Uit de doos met tips: luidsprekers splitsen, Glow in the Dark-poorten en scherpstellen met oordopjes

uit-de-tips-doos-splitsende-luidsprekers-glow-in-the-dark-poorten-en-focussen-met-oordoppen foto 1

Elke week verzamelen we de tips die je hebt ingediend bij tips@howtogeek.com en presenteren ze hier. Deze week kijken we naar een eenvoudige truc om je luidsprekeruitgang te splitsen, je hoofdtelefoon en oplaadpoorten in het donker te vinden, en werkplekvriendelijke oordopjes.

Uw luidsprekeruitgang splitsen

uit-de-tips-doos-splitsende-speakers-glow-in-the-dark-poorten-en-focussen-met-oordoppen foto 2Eerder deze week beantwoordden we in onze Ask HTG-kolom de vraag van een lezer over hoe ze tegelijkertijd hun luidsprekeruitgang en koptelefoonaansluiting konden gebruiken. Hoewel de lezer in kwestie misschien een specifieke reden had om beide fysieke aansluitingen te willen gebruiken, schreef Alex om een ​​veel eenvoudiger werk te benadrukken dat niet afhankelijk is van hardwarestuurprogramma's:Ik heb je Ask HTG-artikel gelezen over het gelijktijdig uitvoeren van de luidspreker- en koptelefoonaansluitingen, en ik wilde mijn opstelling beschrijven:

Een andere manier om gelijktijdige uitvoer te krijgen, is door een hoofdtelefoonsplitter uit de hoofduitgang te gebruiken. Ik gebruik een zes-weg splitter van Belkin die uit mijn pc komt, maar niet zodat ik naar meerdere luidsprekersets kan gaan, maar in plaats daarvan zodat ik meerdere apparaten naar mijn luidsprekers kan sturen. De splitterhubs werken in beide richtingen, dus ik laat de zes vrouwelijke poorten op mijn bureau zitten en kan dan gemakkelijk alles wat ik wil in mijn luidsprekers pluggen. Mijn Xoom, telefoon, de telefoon van een vriend, wat dan ook. en omdat een van de kabels naar de uitgang van mijn pc gaat, kan ik ook een koptelefoon aansluiten, de voeding loskoppelen die naar mijn luidsprekers gaat en voila, rustig luisteren.

Het gebruik van een eenvoudige kabelsplitter is absoluut de gemakkelijkste manier om het einde te bereiken als uw installatie om de een of andere reden niet afhankelijk is van het gebruik van twee fysieke poorten. Bedankt voor het schrijven in Alex!

Glow-in-the-Dark-poorten voor eenvoudig nachtelijk opladen

uit-de-tips-doos-splitsende-luidsprekers-glow-in-the-dark-poorten-en-focussen-met-oordoppen foto 3

Mark schrijft zijn oplossing voor het aansluiten van snoeren in het donker:

Ik bedacht een nieuwe oplossing voor het lokaliseren van poorten in het donker. Ik heb wat van de glow in the dark nagellak van mijn dochter gestolen en de omtrek van de poorten geschilderd die ik 's nachts vaak gebruik. Ik schilderde bijvoorbeeld rond de oplaadpoort van mijn mobiele telefoon, de stroompoort op mijn netbook, de koptelefoonaansluiting, enz. Als de lampjes aan zijn, kun je de nagellak helemaal niet zien (bij zeer nauwkeurige inspectie en op een hoek van 45 graden). hoek met een fel licht kun je een beetje glans zien) maar als de lichten uit zijn, is er een vage gloed rond de plaatsen waar ik dingen op wil aansluiten. Het is niet super helder, maar het is helder genoeg om het gemakkelijk te maken om dingen aan te sluiten. Om de paar weken moet ik het meestal opnieuw toepassen; je kunt glow in the dark hobbyverf kopen voor slechts een paar dollar, dus ergens in de toekomst ben ik van plan om van de fles nagellak te upgraden naar een helderdere glow in the dark verf.

Slim! Hoewel we in dergelijke gevallen vaak een LED-minisleutelhangerlicht uit onze zakken vissen, zien we het nut volledig in om het object zelf te laten gloeien, vooral wanneer je alleen maar een snoer wilt aansluiten zonder te rommelen.

Perfecte oordopjes voor op de werkplek

uit-de-tips-doos-splitsende-luidsprekers-glow-in-the-dark-poorten-en-focussen-met-oordoppen foto 4Robin schrijft met een geweldige tip voor mensen die in lawaaierige omgevingen werken of die het liever extra stil hebben als ze zich proberen te concentreren:

Ik heb onlangs oordopjes gekocht voor concerten. Ze zijn van een bedrijf genaamd Etymotic en ze zijn ontworpen voor muzikanten. In tegenstelling tot oordopjes voor bijvoorbeeld sporten en het maaien van het gazon, zijn ze niet ontworpen om het geluid volledig te blokkeren, maar zijn ze ontworpen om het geluidsniveau te verlagen met behoud van de kwaliteit van het geluid.

