Plan updates voor Windows Media Center

Als u Windows Media Center in Vista of Windows 7 gebruikt, kan het soms vervelend zijn wanneer het besluit om updates te downloaden en bandbreedte te verspillen terwijl u aan andere dingen werkt. Hier kijken we naar het plannen van de updates voor een specifieke tijd.

Het is u misschien opgevallen dat het pictogram in uw systeemvak aangeeft dat Windows Media Center wordt bijgewerkt.

schema-updates-voor-windows-media-center foto 1Om de updates voor een bepaalde tijd te plannen, opent u Media Center en gaat u naar Taken Instellingen Algemeen Automatische downloadopties. Plan vervolgens een start- en stoptijd voor het downloaden van updates.

Het is vervelend dat WMC updates downloadt als je online werkt en een tragere verbinding hebt. Hierdoor kunt u nog steeds de updates ontvangen zonder uw online activiteiten te verstoren.

Meer verhalen

Vind de werkelijke locatie van een website met Chrome-vlaggen

Heb je de Flagfox Extension-goedheid van Firefox in Google Chrome gewild? Nu kunt u het krijgen met de Chrome Flags-extensie.

Start Windows-toepassingen sneller met uitvoerder

Er zijn een paar applicatiestarters om uit te kiezen, Launchy is waarschijnlijk de meest bekende. Een app-starthulpprogramma dat onder de radar lijkt, is Executor. Hoewel vergelijkbaar met Launchy in zijn interface, zou je kunnen stellen dat Executor superieur is in zijn extra functionaliteit. Jij kan

Voer Linux-apps op uw Windows-machine op de gemakkelijke manier uit

Misschien ben je geïnteresseerd in het uitproberen van Linux-applicaties, maar het idee om een ​​dual-boot-systeem te maken, langzame Live-cd's te gebruiken of een VM in te stellen, spreekt je niet aan. Vandaag bekijken we andLinux waarmee u Linux-toepassingen op uw Windows-computer kunt uitvoeren.

Webpagina's opschonen om op een eenvoudige manier aantekeningen te maken of af te drukken

Wilt u een gemakkelijke manier om alle rommel van een webpagina te verwijderen en de opmaak te behouden, zodat u deze met een enkele klik mooi kunt kopiëren/plakken of afdrukken? Zie hoe eenvoudig het is met de Clippable Bookmarklet.

Hoe de toegang tot schijven op mijn computer in Windows te beperken

Als u een gedeelde of openbare computer heeft die door meerdere mensen wordt gebruikt, wilt u wellicht de toegang tot de schijven beperken om te voorkomen dat gebruikers belangrijke gegevens verwijderen. Vandaag kijken we naar het beperken van de toegang tot sommige of alle schijven op de machine met behulp van Lokaal groepsbeleid.

Hoe u het formaat van uw foto's op de gemakkelijke manier kunt wijzigen

Soms heb je een snelle en gemakkelijke manier nodig om het formaat van je foto's te wijzigen om ze te e-mailen, op je blog te plaatsen of op een mobiel apparaat te zetten. Vandaag bekijken we de Image Resizer Powertoy Clone voor Windows waarmee u het formaat van afbeeldingen en afbeeldingen kunt wijzigen.

Ben jij een productieve nerd? Hier is de site waar je bij moet horen

Besteedt u uw tijd aan het zoeken naar manieren om uw pc te gebruiken om dingen voor elkaar te krijgen? Productive Geek is de nieuwste toevoeging aan het How-To Geek-netwerk, waar we ons richten op het helpen van u om uw computer effectiever te gebruiken, met een discussiebord gewijd aan geeky productiviteit.

Toegang tot de speciale pagina's van Google Chrome op de gemakkelijke manier

Wilt u een snellere manier om toegang te krijgen tot de speciale pagina's van Chrome (in plaats van de menu's te gebruiken of de speciale URL's in te typen)? Nu kunt u ze eenvoudig openen met een enkele knop met de Chrome-pagina-extensie.

Geniet van afleidingsvrij schrijven met WriteMonkey

Raak je soms snel afgeleid tijdens het schrijven en heb je een manier nodig om jezelf te helpen gefocust te blijven? Dan is WriteMonkey misschien precies wat u zoekt.

Vind op een gemakkelijke manier gebruikersscripts voor uw favoriete websites

Of je nu nieuw bent in het gebruik van de Greasemonkey-extensie voor Firefox of al lang fan bent, Greasefire biedt een snelle en gemakkelijke manier om gebruikersscripts voor je favoriete websites te vinden zonder dat je op userscripts.org hoeft te zoeken.