Uit de doos met tips: gratis documentaires, zelfgemaakte op maat gemaakte hoofdtelefoons en Nintendo Papercraft

uit-the-tips-box-gratis-documentaires-diy-customfit-headphones-en-nintendo-papercraft foto 1
Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige tips die door lezers zoals jij zijn ingestuurd en delen ze met iedereen. Deze week kijken we naar documentairesites, aangepaste hoofdtelefoons en Nintendo-papercraft.

Topdocumentaires organiseren gratis documentaires

uit-the-tips-box-gratis-documentaires-diy-customfit-headphones-en-nintendo-papercraft foto 2
Brian schrijft met de volgende tip:

Sites voor het delen van video's en internet in het algemeen zijn een echte zegen voor documentaires, maar vaak (vooral met YouTube) zijn ze overal verspreid en slecht gelabeld en beschreven. Ik vond Top Documentary Films een paar maanden geleden en heb er echt van genoten... de site catalogiseert video's, met geweldige beschrijvingen en handige tags, zodat je alle geweldige gratis documentaires kunt vinden die er zijn. Deze week hebben ze bijvoorbeeld The Pleasure of Finding Things Out, een klassieker van Richard Feynman.We zijn nooit iemand die een goede documentaire afwijst; mooie vondst Brian!

Mold Custom In-Ear voor een perfecte pasvorm

uit-de-tips-doos-gratis-documentaires-diy-customfit-headphones-en-nintendo-papercraft foto 3

Ron schrijft met een tip voor een aangepaste hoofdtelefoon:

Ik herinner me dat jullie een tijdje geleden een geweldige tutorial hadden over het maken van je eigen op maat gemaakte in-ear hoofdtelefoon. Ik vond een vergelijkbare tutorial online die een duidelijk materiaal gebruikt voor het oordopjesgedeelte. Het ziet er behoorlijk glad uit, dus ik dacht dat ik het zou doorgeven. Ga zo door!

De heldere look ziet er behoorlijk glad uit; het geeft het zeker een in de winkel gekocht gevoel.

Haal wat Nintendo Papercraft op

uit-the-tips-box-gratis-documentaires-diy-customfit-headphones-en-nintendo-papercraft foto 4
Becky deelt een papercraft-tip:

Ik zag de coole 3D-afdruk van je favoriete sprites-artikel over videogames dat je onlangs plaatste. Voor degenen onder ons zonder 3D-printers, is er een nette verzameling Nintendo-papercraft online. De site is al een tijdje niet bijgewerkt, maar alle formulieren zijn er nog steeds om te downloaden.

Nintendo-papercraft zeg je? Tijd om te beginnen met het bouwen van ons papieren paddenstoelenkoninkrijk.


Heb je een tip of truc om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en zoek het op de voorpagina.

Meer verhalen

Grand Theft Auto IV – Geweldige Ghost Rider Mod [Video's]

Onlangs hebben we de video voor een geweldige Back to the Future GTA IV-mod met je gedeeld en vandaag zijn we terug met video's voor een geweldige Ghost Rider-mod. Eén ding is zeker, met Ghost Rider die 's nachts door de stad cruiset in Libert...

Duim omhoog of omlaag - Intel introduceert prototype Palm-Reading-technologie om wachtwoorden te vervangen [Poll]

Deze week debuteerde Intel met een prototype handlezentechnologie die zou kunnen dienen als vervanging voor ons huidige wachtwoordsysteem. Onze vraag voor u vandaag is: denkt u dat dit de juiste richting is voor een betere beveiliging of vindt u dat dit een vergissing is?

Geek Trivia: wat is de duurste videogameconsole aller tijden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Maak macrofoto's van cameratelefoons met een goedkope laserpointerlens

In die goedkope laserpointers die je in de kassa van de supermarkt ziet, zit een handige kleine plastic lens die, wanneer je op de camera van je telefoon klikt, het gemakkelijk maakt om macrofoto's te maken.

Wat je zei: ben je een multi-tasker op het tweede scherm?

Eerder deze week vroegen we je of je een tweede scherm gebruikt tijdens het kijken naar televisie of films, zoals een smartphone of tablet. Nu zijn we terug om te benadrukken hoe HTG-lezers omgaan met (of zich terugtrekken) met hun mobiele apparaten.

Rol uw eigen passieve 3D-filmsysteem met dubbele projectoren

Als je wilt genieten van 3D-films met een passieve gepolariseerde bril voor minder dan $ 50.000 (de gemiddelde prijs van een passieve 3D-projector), brengt deze doe-het-zelf-opstelling de prijs naar een toegankelijker niveau.

4 verborgen Android-paaseieren: van peperkoek tot Jelly Bean

Elke versie van Android sinds Gingerbread (Android 2.3) bevat een paasei, dat altijd op dezelfde manier toegankelijk is. De paaseieren in de nieuwste versies worden steeds complexer, met animaties en interactiviteit.

Uurwerk: een 40.000-delige K'Nex-ballenmachine [Video]

Misschien heb je op een bepaald moment in je leven een eenvoudige marmeren racebaan gebouwd van constructiespeelgoed zoals LEGO of K'Nex. Het maakt niet uit hoe groots een raceway het was, we kunnen je verzekeren dat het niets had op dit 40.000 stukjes kamergrote monster.

Vrijdagpret: Mummy Blaster

In het spel van deze week is het jouw missie om alle mummies te vernietigen die op je wachten in deze lang vergeten tempel. Alles wat je hebt is een beperkte hoeveelheid explosieven en je strategische vaardigheden om de dag te winnen! Kun je de klus klaren?

Uit de doos met tips: Kindle als Raspberry Pi-scherm, iPod-bedieningskasten en Easy Six Degrees van Kevin Bacon

Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige lezerstips die op ons pad komen en delen we ze met iedereen. Vandaag kijken we naar het gebruik van de Kindle als scherm voor de Raspberry Pi, aangepaste iPod-bedieningsmodules en een gemakkelijke manier om de Six Degrees of Kevin Bacon te spelen.