Uit de doos met tips: spraakbediening voor Android, doe-het-zelf-flitsdiffusers en eenvoudig sms'en voor meerdere personen

uit-de-tips-box-spraakbesturing-voor-android-diy-flash-diffusers-en-gemakkelijk-multi-person-sms'en foto 1

Een keer per week duiken we in de tipsbox en delen we enkele van onze favoriete lezerstips. Deze week kijken we naar stembesturing voor Android (vergelijkbaar met Apple's Siri), doe-het-zelf-flitsdiffusers voor digitale fotografie en het verzenden van sms-berichten naar groepen.

Iris: Android's antwoord op Siri

uit-de-tips-box-stembediening-voor-android-diy-flash-diffusers-en-gemakkelijk-multi-person-sms'en foto 2Alec schrijft de volgende tip voor Android-gebruikers:

Nadat ik had gehoord over al het plezier dat mensen hadden met Siri (de nieuwe spraakgestuurde assistent van Apple in iOS 5), ging ik op zoek naar een vergelijkbare app voor Android. Iris lijkt de rekening te passen. Ik voel Iris nog steeds niet, maar tot nu toe lijkt het redelijk goed te werken, en er kan worden verwacht dat een alfa-release spraakbesturingsapp in ieder geval werkt! U kunt opdrachten geven om sms-berichten te verzenden of contacten te bellen, andere verzoeken te doen en zelfs vragen te stellen. Ik ga niet toegeven hoeveel minuten ik heb verspild aan het praten met Iris.

Tijd om ChatBot tegen Iris op te zetten en te kijken wat er gebeurt. Bedankt voor de tip Alec!

Super goedkope doe-het-zelf-flitsdiffuser presteert op hetzelfde niveau als commerciële modellen

uit-de-tips-doos-spraakbesturing-voor-android-diy-flash-diffusers-en-gemakkelijk-multi-person-sms'en foto 3

Nikki schrijft met een tip voor fotografieliefhebbers:

Ik heb de geweldige artikelen over doe-het-zelffotografie en Photoshop-tutorials op je site opgemerkt. Ik dacht dat je deze gids voor het maken van je eigen Lightsphere-achtige flitsdiffuser wel zou waarderen. Voor lezers die misschien niet op de hoogte zijn, is de Lightsphere deze flitsdiffuser van $ 40 waar iedereen dol op is en dol op is. De gids waarnaar ik op Instructables heb gelinkt, laat zien hoe je een siliconen lademat van IKEA kunt draaien. Je kunt een enorme hoeveelheid spullen krijgen voor een paar dollar, meer dan genoeg om een ​​Lightsphere-kloon te maken, een back-up of twee, en een paar voor je vrienden.

Ga zo door!

Bedankt voor het delen Nikki! Een paar van ons op kantoor hebben naar de Lightsphere gekeken; we zullen wat ladevoering moeten kopen en deze bijna gratis oplossing eerst moeten uitproberen.

Groepsgebaseerde tekstberichten verzenden in Android

uit-de-tips-doos-spraakbesturing-voor-android-diy-flash-diffusers-en-gemakkelijk-multi-person-sms-foto 4

Marty schrijft een tijdbesparende tip voor Android-gebruikers die veel sms'en:

Op mijn werk gebruiken we sms'jes hand over vuist. Vroeger moest ik een bericht maken en elk contact afzonderlijk toevoegen. Dat was een enorme pijn, laat me je vertellen. Een paar weken geleden vond ik deze Android-app genaamd Multi Texter. Het heeft een verscheidenheid aan functies die sms-berichten voor meer dan één persoon aangenaam maken, maar de echte waarde voor mij is de groepsfunctie. Ik kan specifieke groepen maken (mijn team+baas, alleen mijn team, vrienden, familieleden naar wie ik een schattige kinderfoto stuur, enz.) voor mijn specifieke behoeften. Het is zo gemakkelijk om een ​​sms naar 20 mensen te sturen. Wat me vroeger 4 minuten vervelend tikken kostte, is nu 2 seconden.

