Uit de doos met tips: gratis verzending met Amazon Filler, Ethernet-kabels repareren en noodstickers

uit-the-tips-box-gratis-verzending-met-amazon-filler-reparerende-ethernetkabels-en-noodstickers foto 1

Een keer per week verzamelen we een aantal leuke tips uit de tipsbox en delen deze met iedereen. Deze week kijken we naar eenvoudige Amazon-vulleritems, het repareren van het lipje op Ethernet-kabelconnectoren en een humoristische sticker voor gegevensbeveiliging.

FillerSeek biedt gemakkelijke Filler Finding voor Amazon gratis verzending

uit-de-tips-doos-gratis-verzending-met-amazon-filler-reparerende-ethernetkabels-en-noodstickers foto 2Edward schrijft met de volgende op Amazon gerichte tip:

Als laatste persoon op aarde zonder Amazon Prime-account vind ik FillerSeek een handig hulpmiddel. U krijgt gratis verzending bij Amazon wanneer u $ 25 uitgeeft. Normaal gesproken bundel ik mijn aankopen, maar behalve dat FillerSeek het gemakkelijk maakt om iets te vinden in een categorie waarin ik geïnteresseerd ben, rond de prijs die ik nodig heb om de $ 25 te halen. Ik moet aannemen dat ze hun rekeningen betalen door een soort Amazon Affiliate-korting te krijgen, maar dat vind ik cool omdat de service doet wat ik nodig heb!

We zijn ervan overtuigd dat je niet de laatste persoon op aarde bent zonder een Amazon Prime-account, dus deze tip is meer dan welkom; als andere lezers dergelijke opvulservices gebruiken, horen we dit graag in de opmerkingen.

Een kapotte Ethernet-kabel repareren met behulp van kabelbinders

uit-de-tips-doos-gratis-verzending-met-amazon-vuller-ethernet-kabels-en-noodstickers-reparatie foto 3

Beth schrijft de volgende tip over het bewaren van een kapotte Ethernet-kabel:

Normaal gesproken zou ik gewoon mijn kabelset tevoorschijn halen en een kapot snoer repareren, maar als je kit niet handig is maar het snoer is kwijtgeraakt dankzij een kapot lipje, moet je doen wat je moet doen. Dit Instructable heeft vorige week de dag voor mij gered en ik dacht dat ik het zou delen. Het is niet mooi, maar het werkt!

Is er iets dat kabelbinders en ducttape niet kunnen repareren? Niets waard om te redden, zeggen we.

In geval van nood boor hier

uit-de-tips-doos-gratis-verzending-met-amazon-filler-repareren-ethernet-kabels-en-noodstickers foto 4

Sid schrijft de volgende veiligheidsgerichte tip:

Dit is meer een leuk begin-een-gesprek-met-je-genoten-geeks-dingetje dan een serieus iets, maar ik moest het doorgeven. Een vriend van mij heeft deze stickers onlangs geprint en verspreid over de IT-afdeling. In een echt noodgeval kun je maar beter hopen dat je een heel goede decodering of een pak thermiet bij de hand hebt, maar als je in de problemen zit, moet je misschien een boormachine gebruiken!

Als je in de IT werkt, weet je dit maar al te goed: als je van plan bent om mainstream te worden met dat sticker-idee, kun je er maar beter voor zorgen dat je precies specificeert voor wat voor soort nood het boren vereist is.


Heb je een tip om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en zoek je tip op de voorpagina!

Meer verhalen

Snel filters bewerken, combineren, transcoderen en toepassen op video's met Avidemux

Avidemux is een gebruiksvriendelijke, open-source video-editor voor Windows, Mac OS X en Linux. Het is ideaal voor eenvoudige videobewerkingstaken. In tegenstelling tot meer geavanceerde programma's, heeft het niet veel complexe functies die in de weg zitten.

Referenties toevoegen aan de Windows Credential Manager Vault

Door aanmeldingsgegevens op te slaan in Windows Credential Manager kan tijd worden bespaard wanneer u regelmatig een bestandsshare op een andere computer opent. Laten we eens kijken hoe we onze eigen inloggegevens aan de kluis kunnen toevoegen.

6 alternatieve browsers op basis van Google Chrome

Google Chrome is gebaseerd op het open-source Chromium-browserproject. Iedereen kan de broncode van Chromium gebruiken om deze te wijzigen om zijn eigen browser te bouwen. Deze browsers bouwen allemaal voort op de kernbrowser en bieden unieke wendingen in Chrome.

Vraag de lezers: wat is uw technische lenteschoonmaakroutine?

Of u uw technologie nu daadwerkelijk schoonmaakt met de eerste lentebloesems of niet, we zijn geïnteresseerd in uw routines om uw machines zowel van binnen als van buiten schoon en georganiseerd te houden.

Het nieuwe Windows Verkenner-lint gebruiken in Windows 8

De Ribbon-interface werd vanaf versie 2007 een functie in de Microsoft Office-suite. De Windows 8 Developer Preview introduceerde de Ribbon-interface in Windows Verkenner en deze is verbeterd in de Windows 8 Consumer Preview.

Geek Trivia: Wat is het duurste stuk Sci-Fi-memorabilia dat op een veiling wordt verkocht?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Mieren in een scanner: een time-lapse-mashup van natuur en technologie [Video]

In deze time-lapse video worden metaforische hardware-bugs letterlijk als een kolonie mieren het lichaam van een scanner overneemt - bekijk de video om vijf jaar kolonisatie in twee minuten te zien.

Hallo Launcher is een gratis en aanpasbare Android App Launcher

Android: Hi Launcher is een alternatieve app-launcher voor Android met eenvoudige aanpassing, automatische sortering van applicaties en een aparte widget in het ene gebied, apps in een andere lay-out.

Wat gebeurt er met ontbrekende smartphones? Symantec ruimt het vuil op

Wat gebeurt er precies met smartphones die gescheiden zijn van hun eigenaars? Om erachter te komen, verloor Symantec 50 smartphones in New York City en volgde ze op afstand. Lees verder om te zien wat er met de telefoons is gebeurd.

Virtuele desktops op Windows krijgen met Dexpot

Als je een Linux-gebruiker bent, is de kans groot dat je niet zonder virtuele desktops kunt. Ze zijn een geweldige manier om uw werkruimte te organiseren. Dexpot brengt virtuele desktops naar Windows, compleet met 3D-effecten en uitgebreide aanpasbaarheid.