Uit de doos met tips: Shifting Letter Case in MS Word, programmacompatibiliteit onder Windows 7 64-bit en Easy Phone-gebaseerde torrenting

from-the-tips-box-shifting-letter-case-in-ms-word-programma-compatibiliteit-onder-windows-7-64bit-and-easy-phone-based-torrenting foto 1

Het is tijd om in de tipsbox te duiken en te delen vanuit de schat aan lezerskennis. Vandaag kijken we naar een eenvoudige manier om hoofdletters in MS Word te wijzigen, compatibiliteitsproblemen onder Windows 7 64-bit op te lossen en uw torrents vanaf uw smartphone te besturen.

Snel de letterkast verschuiven in MS Word

from-the-tips-box-shifting-letter-case-in-ms-word-programma-compatibiliteit-onder-windows-7-64bit-and-easy-phone-based-torrenting foto 2How-To Geek-lezer Tony heeft een geweldige kleine tijdbesparende snelkoppeling om te delen:

Mijn favoriete sneltoets is Shift+F3 in Microsoft Word. U kunt het gebruiken om de hoofdletters van de gemarkeerde tekst te wijzigen van hoofdletters naar kleine letters en vervolgens alleen de eerste letter van het eerste woord van elke zin in hoofdletters.

Als je veel zware opmaak doet, bespaar je behoorlijk wat tijd dankzij die eenvoudige snelkoppeling.

Achterwaartse compatibiliteit verbeteren in Windows 7 64-bit

from-the-tips-box-shifting-letter-case-in-ms-word-programma-compatibiliteit-onder-windows-7-64bit-and-easy-phone-based-torrenting foto 3

Als je problemen hebt met oudere applicaties die draaien onder Windows 7 64-bit, heeft Kenny een snelle oplossing:

Als je een programma hebt van bijvoorbeeld Windows XP dat niet werkt in Windows 7 64-bit, kun je het probleem waarschijnlijk oplossen met deze snelle aanpassing. Klik op het menu Start en typ Action Center in het vak Uitvoeren. Druk op enter om het actiecentrum te laden en klik vervolgens op de link Programmacompatibiliteit in de linkerbenedenhoek. Daar zal Windows u vragen wat niet correct werkt en programma's weergeven die compatibiliteitsproblemen hebben. U kunt dan kiezen welk doorlatend besturingssysteem u wilt emuleren. Dat zou het moeten doen!

Dit is een geweldige manier om problemen op te lossen, het is ook vermeldenswaard dat u met de rechtermuisknop op afzonderlijke uitvoerbare bestanden kunt klikken en achterwaartse compatibiliteit kunt selecteren in het menu Eigenschappen -> Compatibiliteit.

Afstandsbediening uTorrent via smartphone

from-the-tips-box-shifting-letter-case-in-ms-word-programma-compatibiliteit-onder-windows-7-64bit-and-easy-phone-based-torrenting foto 4

We hebben je laten zien hoe je Torrent-downloads overal vandaan kunt activeren met Dropbox, maar sommige mensen willen intiemer omgaan met hun downloadwachtrij. HTG-lezer Gary benadrukt de officiële maar uTorrent-toepassing op afstand:

Je moet de meest recente alpha-release pakken om volledig te profiteren van de externe software, maar het is absoluut de moeite waard.

Ga naar web.utorrent.com om webtoegang in te stellen en download vervolgens de externe app van Android Market of iTunes.

Je hebt volledige controle over je client en, het beste van alles, je kunt, in tegenstelling tot de Dropbox-methode, torrent-bestanden toevoegen vanaf je Android-telefoon.

We horen graag van andere lezers die hun mobiele apparaten hebben geoptimaliseerd om hun torrents en andere bestandsdownloads te beheren.


Heb je een tip, truc of slimme hack om te delen? Wij willen het horen! Stuur ons een bericht op tips@howtogeek.com en misschien ziet u uw tip op de voorpagina van How-To Geek.

Meer verhalen

Sidestep beveiligt automatisch de verbinding van uw Mac op onbeveiligde netwerken

Als je op je hoede bent bij het browsen op wijd open openbare wifi-netwerken (en dat zou je ook moeten zijn), is Sidestep een gratis Mac-applicatie die je verbinding op een onbeveiligd netwerk leidt via een beveiligde proxy.

Hoe maak je een Easy Pixel Art-avatar in Photoshop of GIMP

Boingboing.net heeft een coole set zorgvuldig getekende pixelart-portretten voor hun belangrijkste schrijvers. Als je een liefhebber bent van pixelart, waarom probeer je dan niet een vergelijkbare avatar voor jezelf te maken met een paar eenvoudige filters in Photoshop of GIMP?

Hier zijn twee Android-tools die u kunnen helpen uw telefoonrekening te verlagen

Heeft u moeite om op de hoogte te blijven van uw mobiele facturen? Met deze Android-applicaties kun je gratis sms'en en je mobiele verbruik monitoren, zodat je nooit over je maandelijkse mobiele abonnement heen hoeft.

Wat is het verschil tussen de Windows 7 HomeGroups en XP-stijl netwerken?

Windows 7 rockt een nieuwe methode voor het delen van bestanden en afdrukken die afwijkt van het frustrerende delen van bestanden en afdrukken in eerdere versies van Windows. Wat is het en hoe kunt u er uw voordeel mee doen? Lees verder terwijl we het uitleggen.

DIY digitale flipperkast zet honderden games in één console

Als je een flipperkastfan bent, kan een gebrek aan ruimte en geld een behoorlijke domper op je dromen zetten om een ​​grote collectie te verzamelen. Deze doe-het-zelf digitale flipperkast slaat honderden spellen op in de voetafdruk van een enkele flipperkast.

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...

Desktopplezier: Terran Solar System-aanpassingsset

Ons zonnestelsel is een plek vol verwondering, met planeten en manen om te verkennen en ontdekkingen die wachten om gedaan te worden. Nu kunt u de schoonheid en mysteries van ons zonnestelsel rechtstreeks naar uw bureaublad brengen met onze Terran Solar System Customization-set.

Internet Explorer 9 uitgebracht: dit is wat u moet weten

Microsoft heeft de definitieve versie van Internet Explorer 9 uitgebracht en er is maar één vraag die je jezelf moet stellen: moet ik de moeite nemen om het te installeren? Hier is alles wat u moet weten over de nieuwste release van de beruchte browser van Microsoft.

Hoe werkt e-mail?

U verzendt en ontvangt het elke dag, het is onmiddellijk en het kost niets. Het is e-mail, een van de belangrijkste tools van vandaag. Laten we eens kijken hoe het werkt, onder de motorkap en in normale taal.