Uit de doos met tips: iPad-interface-emulatie voor Windows, Easy Access iPhone-zaklamp en Kindle-verzamelingsbeheer

uit-the-tips-box-ipad-interface-emulatie-voor-windows-gemakkelijke-toegang-iphone-zaklamp-en-kindle-collectiebeheer foto 1

Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige lezerstips om te delen. Vandaag kijken we naar een iPad-interface-emulator voor Windows, een snel toegankelijke zaklamp-app voor de iPhone en een op Windows gebaseerde manier om Kindle-verzamelingen te organiseren.

iPadian is een op Windows gebaseerde iPad-interface-emulator

Nick schrijft met een tip voor een vrij onconventionele herziening van de Windows-interface. Hij schrijft:Ik heb onlangs een iPad gekregen en ik ben nogal dol op de interface. Zo dol zelfs dat ik eigenlijk wenste dat mijn desktop een applicatiestarter had zoals de iPad. Ik heb wat gegraven en vond iPadian. Als het te veel van de muur is, voel je dan vrij om deze tip te negeren, maar ik vind het echt slim. iPadian is een draagbare app die een alternatieve desktop lanceert die veel lijkt op de iPad-interface. Ik zeg dat het lijkt op de iPad-interface omdat dit geen emulator is (helaas); je kunt geen iPad-apps uitvoeren en wat niet. U kunt er echter Windows-apps mee uitvoeren en er is zelfs een iPadian appstore-systeem, zodat u snel open-source apps aan uw iPadian-opstartprogramma kunt toevoegen. Hoe dan ook, ik vond het netjes en dacht dat ik je een link naar de site en een demovideo zou sturen! Je site rockt!

Bedankt voor de tip, Niek. Hoewel we graag bij de mooie iOS-interface op onze echte iPads blijven, zijn we er zeker van dat er meer dan een paar lezers zijn die klaar zouden zijn om het op hun desktops te proberen. Het draagbare / niet-permanente wijzigingselement is zeker een van de betere functies van iPadian.

Gemakkelijke zaklamptoegang voor iPhone

Veronica schrijft de volgende tip voor gejailbreakte iPhone-gebruikers:

Ik kan er niet achter komen waarom deze functie niet vanaf het begin in iOS is ingebouwd, maar goed, daarom jailbreaken we toch? WeeFlashlight is een jailbreak-app (je kunt het vinden in de BigBoss-repository met alle andere goodies) die een eenvoudige schakelaar in de meldingsbalk plaatst. Nooit meer zoeken naar een app om de zaklamp aan en uit te zetten, je veegt gewoon naar beneden en zet hem aan. Het is geweldig! Als ik nu maar een jailbreak-app kon vinden waarmee ik dubbel op een hardwareknop kon tikken om de zaklamp aan en uit te zetten.

Leuke tip, Veronique. We zijn hier voornamelijk Android-telefoongebruikers, maar je kunt er zeker van zijn dat we deze app in een oogwenk op onze gejailbreakte iPhones zouden installeren.

Kindle Collection Manager brengt eenvoudig Kindle Collection-creatie naar Windows

uit-the-tips-box-ipad-interface-emulatie-voor-windows-gemakkelijke-toegang-iphone-zaklamp-en-kindle-collectiebeheer foto 2

Bob schrijft met het volgende probleem en de oplossing:

Hallo jongens! Dus hier is mijn korte probleem- en oplossingstipbericht. Probleem: de enige officiële manier om je boeken in Kindle-collecties te plaatsen, is door de vervelende interface op de Kindle te gebruiken (het is enorm vervelend). Oplossing: met Kindle Collection Manager voor Windows kun je collecties maken met je toetsenbord en monitor in plaats van het kleine toetsenbord en de tuimelschakelaar op de Kindle. Het is zoveel gemakkelijker om uw boeken in collecties te groeperen met behulp van de collectiebeheerder. Het enige slechte dat ik over de app kan zeggen, is dat het een gekke kleine e-mailregistratiebox heeft wanneer je het gaat downloaden (ik haat dat soort dingen). Afgezien van de kleine ergernis bij het downloaden ervan, is het echter erg handig voor het manipuleren van collecties zonder het Kindle-toetsenbord/-interface te gebruiken.

