Uit de doos met tips: Windows 8 op VMware, snel zoeken in Windows 7 en herbruikbare ritssluitingen

from-the-tips-box-windows-8-on-vmware-speedy-windows-7-search-and-reusable-zip-ties foto 1Een keer per week verzamelen we de beste lezerstips en delen ze hier. Deze week bekijken we hoe we Windows 8 als VMware-machine kunnen gebruiken, het zoeken in Windows 7 versnellen met Agent Ransack en ritssluitingen herbruikbaar maken.

Windows 8 draaien in VMware

from-the-tips-box-windows-8-on-vmware-speedy-windows-7-search-and-reusable-zip-ties foto 2

Chaotic Platypus schrijft met deze tip:Ik heb een mooie gids gevonden (niet mijn werk) die goed werkte voor een ~ 5 minuten durende Windows 8 Dev. Voorbeeldconfiguratie in VMware Workstation 8.

Ik heb de Windows Developer Preview met ontwikkelaarstools Engels, 64-bit (x64) die nu zonder problemen draait. Ik kon hetzelfde proces niet laten werken met Workstation 7, maar het werkt geweldig in 8.

Goede tip van Chaotic, voor die lezers die VirtualBox-fans zijn, kun je onze handleiding voor het instellen van Windows 8 in VirtualBox hier lezen.

Zoeken in Windows met AgentRansack

from-the-tips-box-windows-8-on-vmware-speedy-windows-7-search-and-reusable-zip-ties foto 3

Jim schrijft met de volgende tip:

Waarom zou u ingewikkelde zoektechnieken instellen als u AgentRansack op elke versie van Windows kunt gebruiken? Het ondersteunt Booleaanse uitdrukkingen, zoeken in documenten en meer. Het beste van alles is dat het gratis is!

AgentRansack is een solide applicatie, bedankt voor het schrijven in Jim!

Ritssluitingen aanpassen voor hergebruik

from-the-tips-box-windows-8-on-vmware-speedy-windows-7-search-and-reusable-zip-ties foto 4

Bob las deze leestip over het hergebruiken van kabelbinders en schreef er zijn eigen tip bij:

Ik heb net het artikel gelezen over het omdraaien van de ritssluitingen om ze herbruikbaar te maken, hier is een andere manier om ze opnieuw te gebruiken:

Probeer dit, tenzij er een wordt gebruikt op zacht materiaal dat het vergrendelingsuiteinde blokkeert wanneer het wordt vastgedraaid. Als het vrije uiteinde van de stropdas lang genoeg is of als je een vrije hebt, neem dan het smalle uiteinde dat je door het vergrendelingsuiteinde duwt en duw het in het vergrendelingsblok dat op de stropdas is vergrendeld aan de kant waar de kleine vergrendeling in de tang. Terwijl je er een bescheiden hoeveelheid druk op houdt, trek je voorzichtig aan de stropdas naast het blok.

Het doel is om de borgtong los te maken van de tanden van de tang die hem op zijn plaats houden (niet om nog een stropdas door te schuiven). Schuif vervolgens, terwijl u de grendel vasthoudt, de ontkoppelde tang voorbij.

Soms wordt het vergrendelingsstuk hierdoor iets te ver geduwd en zal het niet meer vastgrijpen. Geen probleem, gewoon het uiteinde weer pakken en in de tegenovergestelde richting in het blok duwen om het weer op zijn plaats te duwen.

Het lijkt erop dat er geen einde komt aan de slimme manieren waarop mensen de eenvoudige ritssluiting kunnen manipuleren. Bedankt voor het delen Bob!


Heb je zelf een tip om te delen? Stuur het door naar tips@howtogeek.com en de kans is groot dat je het op de voorpagina ziet.

Meer verhalen

Hoe Windows 8 te forceren om het Explorer-lint geminimaliseerd te houden

De toevoeging van het lint aan Explorer in Windows 8 was niet bepaald een populaire beslissing - er waren verontwaardiging van heel veel mensen over hoe het de hele ervaring opgeblazen zou maken en ruimte zou verspillen. Hier is de eenvoudige oplossing.

Windows 8 Screenshot Tour: alles wat u mogelijk wilt weten

Gisteren heeft Microsoft de eerste preview-versie van Windows 8 uitgebracht, en we hebben de hele nacht doorgebracht met het testen en duiken in hoe het allemaal werkt. Hier is onze recensie en de normale How-To Geek-stijl screenshot-tour, met heel veel foto's.

Hardware-upgrade: een nieuwe harde schijf installeren, deel 1

Het is recessie-economie 101 - u kunt het zich niet altijd veroorloven om voor een geheel nieuwe pc te betalen! HTG is hier om u te helpen bij het repareren en upgraden van de onderdelen die dringend nodig zijn. Het onderwerp van vandaag: hoe u uw harde schijf kunt upgraden.

Hoe u uw e-boekverzameling organiseert met Calibre

Stop met het organiseren van uw e-boeken alsof het gewoon een vermoeide stapel documenten is en begin ze in stijl te ordenen met Calibre - een open source e-boekorganizer die metadata, omslagstroom, formaatconversie en meer ondersteunt.

ShareMeNot stopt het volgen van sociale netwerken in Firefox

Firefox: ShareMeNot is een eenvoudige Firefox-invoegtoepassing die sociale netwerkknoppen, zoals de Like-knop van Facebook, effectief blokkeert om uw activiteit te volgen terwijl u op internet surft.

StatusBar+ brengt Windows Phone 7 Style Status Bar naar Android

Android: als je een fan bent van de statusbalk in WP7, maar geen haast hebt om een ​​echte WP7-telefoon te krijgen, brengt StatusBar+ een statusbalk in WP7-stijl naar Android.

Bureaubladplezier: herfstaanpassingsset

De herfst is eindelijk aangebroken voor degenen onder u op het noordelijk halfrond, dus waarom zou u uw bureaublad niet zo mooi maken als het uitzicht naar buiten? Vul je bureaublad met de kleuren van het seizoen met onze Autumn Customization-set.

De How-To Geek Guide to Hackintoshing – Deel 1: De basis

Mac's. De beste computers van Apple, bekend om hun eenvoud en stijl, hun besturingssysteem en hun prijs. Als Mac OS X alles is waar je naar hunkert, lees en ontdek hoe je het op je op maat gemaakte computer kunt installeren!

Battle of the bestandskopieerapparaten: Windows, TeraCopy en SuperCopier

We hebben twee populaire programma's voor het kopiëren van bestanden voor Windows besproken: TeraCopy en SuperCopier. Maar hoe goed werken ze echt, en hebben we ze eigenlijk wel nodig? We zetten ze in de strijd voor uw vermaak, lezers, dus kijk wie er heeft gewonnen.

Controleren of uw CPU Second Level Address Translation (SLAT) ondersteunt

Windows 8 zal veel nieuwe functies toevoegen aan de Windows-computeromgeving, waaronder Hyper-V. Om Hyper-V te kunnen gebruiken, moet uw processor Second Level Address Translation (SLAT) ondersteunen. Lees verder om erachter te komen of uw processor SLAT ondersteunt.