Uit de doos met tips: Ethernet-spiekbriefjes, wifi-cantenna's en eenvoudig volgen van vakantiepakketten

uit-de-tips-doos-ethernet-cheat-sheets-wifi-kantennes-en-gemakkelijk-vakantiepakket-tracking foto 1

Een keer per week dumpen we de Tips Box en delen we enkele van de geweldige tips die je hebt gemaild. Deze week kijken we naar cheatsheets voor Ethernet-bedrading, wifi-kantennes en eenvoudige tracking van vakantiepakketten.

Stop een Ethernet-spiekbriefje in uw gereedschapskist

uit-de-tips-doos-ethernet-cheat-sheets-wifi-kantennes-en-gemakkelijk-vakantiepakket-tracking foto 2Philip schrijft met de volgende tip:

Ik heb het eindelijk opgegeven om ooit een goed wifi-signaal te krijgen in mijn oude dikwandige huis. De afgelopen weekenden heb ik kabels door de muren geleid en vond mijn spiekbriefje met DIY Ethernet-kleurcodering van onschatbare waarde. Ik heb de afbeeldingen uit deze Ethernet-tutorial genomen, ze in kleur afgedrukt en vervolgens gelamineerd (rug aan rug). Ze zijn ongeveer zo groot als een 3×5-kaart en ideaal voor snelle referentie wanneer u laat aan het bedraden bent. Ik weet zeker dat als ik dit lang genoeg zou doen, ik alles uit het hoofd zou hebben, maar als het op zaterdag 2 uur 's nachts is en ik een beetje uit mijn spel ben, helpen de spiekbriefjes echt. Als iemand een hogere resolutie of alternatieve afbeeldingen heeft, zou ik ze graag zien!

Dat is een slimme manier om een ​​quick and dirty spiekbriefje Philip samen te stellen. Bedankt voor het delen!

Boost Wi-Fi-ontvangst met een Cantenna

uit-de-tips-doos-ethernet-cheat-sheets-wifi-kantennes-en-gemakkelijk-vakantiepakket-tracking foto 3Holly schrijft de volgende wifi-boosttip:

Ik had al jaren builds voor cantennes gezien, maar ik had nooit gedacht dat ik er zelf een zou moeten uitvinden en bouwen. Ik heb onlangs een computer geïnstalleerd in mijn werkplaats (een paalschuur ongeveer 15 meter van de achterkant van mijn huis). Ik wilde niet echt de netwerkkabel helemaal naar buiten laten lopen, maar het wifi-signaal van het huis was op zijn best vlekkerig. Ik volgde de eenvoudige instructies hier en (nadat ik een paar goedkope maar speciale onderdelen had gekocht) was ik in zaken. Ik heb de cantenna rechtstreeks aangesloten op de wifi-kaart in de computer en nu krijg ik een geweldig signaal daar in de paalschuur. Het hele project kostte me slechts ongeveer $ 15 en duurde minder dan een uur nadat alle onderdelen waren aangekomen.

Goedkoop, effectief en gebouwd in MacGyver-stijl? Wat is er niet leuk aan dit project?

Volg al uw vakantiepakketten met PackageTrackr

uit-de-tips-doos-ethernet-cheat-sheets-wifi-kantennes-en-gemakkelijk-vakantiepakket-tracking foto 4

Rick schrijft met de volgende vakantietip:

Normaal krijg ik maar een paar pakketten per maand bezorgd (dus het bijhouden ervan is geen probleem). Rond deze tijd van het jaar stromen de pakketten echter binnen. Mijn favoriete tool om ze allemaal bij te houden is PackageTrackr. Het is een web-app met een geweldige mobiele interface. Je kunt al je pakketten zien en feedback krijgen zoals... het pakket heeft de verzender verlaten, is onderweg, wordt opgehouden, is onderweg voor bezorging, is afgeleverd, enzovoort. Niet alleen dat het werkt met meer dan alleen de grote namen (zoals UPS en FedEx). Als je naar het vervolgkeuzemenu van verzendproviders kijkt, kan het volgen dat er meer dan 40 items zijn. Ik heb eerder deze maand iets uit Hong Kong besteld en PackageTrackr heeft het probleemloos afgehandeld.

