Uit de doos met tips: een warme auto direct koelen, zoeken op Google Synoniem en uitgebreide Android-toetsenborden

uit-the-tips-box-instant-cool-a-hot-car-google-synoniem-search-and-extended-android-keyboards foto 1

Een keer per week duiken we in de tipsbox en halen er enkele slimme tips uit om te delen. Deze week bekijken we hoe u uw hete auto direct kunt afkoelen, uw Google-zoekresultaten kunt verbeteren met automatische synoniemen en hoe u uw Android-toetsenbord kunt uitbreiden.

Koel een hete auto af door de deur open en dicht te pompen

Mark schrijft in met deze afkoeltechniek:Ik weet dat het afkoelen van je auto niet bepaald een technologische tip is en waarschijnlijk niet je tas (dus ik vind het niet erg als je dit niet post) maar het was zo ontzettend heet dat ik hem moest insturen. Ik vond deze video tijdens het bladeren Reddit de andere dag en probeerde het uit op mijn eigen auto. Het werkte zo goed! Hier is de truc: als je auto heet is van de zon, kun je hem afkoelen door een raam naar beneden te draaien en vervolgens, aan de andere kant, de autodeur ongeveer een half dozijn keer te openen en te sluiten. Het pompt koelere lucht van buiten de auto naar binnen als een grote balg. Het is geweldig. Ik kon niet geloven hoe snel het de auto afkoelde.

We zijn helemaal comfortabel om een ​​uitzondering te maken in het licht van hoe waanzinnig heet het is geweest. Het dauwpunt is deze week zo hoog gestegen in het middenwesten van de VS dat het in sommige delen van Minnesota net zo vochtig en vochtig is als de Amazone. Alles wat mensen kunnen doen om af te koelen in de hittegolf is het delen waard! Bedankt Marc!

Zoek op Google met synoniemen

uit-the-tips-box-instant-cool-a-hot-car-google-synoniem-search-and-extended-android-keyboards foto 2

Steve schrijft met een slimme zoektruc:

Veel mensen weten dat u uw Google-zoekopdracht kunt aanpassen met operators zoals het + en - symbool om Google te dwingen een specifiek woord te zoeken of uit de zoekopdracht te verwijderen. Wist je dat je op synoniemen kunt zoeken? Als je een tilde (het ~-symbool) voor een zoekterm plaatst, zal Google aangeven dat hij ook naar synoniemen moet zoeken. De zoekopdracht ~goedkope schoenen geeft bijvoorbeeld resultaten alsof je hebt gezocht naar goedkope schoenen, goedkope schoenen, betaalbare schoenen, enz. Het is erg handig als je je zoekresultaten wilt verbreden zonder te ver van je oorspronkelijke zoekopdracht af te raken.

Goede tip, Stef! We dachten dat we hier Google-ninja's waren, maar de tilde om het zoeken naar synoniemen te forceren was een truc die we nog nooit eerder hadden gebruikt. Leuke vondst.

Veeg omhoog voor meer ruimte op het Android-toetsenbord

uit-the-tips-box-instant-cool-a-hot-car-google-synoniem-search-and-extended-android-keyboards foto 3Angela schrijft in met een handige manier om sneller te werken op een Android-toetsenbord. Zij schrijft:

Ik vond dit onlangs per ongeluk terwijl ik woedend op mijn telefoon aan het typen was. Als ik op mijn Android-telefoon omhoog veeg terwijl ik het toetsenbord gebruik, breidt het toetsenbord automatisch twee rijen uit en worden de interpunctie en cijfers zichtbaar. Het neemt wat schermruimte in beslag, maar het maakt typen zoveel gemakkelijker!

Niet veel mensen zijn zich bewust van deze functie Angela. Als je Android 2.2 of hoger hebt en het standaardtoetsenbord gebruikt, krijg je met een simpele veegbeweging een ruim toetsenbord om mee te werken. Bedankt voor het schrijven!


Heb je een tip of truc om te delen? Stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en misschien ziet u uw tip op de voorpagina.

Meer verhalen

Weekendproject: bouw een koffer van koolstofvezel voor je favoriete gadget

Als je ooit koolstofvezel hebt gezien, dacht je waarschijnlijk dat het een soort ruimtetijdperk was dat alleen onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden in een fabriek kon worden vervaardigd.

Vrijdagpret: Rome-puzzel

Het weekend is bijna aangebroken, maar waarom niet een beetje ontspannen en de rand van uw werkdag halen totdat u naar huis kunt vertrekken? In de game van deze week heb je een kans op grootsheid en de mogelijkheid om Olympus te bezoeken terwijl je werkt aan het bouwen van een nieuwe stad in het vervlogen tijdperk van het oude Rome.

Uit het vak Tips: meerdere achtergronden selecteren, snelle iBook-navigatie en app-prijzen volgen

Een keer per week openen we de doos met tips en delen we de geweldige tips die je hebt ingestuurd. Deze week bekijken we hoe je eenvoudig meerdere achtergronden in Windows 7 kunt instellen, door iBook kunt bladeren en dalende app-prijzen kunt volgen.

Geweldige papieren vliegtuigen om thuis of op het werk voor de lol te maken [Geek Fun]

Heb je van die dagen dat je je verveelt en iets leuks wilt doen? Pak dan wat papier en creëer je eigen persoonlijke vloot van papieren vliegtuigen met deze geweldige how-to-kaart!

Beginner: overschakelen van iGoogle terug naar gewone Google-startpagina

Vandaag schreef een lezer ons dat hun startpagina Google was, maar nu lijken ze in plaats daarvan vast te zitten op iGoogle en zouden ze liever de gewone oude Google terug hebben. Dit is wat we ze vertelden.

Canto verandert YouTube in een jukebox

Bezoek Cantio als gast en je kunt naar hartelust muziek zoeken. Meld u aan voor een gratis account en u kunt afspeellijsten maken, de video's bij de muziek bekijken en aanvullende artiestinformatie ophalen. Daarnaast...

Google Maps voor Android ondersteunt nu offline caching

Google Maps voor Android is een geweldige manier om uw weg te vinden, maar wat als u zich in een gebied met vlekkerige connectiviteit bevindt? De nieuwe Download Map Area slaat kaarten op voor offline gebruik.

De fysica van druppelkoffiezetapparaten [Video]

Er komt water in en er komt koffie uit. Simpel, toch? Hoewel een koffiezetapparaat misschien eenvoudig te gebruiken is en minimale onderdelen gebruikt om de klus te klaren (en de kosten laag te houden), is de fysica van het proces fascinerend....

Hoe u uw pc kunt (ont)grendelen door in de buurt te zijn (met een Bluetooth-telefoon)

Stel je voor: je loopt je kamer binnen, zit voor je computer en hij ontgrendelt zichzelf. Je maakt af wat je aan het doen bent, loopt weg en het sluit zichzelf. Nee, het is geen magie - het is Bluetooth en het is eenvoudig in te stellen!

Vraag de lezers: hoe controleert u uw bandbreedtegebruik?

Deze week willen we alles horen over hoe u uw netwerkgebruik in de gaten houdt. Hoe houdt u uw thuisnetwerk in de gaten? Hoe houdt u uw mobiele telefoon of andere mobiele apparaten in de gaten? Als je niet het een maar wel het ander in de gaten houdt, dan horen we dat ook graag. Welke apps, tools en trucs gebruik je?