Handig om schattige kinderfoto's naar je familie te sturen, zeg je? Bespaart tijd? We zijn het nu aan het downloaden. Bedankt Mart!


Heb je een tip om te delen? Stuur ons een bericht op tips@howtogeek.com en zoek vervolgens naar je tip in de volgende From the Tips Box-verzameling.

Meer verhalen

Mobiele web-apps vastzetten in het systeemvak voor snelle toegang

Soms wil je snel toegang hebben tot een website, zonder de grote onhandige, voor desktop geoptimaliseerde interface. Met Treb kunt u dit doen door mobiele websites vast te pinnen in het systeemvak voor gemakkelijke toegang. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken.

Week in Geek: uit onderzoek blijkt dat gebruikers verantwoordelijk zijn voor bijna de helft van de virusinfecties

Deze week hebben we geleerd hoe je een systeemherstelpunt kunt koppelen om een ​​enkel bestand te herstellen, Android op een HP Touchpad te installeren, de snelkoppelingspijl in Windows 7 te verwijderen, de Caps Lock-toets opnieuw toe te wijzen en Google Instant uit te schakelen, ontdekt hoe je computerhulp biedt van ver, had plezier om Halloween stationair te krijgen

De 20 beste registerhacks om Windows te verbeteren

Door het register te hacken kun je veel dingen in Windows aanpassen, zoals het toevoegen en verwijderen van items uit het contextmenu, het in- en uitschakelen van Windows-functies, het aanpassen van het Configuratiescherm en vele andere items.

Desktop Fun: Seashells Wallpaper Collection Series 1

Schelpen zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, elk met een uniek verhaal achter hun reis naar de kust. Nu kunt u deze schatten uit de diepte naar uw bureaublad brengen met de eerste in onze serie Seashells Wallpaper-collecties.

Afsluiten / opnieuw opstarten / slapen toevoegen aan het Windows 8 Metro-startscherm

Als je de Developer Preview van Windows 8 hebt geïnstalleerd, heb je waarschijnlijk de nogal obscure methode ontdekt om het systeem af te sluiten. Er is een eenvoudigere manier om uw computer af te sluiten, opnieuw op te starten, te slapen en in de slaapstand te zetten. U kunt tegels toevoegen aan het Windows 8 Metro Start-scherm waarmee:

Wat je zei: hoe je computerhulp op afstand biedt

Eerder deze week vroegen we je om je tips en trucs te delen om vrienden en familie te helpen wanneer je niet direct bij de terminal met hen kunt zitten. Lees verder om te zien hoe uw medelezers op afstand helpen.

Een diepgaande blik op Windows 8 Taakbeheer

De Task Manager in Windows 8 heeft een serieuze revisie ondergaan, bekijk dit informatieve bericht van het Windows 8 Development Team voor een overzicht van alle nieuwe functies en lay-outs.

Vrijdagpret: Prizma-puzzeluitdagingen

Er zit weer een lange werkweek op, dus waarom niet een beetje plezier maken terwijl je wacht om naar huis te gaan? In de game van deze week is het jouw missie om met succes energiebruggen te creëren tussen twee punten op een isometrisch raster voordat de energie opraakt.

Android installeren op uw HP Touchpad

Wat is er beter dan een tablet van $ 100? Een tablet van $ 100 die twee besturingssystemen kan draaien! Het touchpad was een koopje en nu je webOS hebt ontdekt, kun je Android proberen. Hier leest u hoe u het in 3 eenvoudige stappen installeert.

Uit de doos met tips: Windows 8 Secure Boot verwijderen, apps starten vanuit Media Center en Windows-installaties versnellen

Een keer per week ronden we af en delen we uitstekende lezerstips met je. Deze week kijken we naar het verwijderen van de beperking op Secure Boot van Windows 8, een open source-oplossing voor het starten van apps vanuit Windows Media Center en een eenvoudige truc om Windows-installaties te versnellen.