Uit de doos met tips: strips op de iPad, de Power Bar van Android en het beperken van zoeken in Spotlight op de iPad

uit-the-tips-box-strips-op-de-ipad-android-en-rsquo;s-power-bar-en-beperkende-spotlight-zoeken-op-de-ipad foto 1

Een keer per week dumpen we onze tipsbox en delen we enkele van de geweldige door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het lezen van strips op de iPad, snelle toegang via de Android Power Bar en het beperken van het zoeken naar spotlights op de iPad.

Stripverhalen lezen op de iPad

uit-the-tips-box-strips-op-de-ipad-android-en-rsquo;s-power-bar-en-beperkende-spotlight-zoeken-op-de-ipad foto 2Zeno schrijft met de volgende tip:

Ik merk dat ik mijn iPad voornamelijk gebruik voor recreatie, het lezen van het nieuws en andere activiteiten. Aangezien ik geen krantenabonnement meer heb, krijg ik de dag- of zondagstrips niet meer. In plaats van ze helemaal op te geven, vond ik een geweldige iPad-app, Comimix, die gespecialiseerd is in dagelijkse strips. Het is geweldig! Het trekt strips van wel honderd verschillende artiesten. De selectie is veel beter dan alles wat ik van mijn lokale krant had kunnen verwachten.

Nou, we weten waar we nu een uur mee gaan doden; bedankt voor het delen Zeno!

Widgets van derden overslaan en Android Power Bar gebruiken

uit-the-tips-box-strips-op-de-ipad-android-en-rsquo;s-power-bar-en-beperkende-spotlight-zoeken-op-de-ipad foto 3

Gregory schrijft met zijn ah-hah Android-moment:

Dus... ik voel me hier behoorlijk dom over, maar ik ga lijden door mijn blunder te delen, zodat andere mensen zich ook niet dom hoeven te voelen. Toen ik mijn Android-telefoon kreeg, besteedde ik veel te veel tijd aan het zoeken naar widgets om toegang te krijgen tot systeemfuncties (Wi-Fi in- en uitschakelen, Bluetooth in- en uitschakelen, enz.) Ik was niet tevreden met veel van hen omdat ze te ingewikkeld leken en/of te veel geheugen voor zo'n eenvoudige functie. Toen wees mijn vriend op de ingebouwde Android Power Bar-widget die alles doet wat ik wilde in een eenvoudige widget. Ik dacht dat ik dat zou doorgeven aan de waarschijnlijke kans dat er andere nieuwe Android-gebruikers zijn die zich totaal niet bewust zijn van deze geweldige multitool-widget. De moraal van het verhaal is: check het widgetmenu voordat je op zoek gaat naar nieuwe widgets!

Als je je er beter door voelt Gregory, ooit hebben enkelen van ons ooit dezelfde fout gemaakt. Leef en leer!

Beperk de Spotlight-zoekopdracht op de iPad

uit-the-tips-box-strips-op-de-ipad-android-en-rsquo;s-power-bar-en-beperkende-spotlight-zoeken-op-de-ipad foto 4

Kenna schrijft met haar ontdekking op de iPad:

Ik heb een heleboel apps op mijn iPad en gebruik vaak Spotlight-zoeken om ze te vinden. Het is misschien irrationeel, maar de reikwijdte van de Spotlight-zoekopdracht irriteert me! Ik vind het niet leuk om al mijn e-mails en andere iPad-inhoud te doorzoeken. Ik ontdekte dat je het zoeken kunt beperken tot het selecteren van categorieën door naar Instellingen, Algemeen, Spotlight-zoekopdracht te gaan. Daar kun je allerlei dingen uitvinken (zoals contacten, applicaties, podcasts, mail, etc.). Als je wilt dat het alleen naar applicaties zoekt, zoals ik, kun je alles behalve Apps uitschakelen en gelukkig zijn!

Bedankt voor het delen Kenna! Hoewel veel mensen waarschijnlijk blij zijn met het brede bereik van de Spotlight-zoekopdracht, kunnen we verschillende redenen zien waarom u subcategorieën misschien wilt uitschakelen. Je kunt bijvoorbeeld individuele applicaties op een gejailbreakte iPad vergrendelen (zoals je e-mail of notities), maar de Spotlight-zoekopdracht zal er nog steeds in zoeken. Dit is een mooie oplossing daarvoor.


Heb je een tip of truc om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en deel de rijkdom.

Meer verhalen

20 van de beste domme geektrucs om indruk te maken op je vrienden

Heb je ooit een niet-nerdvriend verrast en indruk gemaakt toen je iets op je computer deed waarvan je dacht dat het eenvoudig was? Zo ja, dan heb je een Stupid Geek Trick uitgevoerd. Dit zijn eenvoudige, soms niet erg nuttige, computertaken.

Desktop Fun: Sci-Fi Cities Wallpaper Collection Series 1

Sciencefiction laat ons dromen van nieuwe werelden om te verkennen, geavanceerde technologie, onbekende soorten, fantastische steden om in te wonen en meer. Nu kun je de metropolen van de toekomst rechtstreeks naar je bureaublad brengen met de eerste in onze Sci-Fi Cities Wallpaper-collecties.

Bouw een salontafel MAME-console [Weekendproject]

Natuurlijk kun je je klassieke arcade-spellen spelen met een moderne controller, maar wat is daar zo leuk aan? Deze indrukwekkende tafelcontroller-console brengt het gevoel terug dat je bij de arcade-machine zit.

Wat je zei: je favoriete RSS-lezers

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete RSS-reader te delen; nu zijn we terug om uw RSS-favorieten, tips en trucs te delen.

Ontdek wanneer het internationale ruimtestation zichtbaar is vanuit uw omgeving

Vanwege zijn grote formaat en sterk reflecterende oppervlakken is het mogelijk om het International Space Station (ISS) vanaf de aarde te zien. Bekijk deze handige site om te zien wanneer het over jouw stad is.

Vernieuwen en opnieuw instellen gebruiken in Windows 8 of 10 om uw pc eenvoudig opnieuw te installeren

Ben je het formatteren beu? Leer vervolgens hoe u uw machines nieuw leven kunt inblazen zonder te formatteren met behulp van de nieuwe vernieuwings- en resetfuncties die aanwezig zijn in Windows 8 of 10.

Vrijdagpret: 6 verschillen

Vrijdag is eindelijk weer hier en dat betekent dat het tijd is om een ​​​​snel spel of twee binnen te sluipen terwijl je wacht om naar huis te gaan. In het spel van deze week is het je doel om de verschillen tussen twee afbeeldingen te vinden, maar deze specifieke versie is niet zo eenvoudig als het klinkt! Durf jij de uitdaging aan?

Uit de doos met tips: Android Mind Mapping, Chrome Pandora-meldingen en eenvoudige takenlijsten

Een keer per week dumpen we de brievenbus met tips en delen we enkele van de door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het maken van mindmaps op Android-apparaten, desktop Pandora-meldingen en gebruiksvriendelijke takenlijsten.

De mobiele wereld in 60 seconden [Infographic]

Als je een minuutje wereldwijd smartphonegebruik zou kunnen vastleggen, hoe zou dat er dan uitzien? Het lijkt veel op deze infographic van Mobclix.

Amazon rolt Kindle Lending-bibliotheek uit voor Prime-leden

In september vertelden we je over de bètatest van het uitleensysteem van de openbare bibliotheek van Amazon. Nu hebben ze een ander uitleensysteem uitgerold voor Kindle-bezitters met Amazon Prime-accounts.