Ik had ze in ieder geval in mijn tas en probeerde ze de volgende dag in een opwelling op het werk. Ze werkten zo goed! Ik kon mijn collega's nog steeds horen als ze naar me toe kwamen en een vraag stelden, maar over het algemeen was het hele kantoor ongeveer 20 dB stiller. Het beste deel is dat de stelen helder zijn en niet neonkleurig zoals veiligheidsoordoppen, dus het is niet meteen duidelijk dat ik oordopjes draag (en aangezien ik mensen kan horen wanneer ze tegen me praten, hoef ik geen ze eruit.) Het beste deel was dat ze slechts ongeveer $ 10 waren en ik kan ze gebruiken voor vrijwel elke situatie waarin ik zou willen dat de dingen een beetje stiller waren zonder volledig gedempt te worden.

We zijn grote fans van de Etymotic-merken omdat, zoals je weet, ze erg goedkoop zijn voor de kwaliteit die je krijgt. Ze zijn ook zeker een geweldige tussenmaatregel als je in een lawaaierig kantoor werkt en wat rust wilt zonder je toevlucht te nemen tot oorkappen of koptelefoons. Bedankt voor het schrijven!


Heb je een tip om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en misschien ziet u uw tip op de voorpagina.

Meer verhalen

Vraag de lezers: hoe beheer en organiseer je je foto's?

De komst van digitale camera's luidde een tijdperk in waarin je bijna onbeperkt foto's kunt maken - de dagen van eenvoudige opslag van dozen en albums zijn voorbij. Hoe beheer en organiseer je je groeiende fotocollectie?

Onderzoekers demonstreren pixel-naar-vector conversietool

Als je een oude videogame opnieuw hebt bezocht om Pixel-Shock te ervaren, zul je enthousiast zijn om te horen over een nieuw proces voor het weergeven van oude 8-bits games in vloeiende vectorframes.

ShakeCall beantwoordt en beëindigt telefoongesprekken met een shake

ShakeCall is een Android-applicatie die uw functie voor beantwoorden/beëindigen koppelt aan de beweging van uw telefoon; je kunt gewoon je telefoon schudden om op te nemen of op te hangen.

Geweldige Linux-wereldkaart onderzoekt de staat van het Linux-rijk

U herinnert zich misschien de Social Networking Map die vorig jaar verscheen; de Great Linux World Map is een linx-gecentreerd equivalent met populaire (en minder populaire) Linux-distributies die over de hele wereld in kaart zijn gebracht.

Download de HTG Photography Cheat Sheet (formaat portemonnee!)

Gemaakt voor de fotograaf die onderweg is, onze nieuwste HTG Cheat Sheet is ontworpen om te worden afgedrukt en heeft een handig creditcardformaat dat in de meeste portemonnees past. Neem belangrijke fotografische informatie overal mee naartoe!

Handmatig dwingen Google Chrome om extensies bij te werken

Google Chrome werkt uw extensies normaal gesproken automatisch bij, maar wanneer u het nieuws over een nieuwe extensieversie ziet, wilt u deze nu meteen. Hier leest u hoe u Chrome dwingt om al uw extensies te upgraden zonder opnieuw te laden.

Hoe OpenVPN op uw DD-WRT-router te installeren en configureren?

We hebben het al gehad over het installeren van Tomato op je router en hoe je verbinding kunt maken met je thuisnetwerk met OpenVPN en Tomato. Nu gaan we het hebben over het installeren van OpenVPN op uw DD-WRT-compatibele router voor gemakkelijke toegang tot uw thuisnetwerk vanaf elke plek ter wereld!

De fysica van Angry Birds

Het schieten van woedende vogels uit een katapult brengt miljoenen casual gamers geluk, maar is het wetenschappelijk juist? Een toegewijde blogger verdeelt het tot de basis.

Gehackte app zet Netflix op niet-ondersteunde Android-apparaten

We hebben je vorige week een work around laten zien voor de Netflix Android-applicatie met beperkte release. Voor degenen onder u die niet in het lef van uw apparaat willen apen, deze gehackte versie doet het vuile werk voor u - geen modding nodig.

Een back-up maken van de app-gegevens van uw iPhone naar Dropbox

Het migreren van je opgeslagen Angry Birds Rio-game van je iPhone naar je iPad is een hele klus. Als u echter gejailbreakte apparaten gebruikt, is dit proces eenvoudig geworden dankzij DataDeposit. En met Dropbox-integratie is het cloud-compatibel.