Uit de doos met tips: Kindle-snelkoppelingen, zoeken naar bestanden in Explorer en eenvoudige Android-beltonen

uit-the-tips-box-kindle-shortcuts-explorer-file-search-and-easy-android-ringtones foto 1

Elke week nemen we even de tijd om in de reader-mailbag te duiken en er enkele smakelijke tips uit te halen. Deze week bekijken we Kindle-snelkoppelingen, pittige manieren om te zoeken in Explorer-mappen en eenvoudige Android-ringtone-organisatie.

Kindle-snelkoppelingen voor grote en kleine taken

uit-the-tips-box-kindle-shortcuts-explorer-file-search-and-easy-android-ringtones foto 2How-To Geek Reader Wendy schrijft met de volgende Kindle-gecentreerde tip:

Ik hield van de Kindle-screensavergids en de Kindle-stripboekgidsen! Onderaan de Kindle-stripgids heb je een paar snelkoppelingen gedeeld die helpen bij het lezen van stripboeken, maar wist je dat er een enorme lijst met andere snelkoppelingen is? Je zei dat de strippagina's soms een spook op het scherm hebben, toch? Klik gewoon op ALT+G om het e-ink-paneel te vernieuwen en de ghosting te verwijderen! Je ziet alle Kindle-snelkoppelingen in de Kindle-sectie op de MobileRead-wiki.

Bedankt voor het schrijven in Wendy! We hebben een paar snelkoppelingen geleerd na het bladeren door de lijst. We waren vast niet de enige die zich niet realiseerden dat er een Mijnenveger Easter Egg was (ALT+SHIFT+M).

Eenvoudig zoeken in mappen in Windows Verkenner

uit-de-tips-box-kindle-shortcuts-explorer-file-search-and-easy-android-ringtones foto 3

John schrijft met een eenvoudige maar vaak over het hoofd geziene truc:

Dit is misschien oud nieuws (en voor sommigen waarschijnlijk ook!) Maar ik kwam hier onlangs achter. Als u de naam begint te typen van een bestand dat zich in de huidige map bevindt, springt Windows u rechtstreeks naar het bestand. De truc is dat je snel moet typen. Als je op zoek bent naar superman.txt, moet je heel snel s-u-p-e-r uitdrukken, anders begint het te springen tussen de S-bestanden en de U-bestanden. Het is zo handig als je de bestandsnaam al kent, maar een overvolle map maakt het moeilijk te herkennen.

Dit is er een waarvan ik niet kan geloven dat ik er geen tijdsbesparing van wist. Als je het eenmaal hebt geleerd, komt het steeds weer van pas.

Eenvoudige Android-geluidsselectie

uit-the-tips-box-kindle-shortcuts-explorer-file-search-and-easy-android-ringtones foto 4

Corrine schrijft in met een gemakkelijke manier om geluiden op je Android-apparaat te dumpen:

Ik haat het om naar bestanden te bladeren en dankzij een truc die mijn kamergenoot me liet zien, hoef ik dat nu niet te doen. Als u drie mappen maakt in de hoofdmap van de SD-kaartalarmen, -meldingen en beltonen van uw Android, zal Android daar automatisch zoeken (respectievelijk voor alarmen, meldingen en beltonen). Het is zo geweldig, dump gewoon MP3-bestanden daar en wanneer je je beltoon of alarmgeluiden gaat wijzigen, wachten de bestanden daar.

Heel slim. De volgende keer dat we op een sound-customization bender gaan, houden we deze truc in gedachten.


Heb je een slimme tip voor de samenvatting van volgende week? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com!

Meer verhalen

Locktopus vergrendelt individuele apps op iOS-apparaten

Als je een coole game op je iOS-apparaat wilt delen, maar niet iedereen je e-mail wilt laten lezen, biedt Locktopus een eenvoudige app-per-app-lockdown-oplossing.

50+ hulpmiddelen en technieken om afbeeldingsachtergronden in Photoshop te verwijderen, pt 2

Vorige week zeiden we dat er honderden manieren waren om achtergronden in Photoshop te verwijderen, en nu duiken we dieper in die claim. Blijf lezen voor de volgende grote reeks manieren om achtergronden in Photoshop te verwijderen!

Netwerk opstarten (PXE) De Ubuntu LiveCD

Met de nieuwste release van Ubuntu voor de deur, dachten we dat we het zouden vieren door u te laten zien hoe u deze centraal beschikbaar kunt maken op uw netwerk met behulp van Network Boot (PXE).

Week in Geek: FBI verwijdert malware van botnetcomputers

Deze week hebben we geleerd hoe we meer dan 50 tools en technieken kunnen gebruiken om afbeeldingsachtergronden in Photoshop te verwijderen, papier te besparen door PDF's te markeren en te becommentariëren, automatische IE-updates te stoppen, de achtergrondafbeelding in Windows 7-mappen te wijzigen en het Ubuntu-bootloader-scherm aan te passen, upgrade een Ubuntu ISO

De populairste berichten van april: grappen, spyware en beveiliging

April stond boordevol geweldige artikelen over onderwerpen als het verwijderen van spyware, aan de slag gaan met Minecraft, geweldige computergrappen en meer. Kijk met ons mee als we terugkijken op de meest populaire artikelen van de afgelopen maand.

Desktop Fun: Starry Skies Wallpaper Collection Series 1

Met sterren gevulde luchten kunnen een uniek, mooi tintje geven aan vele soorten landschappen en ons hart inspireren als we verder kijken dan onze wereld naar de wonderen die daarachter liggen. Voeg wat sterrenkijkkracht toe aan je bureaublad en droom met de eerste in onze serie Starry Skies Wallpaper-collecties.

Maak poprocks in je keuken [Food Lab]

Als je liever hebt dat je gekke wetenschappelijke experimenten meer van de heerlijke en koolzuurhoudende variëteit zijn in plaats van de genetisch gemodificeerde dieren met laserstralen, heeft dit DIY Pop Rocks-recept alle ingrediënten voor een leuk weekendproject.

Wat u zei: hoe u uw wachtwoorden bijhoudt

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je technieken voor het beheren en organiseren van je wachtwoorden te delen. Nu zijn we terug om de tools, trucs en tips te benadrukken die u gebruikt om uw wachtwoorden en internetbeveiliging te ruziën.

Hack een houten pallet in een hangstoel [DIY]

Je hebt nu waarschijnlijk een pallet of twee tegen de achtermuur van je kantoor staan; zo maak je van een van die oude pallets een comfortabele hangstoel voor in je achtertuin.

Locatiecache wist locatietracking van Android-telefoons

Als de recente opschudding over de agressieve iOS-trackinglogboeken van Apple u een beetje paranoïde maakt over wat uw Android-apparaat mogelijk opslaat, maakt Location Cache het eenvoudig om de locatiedatabase op uw telefoon te bekijken en te wissen.