PackageTrackr ziet er geweldig uit Rick! Je hebt een aardig detail weggelaten: zodra je je aanmeldt voor een account, kun je je trackingberichten doorsturen naar track@packagetrackr.com en het zal je pakketten automatisch aan je account toevoegen. We zijn zo terug; het is tijd om wat kerstpakketten in te pluggen.


Heb je een tip of truc om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com.

Meer verhalen

Vraag het HTG: LAN-naar-LAN Messaging in Windows 7, Multi-Monitor Full Screen Video en alternatieve bestandskopieerapparaten

Een keer per week verzamelen we enkele van de antwoorden die we naar lezersvragen hebben gestuurd en delen ze met iedereen. Deze week kijken we naar inter-LAN-berichten met Windows 7, multi-monitor video op volledig scherm en alternatieve Windows-bestandskopieerapparaten.

Rol je eigen hologram met DIY Holography Kit

Als je op zoek bent naar een doe-het-zelf-project met een thema uit de jaren 80, dan is deze 'creëer je eigen hologram'-kit jouw ticket naar 3D-grootsheid.

Wat is Cybermaandag? [Infografische]

Bijna iedereen kent Black Friday, de massale winkeldag direct na Thanksgiving, maar Cyber ​​Monday is een recente uitvinding. Bekijk deze infographic voor het dieptepunt.

Week in Geek: Google versterkt codering op Gmail en andere services

De WIG-editie van deze week staat vol met nieuwslinks, zoals Google's werk aan het versterken van de codering voor zijn diensten, Mozilla's vooruitgang met stille updates, het verijdelen van een hackaanval op mobiele accounts door AT&T, een weggeefwedstrijd voor LastPass Pro-abonnementen en meer.

10 snelle tips om het meeste uit Microsoft Office te halen

We hebben enkele handige tips en trucs gepubliceerd om het meeste uit Office 2010 en 2007 te halen. Dit artikel bevat 10 van de beste tips en trucs die we hebben behandeld.

Desktop Fun: Rainy Days Wallpaper Collection Series 2

Eerder dit jaar brachten we je een prachtige regenachtige dagcollectie die de regen omarmde terwijl deze naar beneden viel. Tegenwoordig richt onze collectie zich op de weelderige regendruppels die overblijven als het is gestopt met regenen. Laat je bureaublad net zo fris aanvoelen als de dag dat het nieuw was met onze Rainy Days Series 2 Wallpaper

Friday Fun: The Rise of Atlantis

De beste dag van de werkweek is eindelijk aangebroken, dus neem een ​​paar minuten de tijd om plezier te hebben terwijl je wacht om naar huis te gaan. In de game van deze week ga je op campagne door oude mediterrane regio's om meerdere artefacten te verwerven in een zoektocht naar succes.

Vergeet Black Friday: het is vandaag de dag van de browser van je ouders

Hopelijk leest u dit niet na een lange nacht in de kou te hebben gezeten, vechtend met andere mensen om een ​​apparaat te kopen dat over een maand verouderd is. In plaats van te winkelen, is het tijd om minder slechte browsers cadeau te doen.

Hoe u een vakantiebericht kunt maken voor (bijna) elk e-mailaccount

Als u de stad uit gaat, kunt u een notitie in uw e-mail plaatsen om mensen te laten weten waar ze contact met u kunnen opnemen. Of gewoon om ze te laten weten dat ze contact moeten opnemen met iemand anders terwijl je weg bent. Hier leest u hoe u een vakantie-responder instelt voor (bijna) elk e-mailaccount.

Uit de doos met tips: strips op de iPad, de Power Bar van Android en het beperken van zoeken in Spotlight op de iPad

Een keer per week dumpen we onze tipsbox en delen we enkele van de geweldige door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het lezen van strips op de iPad, snelle toegang via de Android Power Bar en het beperken van het zoeken naar spotlights op de iPad.