Uit de doos met tips: DIY Zero Cost Steadicam, tijdelijke verboden op webpagina's en opruimen van uw stekkerdoos

uit-the-tips-box-diy-zero-cost-steadicam-tijdelijke-webpagina-bans-en-decluttering-je-power-strip foto 1

Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige lezerstips die u instuurt en delen ze; deze week bekijken we hoe u van uw camerastatief een gratis Steadicam kunt maken, 24 uur lang afleidende webpagina's kunt blokkeren en uw stekkerdoos kunt opruimen met kabelverlengers.

Bouw een Zero-Cost Steadicam vanaf een statief

Bill schrijft met de volgende tip:Ik heb gemerkt dat jullie geweldige fotografie- en videotips hebben... dus ik dacht dat je deze slimme wel leuk zou vinden. Ik heb ontdekt hoe ik dit moet doen via een YouTube-video, dus in plaats van veel tekst te besteden aan het uitleggen hoe ik dit moet doen, voeg ik gewoon een link naar de video toe aan mijn e-mail. Het volstaat te zeggen dat het een heel slimme manier is om je camerastatief te pakken en, door een paar schroeven te verwijderen, er een geïmproviseerde DIY-steadycam van te maken. Het is een beetje aan de grote kant, maar het is gratis!

Na het bekijken van de video moeten we het erover eens zijn dat dit een nogal slimme manier is om materiaal te gebruiken dat je al hebt om het gewicht van de camera te compenseren. Bedankt voor het delen!

Verbied een webpagina voor 24 uur

uit-the-tips-box-diy-zero-cost-steadicam-tijdelijke-webpagina-bans-en-decluttering-je-power-strip foto 2

Emily schrijft met de volgende tip:

Ik vond je gids voor het blokkeren van websites via je router leuk, maar voor eenvoudige tijdelijke blokkering vond ik een betere manier (in ieder geval een betere manier voor mij, om mezelf gefocust te houden). Het heet SelfRestraint en het is een eenvoudige open-source app waarmee je een tijdelijke zwarte lijst met websites kunt maken voor maximaal 24 uur. Het is geweldig voor degenen Ga van Reddit af! momenten.

We willen ons arsenaal tegen afleiding uitbreiden, bedankt voor het delen Emily!

Ruim uw stekkerdoos op met goedkope kabelverlengers

uit-the-tips-box-diy-zero-cost-steadicam-tijdelijke-webpagina-bans-en-decluttering-je-power-strip foto 3

Fred schrijft een simpele hack:

Ik zeg je, die stomme transformatoren die bij alles worden geleverd, worden steeds groter en groter. Degene die bij mijn laatste printer werd geleverd, was gemakkelijk zo groot als twee kaartspellen en bedekte meer dan drie stopcontacten op mijn stekkerdoos toen deze was aangesloten! Ik deed wat rond en ontdekte dat je echt goedkope kabelverlengers kunt kopen voor ongeveer $ 10-15 voor 5. Het is misschien niet de mooiste oplossing, maar ik kan er één transformator, hoe groot ook, op elke plek op aansluiten. mijn stekkerdoos. Geen verspilde ruimtes meer!

We zullen weten wat we nu kopen, we hebben een pass-through-set van 5 voor $ 18 op Amazon gevonden. Bedankt!


Heb je een slimme tip om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en zoek je truc op de voorpagina.

Meer verhalen

Verander een oud boek in een aangepaste tabletomslag

Of je nu een iPad, Kindle of ander klein apparaat wilt bedekken, deze tutorial laat je zien hoe je eenvoudig een oud boek kunt veranderen in een kleurrijke en aangepaste omslag.

Hoe de Google+ integratie van Google uit te schakelen of te verbeteren?

Als je de laatste tijd Google hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk Google+ de zoekresultaten van Google zien overnemen. U hoeft het niet te accepteren - u kunt de integratie uitschakelen, betere pagina's voor sociale netwerken weergeven of die vervelende Google+-meldingen verbergen.

Vraag de lezers: hoe bescherm je je uitrusting?

Elektronische uitrusting is niet goedkoop om te vervangen - van iPads tot nieuwe smartphones tot laptops, de meesten van ons doen er alles aan om onze uitrusting te beschermen tegen schade. Deze week willen we horen over je favoriete trucs, tools en add-ons om je schermen krasvrij en je uitrusting intact te houden.

Hoofdmenu-items toevoegen en bewerken in Linux Mint 12

Het hoofdmenu in Linux Mint 12 bevat veel items, maar wat als je aangepaste items wilt toevoegen, items wilt verwijderen of items opnieuw wilt rangschikken? Om het hoofdmenu te bewerken, moet u een menu-editorprogramma genaamd Alacarte gebruiken.

Geek Trivia: Wat is het grootste ruimtevaartuig om een ​​autonome baan om de aarde en terugkeer uit te voeren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

BookFlavor biedt een minimalistische en gemakkelijk te bladeren interface voor Amazon Books

Als je overweldigd wordt door de enorme hoeveelheid dingen die gaande zijn wanneer je Amazon bezoekt, biedt BookFlavor een eenvoudige manier om je alleen op de boeken te concentreren zonder alle extra visuele rommel.

Hack een 50 mm-lens en een douchekop in een tilt-shift-lens

Als je geïnteresseerd bent in het experimenteren met een vrij zwevende lens, ala de commerciële LensBaby, deze goedkope hack verandert en oude douchekop en 50 mm-lens in een tilt-shift-lens.

Caffiene Zone bewaakt uw cafeïne-inname; Waarschuwt u om een ​​optimale buzz te behouden

iOS: als je van cafeïnehoudende dranken houdt maar toch een goede nachtrust wilt, heb je Caffiene Zone nodig, een gratis applicatie waarmee je je cafeïneconsumptie kunt controleren om maximale alertheid te behouden zonder kriebels of slapeloosheid.

Hoe u uw jailbreak-apps en -instellingen kunt behouden tussen iOS-upgrades

Als je je voeten tussen iOS-upgrades sleept omdat je niet al je geweldige Jailbreak-apps, aangepaste tweaks en gehannes met alle standaardinstellingen opnieuw wilt installeren, volg dan mee terwijl we je laten zien hoe je gemakkelijk een back-up kunt maken en alles kunt herstellen voor eenvoudige iOS-upgrade.

Vrijdagpret: dinosaurussen en meteoren

In de game van deze week is het letterlijk een gevecht om te overleven terwijl je je dinosaurusverdedigers verzamelt in een laatste wanhopige poging om de dodelijke meteoren die op de aarde vallen te overleven? Heb jij wat nodig is om te slagen of ga je uitsterven?