Vechten tegen CES-vermoeidheid op het Sleep Number 360 Smart Bed

LAS VEGAS - CES 2017 is in volle gang en wat dat voor alle betrokkenen betekent, is pijn in de rug, zere voeten en absurd hoge stappen op onze fitnesstrackers.

En alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn drukke Vegas-hotels slim ontworpen zodat de enige vrije plaatsen bij de gokautomaten zijn. Had de CES-vloer maar een fijne, zachte plek om te rusten en op adem te komen. Ergens waar je je zware rugzak en camera kunt afwerpen en misschien een paar broodnodige Z's kunt vangen.Gelukkig hebben enthousiaste techneuten dit jaar de Sleep Number 360: een slim bed dat je voeten kan verwarmen, zich in realtime kan aanpassen aan je biometrie, oplicht wanneer je het bed verlaat en automatisch merkt wanneer je snurkt. Het registreert ook uw slaapkwaliteit via een app en kan u helpen uw bedtijdroutine op te frissen.

Het is strategisch geniaal dat de stand van Sleep Number bijna vooraan in het midden staat in de Tech West Sands Expo Hall, en ik racete bijna naar mijn demo om eindelijk te zien of de 360 ​​het kon waarmaken.

Maar hoe gretig ik ook was om stiekem in een baan gesanctioneerd te gaan liggen, ik had toch wat bedenkingen. Ten eerste is de Sleep Number 360 een traagschuimmatras - denk eens terug aan die nachtelijke Tempurpedic-reclames of de slimme Casper-advertenties die je in de metro van New York City ziet. Of je houdt van traagschuim, of niet. Ik zeker niet, vooral omdat ze de neiging hebben om te zacht te zijn (voor mij) en ze 's nachts vaak warm kunnen worden omdat ze meer warmte vasthouden.

Dus ik was aangenaam verrast over hoe comfortabel de 360 ​​meteen was. Toen ik ernaar vroeg, schreef Sleep Number zijn comfort toe aan een gepatenteerd traagschuim. De aanpasbaarheid was in het begin een beetje verrassend. Je merkt echt hoe het langzaam inzakt onder je rondingen als je op je zij ligt. En het is echt comfortabeler, met precies de juiste hoeveelheid gootsteen. Hoe de matras verandert als je weer op je rug gaat liggen, valt minder op.

Maar het belangrijkste was dat ik nieuwsgierig was om te zien hoe de 360 ​​snurkers zou behandelen. Er is veel technologie op de CES van dit jaar gewijd aan beter slapen, en een groot deel daarvan draait om hoe je je partner kunt laten snurken. Toen ze met een paar andere PCMag-analisten over het slaapnummer praatten, maakten sommigen hun zorgen dat het te snel zou kunnen gaan en ze per ongeluk wakker zou maken - wat zou stoppen met snurken, alleen niet op een manier die een goede nachtrust bevorderde.

Het goede nieuws is dat de 360 ​​eigenlijk behoorlijk stealth is als het gaat om het optillen van je hoofd. Het beweegt langzaam en stil, en hoewel ik de beweging wel opmerkte, zou ik eigenlijk moeten slapen om te weten of het echt storend is. Om de volledige ervaring te krijgen, zegt Sleep Number dat je het bed minstens een maand moet gebruiken, zodat het echt leert en zich aanpast aan je persoonlijke slaappatroon.

De voetverwarmende functie is subtiel. Dat kwam misschien omdat ik mijn schoenen aan had en er geen deken was, maar je kon de hitte heel duidelijk voelen. En als je geen slapende partner hebt en ontmoedigd bent door het ontwerp met split aan de zijkant, doe dat dan niet. Sleep Number heeft ook configuraties voor singles en bed hoggers.

De Sleep Number 360 zal beschikbaar zijn in de eerste helft van 2017, en hoewel er nog geen exacte prijs is, zegt het bedrijf dat het vergelijkbaar zal zijn met de huidige lijn van bedden en producten.

Bekijk de beste foto's van CES 2017!

Aanbevolen verhalen

Mobiele connectiviteit en slaaptekort

Wist je dat je smartphone meenemen naar bed misschien wel het meest ongezonde is in je levensstijl? Experts zeggen dat het zowel jou als je carrière doodt. Doe je...

De 4 toptrends van CES 2017

Nu de nieuwjaarsfeesten stevig in de achteruitkijkspiegel staan, zal de consumentenelektronica-industrie deze week al haar innovaties collectief presenteren...

Sleep Number 360 Smart Bed zal u helpen snoozen

Sleep Number 360 past zich gedurende de nacht automatisch aan, afhankelijk van uw slaappatroon.

Walmart vecht tegen arbeiders om een ​​chat-app. Is dit de eerste stap naar organiseren?

Walmart is om veel redenen beroemd, en niet allemaal hebben ze een blij gezicht. Botsingen tussen management en onderbetaalde werknemers komen vaak voor, en Walmart heeft...