Uit de doos met tips: doe-het-zelfprojectorschermen, veelzijdig USB-opladen in de auto en Reddit op Android

uit-the-tips-box-diy-projector-schermen-veelzijdige-incar-usb-opladen-en-reddit-op-android foto 1Een keer per week verzamelen we enkele van uw geweldige tips en delen we ze met iedereen. Deze week kijken we naar een doe-het-zelf-projectorscherm, een goedkoop en veelzijdig universeel oplaadstation voor in de auto en genieten van Reddit op je Android-telefoon.

Ultra-goedkoop DIY-projectorscherm

uit-the-tips-box-diy-projector-schermen-veelzijdige-incar-usb-opladen-en-reddit-op-android foto 2

Marco schrijft in:Ik heb een gratis projector gescoord van een vriend en ik wilde er een scherm voor opzetten. Hoewel ik classier wilde gaan dan op de muur projecteren, wilde ik absoluut niet $ 300 laten vallen op een scherm van commerciële kwaliteit. Ik heb deze tutorial met eenvoudige houtskeletbouw en verduisterende vinyldoek gebruikt om een ​​scherm te maken voor ongeveer $ 30. Het ziet er misschien niet precies uit als een scherm van $ 300, maar het ziet er best goed uit (en zeker beter dan de prijs die tien keer minder is, zou je doen denken).

Mooie vondst, Marco! We zijn momenteel bezig met het bouwen van een scherm met behulp van de techniek die we in dit bericht hebben benadrukt - het is iets ingewikkelder maar nog steeds redelijk goedkoop.

Geniet van eenvoudig opladen in de auto met een Powerjolt

uit-the-tips-box-diy-projector-schermen-veelzijdige-incar-usb-opladen-en-reddit-op-android foto 3

Nicki schrijft de volgende opruimtip:

Ik raakte zo gefrustreerd door alle stomme opladers die ik in mijn auto nodig had voor al mijn gadgets. Het onderdeel dat in het stopcontact wordt gestoken, is omvangrijk, dus als je er een half dozijn hebt, maakt het je hele handschoenenkastje vol. Ik heb echter een perfecte oplossing gevonden! Griffin maakt deze USB-oplader met twee poorten die gelijk met je sigarettenaanstekergat past (dus spoel het alsof het praktisch standaard bij de auto was). Nu kan ik dat in de auto laten en gewoon de kabel verwisselen wanneer ik het nodig heb. Alle kabels die ik nodig heb passen in een plastic zakje ter grootte van een sandwich.

En dat voor maar $7! Tegen de tijd dat je dit leest, zou die van ons al in de post moeten zitten! Leuke vondst Nicki.

Blader door Reddit in stijl met Reddit is leuk

uit-the-tips-box-diy-projectorschermen-veelzijdige-incar-usb-opladen-en-reddit-op-android foto 4

Frank schrijft met de volgende tijdverspillende tip:

Ik weet niet of jullie je vrije tijd op Reddit willen doden zoals ik, maar als je dat doet, dan heb ik een app voor je. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede Reddit-app voor mijn Android-telefoon en ik heb er eindelijk een gevonden die een soepele interface biedt en gemakkelijke toegang tot belangrijke functies: Reddit is Fun. Het is gratis en gemakkelijk te gebruiken, of je nu een telefoon of tablet gebruikt.

Hoewel we streven naar maximale productiviteit, is het leuk om tijd te doden op Reddit, dus we zullen de app zeker eens bekijken!


Heb je een tip of truc om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com.

Meer verhalen

De beste websites om gratis documentaires te bekijken

Als je een fan bent van documentaires, zijn er veel sites waar je ze gratis kunt bekijken. Het volgende is een lijst met sites die we hebben gevonden, op sommige waarvan je opmerkingen over de films kunt toevoegen en zelfs de films kunt downloaden.

Desktop Fun: Rivieren Wallpaper Collection Series 1

Rivieren spelen een belangrijke rol in ons leven als een bron van transport, hulpbronnen en plaatsen om te genieten van recreatieve activiteiten. Ontspan en laat je gedachten lui langs deze prachtige waterwegen op je bureaublad dwalen met de eerste in onze serie Rivieren Wallpaper-collecties.

10 geweldige indicatorapplets voor Ubuntu's Unity Desktop

Als je Ubuntu een tijdje hebt gebruikt, herinner je je misschien GNOME-applets - pictogrammen die op je paneel zaten en je toegang gaven tot bedieningselementen en informatie. Als u paneel-applets mist, probeer dan indicator-applets van derden te installeren voor Ubuntu's Unity-desktop.

Geek Trivia: Wat was de eerste rover die op een hemellichaam landde?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Steam's Summer Sale aan de gang; Score titels voor 75% korting

Als je op zoek bent naar titels van hoge kwaliteit tegen spotprijzen, wil je zeker een stop maken bij Steam's Summer Sale, waar best beoordeelde titels, zoals Portal 2, slechts een paar dollar kosten.

Wat je zei: je beste tips en trucs voor het organiseren

Eerder deze week vroegen we je om je meest effectieve tip of truc voor het organiseren van computers te delen. Nu zijn we terug om enkele van de geweldige tips die je hebt gedeeld te benadrukken.

Analyse van de gelekte Yahoo! Wachtwoorden: of 2008 was een populair jaar

Telkens wanneer er een massale inbreuk op het wachtwoord is, is er een daaropvolgende analyse van de kwaliteit van het wachtwoord; als je benieuwd bent naar de samenstelling van bijna een half miljoen Yahoo! gebruikers, kom binnen en stop de storing.

Vrijdagpret: 3 plakjes 2

Deze week komen we terug met een geweldig vervolg op het originele (en mogelijk gekmakende) 3 Slices-spel. Kun jij de beste manieren bedenken om de blokken door te hakken en je een weg naar de overwinning te banen, of ga je schreeuwen van frustratie als je wordt verslagen?

Hoe de twee- en drievingerige touchpad-tikacties op Ubuntu te wisselen

Standaard gebruikt Ubuntu een tik met twee vingers voor rechtsklikken en een tik met drie vingers voor middenklik op laptop-touchpads. U kunt dit gedrag omwisselen, maar Ubuntu biedt geen grafisch hulpprogramma om het te configureren.

Uit de doos met tips: eenvoudige snelkoppelingsherinneringen, goedkope macrofotografie en kabelorganisatie over de deur

Een keer per week verzamelen we enkele van de geweldige lezerstips die u met ons deelt en zetten ze in de schijnwerpers. Deze week kijken we naar een app waarmee je sneltoetsen voor populaire toepassingen kunt leren, hoe je een goedkope macrocameralens voor je point-and-shoot-camera kunt rollen en een schoen opnieuw kunt gebruiken