Mooie vondst, Bob. We hadden de functie Collecties vrijwel opgegeven omdat het zo lastig was om de collecties op de Kindle zelf te maken en te beheren. We nemen dit zeker mee voor een testrit.


Heb je een tip of truc om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en zoek je tip op de voorpagina.

Meer verhalen

Meer van de beste Windows 7 Explorer-tips en -trucs

Eerder publiceerden we een lijst met handige tips en trucs om het meeste uit Windows 7 Verkenner te halen. Hier zijn enkele aanvullende tips om uw productiviteit te verbeteren bij het gebruik van Explorer.

Bureaubladplezier: Windows 8 Wallpaper Collection Series 1

De recente release van Windows 8 Developer Preview heeft voor veel opwinding gezorgd en de aanstaande bèta zal daar nog meer aan toevoegen naarmate het systeem een ​​stap dichter bij de voltooiing komt. Toon uw enthousiasme voor de volgende stap in de evolutie van Windows op uw desktop met de eerste in onze reeks van

Wat je zei: favoriete alternatieven voor Windows Explorer

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je favoriete alternatieven voor de native bestandsverkenner van Windows te delen. Nu zijn we terug om uw suggesties, tips en trucs onder de aandacht te brengen.

Een draagbare USB-versie van Microsoft Office Starter 2010 maken

Microsoft Office 2010 Starter-editie is een gratis, door advertenties ondersteunde versie van Office 2010 bedoeld voor gebruik op nieuwe pc's. Het bevat alleen Word en Excel met een aantal functies, maar je kunt er wel een draagbare versie van maken. Hier is hoe het te doen.

28 oktober 1989: Geboorte van de Battle Bots [Geek History]

Eind jaren tachtig gebeurde er iets bijzonders in Denver. Een groep Sci-Fi-nerds en robotica-enthousiastelingen zei tegen zichzelf: Weet je wat geweldig zou zijn? Vechtende robots. en de eerste Battle Bot-arena was geboren.

Vrijdagpret: Halloween Shooter

Halloween en je weekend zijn beide bijna aangebroken, dus waarom zou je niet genieten van wat plezier met een vakantiethema en tegelijkertijd het beste van beide? In de game van deze week worden je schietvaardigheid op de proef gesteld als je monsters op specifieke doelen lanceert om de levels te voltooien.

Een statische stationsletter toewijzen aan een USB-station in Windows 7

Heb je een externe USB harde schijf of flash drive die je vaak gebruikt voor back-ups of voor gebruik met applicaties? Elke keer dat u het aansluit, krijgt u mogelijk een andere stationsletter voor dat station.

Uit de doos met tips: spraakbediening voor Android, doe-het-zelf-flitsdiffusers en eenvoudig sms'en voor meerdere personen

Een keer per week duiken we in de tipsbox en delen we enkele van onze favoriete lezerstips. Deze week kijken we naar stembesturing voor Android (vergelijkbaar met Apple's Siri), doe-het-zelf-flitsdiffusers voor digitale fotografie en het verzenden van sms-berichten naar groepen.

Gebruik het Windows 7 Startmenu, Verkenner en Taakbeheer in Windows 8

Als je de Windows 8 Developer Preview hebt geprobeerd en ontdekt dat je het nieuwe Start-menu, Windows Verkenner en Taakbeheer niet leuk vindt, is er een manier om die items eruit te laten zien en te laten werken als Windows 7.

FeedBeater maakt RSS-feeds en e-mailwaarschuwingen voor elke website

Met FeedBeater kunt u eenvoudig RSS-feeds en e-mailwaarschuwingen maken voor websites zonder native RSS-/waarschuwingsfunctionaliteit.