Schakel de vertragingstijd voor Aero Peek in Windows 7 uit of wijzig deze

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om de vertragingstijd voor Aero Peek in Windows 7 aan te passen of wilt u de functie misschien helemaal uitschakelen? Kijk dan hoe eenvoudig het is om een ​​van beide te doen met de Desktop Peek Tweak.

Voordat

De Aero Peek-functie in Windows 7 is erg handig om je bureaublad te bekijken als je een scherm vol apps hebt.De standaard vertraging voor Aero Peek is niet slecht, maar misschien wil je dat het sneller of langzamer gaat op basis van je persoonlijke voorkeuren.

uitschakelen-of-wijzigen-de--en-ldquo;vertragingstijd-en-rdquo;-for-aero-peek-in-windows-7 foto 2

Desktop Peak Tweak in actie

Er zijn twee dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van Desktop Peek Tweak

  • U moet uitloggen en vervolgens weer inloggen om eventuele wijzigingen die u aanbrengt te voltooien
  • De app werkt niet fulltime... alleen lang genoeg om de gewenste wijzigingen door te voeren

Wanneer u de app voor de eerste keer start, bevindt zich hier de standaardinstelling op de tijdvertragingsschaal. Vanaf hier kunt u de vertragingstijd korter of langer maken of Aero Peek helemaal uitschakelen.

uitschakelen-of-wijzigen-de--en-ldquo;vertragingstijd-en-rdquo;-for-aero-peek-in-windows-7 foto 3

Voor onze eerste test hebben we besloten Aero Peek uit te schakelen. Zodra u een wijziging aanbrengt en op Save Desktop Peek Delay klikt, wordt u gevraagd om uit te loggen en vervolgens weer in te loggen om de wijzigingen te voltooien.

uitschakelen-of-wijzigen-de--en-ldquo;vertragingstijd-en-rdquo;-for-aero-peek-in-windows-7 foto 4

Zoals je kunt zien in de rechter benedenhoek, hielden we onze muis boven de Show Desktop Button, maar alle vensters bleven ongewijzigd.

Opmerking: u kunt het bureaublad nog steeds bekijken als u handmatig op de knop Bureaublad weergeven klikt.

Voor onze volgende test hebben we de vertragingstijd maximaal gemaakt en het uitlog-/aanmeldingsproces doorlopen. Onnodig te zeggen dat er een zeer merkbaar (langer) verschil was in de tijd die nodig was om de desktop te zien.

uitschakelen-of-wijzigen-de--en-ldquo;vertragingstijd-en-rdquo;-for-aero-peek-in-windows-7 foto 6

Voor de laatste test hebben we de Delay Time voor Instant ingesteld en na opnieuw inloggen was dit verreweg onze favoriete instelling. Het bureaublad werd heel snel zichtbaar.

uitschakelen-of-wijzigen-de--en-ldquo;vertragingstijd-en-rdquo;-for-aero-peek-in-windows-7 foto 7

Conclusie

Desktop Peek Tweak biedt een gemakkelijke, probleemloze manier om de vertragingstijd voor Aero Peek te wijzigen of desgewenst helemaal uit te schakelen. Als u liever Windows 7-instellingen gebruikt om Aero Peek uit te schakelen of als u de Aero Peek-vertragingstijd handmatig wilt aanpassen met behulp van een registerhack, bekijk dan ons artikel met details over het doen van beide.

Links

Desktop Peak Tweak downloaden

Meer verhalen

Snelle oplossing voor nieuwe tabbladen voor Google Chrome

Ben je gefrustreerd over het feit dat Chrome altijd met de rechtermuisknop op geselecteerde nieuwe tabbladen op de achtergrond klikt in plaats van gefocust? Dan wil je zeker de Tabs To The Front eens bekijken! verlenging.

Een POP3-e-mailaccount toevoegen aan Hotmail

Het bijhouden van meerdere e-mailaccounts kan moeilijk zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Als u een Hotmail-gebruiker bent, wilt u misschien al uw POP3-accounts in één adres integreren voor efficiëntere toegang.

Paginanummers toevoegen aan documenten in Word 2007 & 2010

Als u een groot document met meerdere pagina's maakt, wilt u misschien paginanummers toevoegen om ze op volgorde te houden. Vandaag laten we u zien hoe u paginanummers kunt toevoegen aan uw documenten in Word 2007 en 2010.

Aan de slag met SMPlayer op Windows (om films beter af te spelen)

Er zijn veel videospelers, maar een waarvan we denken dat deze over het hoofd wordt gezien, is SMPlayer. Het kan alles wat andere videospelers kunnen doen en zelfs meer - zoals onthouden waar je was gebleven voor het geval je wordt onderbroken tijdens een film.

Sluit uw Windows Home Server af of start deze opnieuw op vanaf de console

Het kan zijn dat u om verschillende redenen uw thuisserver moet afsluiten of opnieuw moet opstarten. Als WHS nieuw voor u is, weet u misschien niet dat het vanaf de console kan worden gedaan zonder dat u een monitor en toetsenbord op de server zelf hoeft aan te sluiten.

Tv-kanaallogo's toevoegen aan Windows 7 Media Center

Ben je die saaie kanaalvermeldingen in Windows Media Center beu? Zou je willen dat ze mooie kleurrijke logo's hadden zoals een commerciële DVR? Hier kijken we naar het toevoegen van een beetje kleur en flair aan Media Center-kanaalvermeldingen met My Channel-logo's.

Back-up van Windows Home Server-mappen naar een externe harde schijf

Het gebruik van Windows Home Server voor het maken van back-ups van computers op uw lokale netwerk is een geweldig hulpmiddel voor uw back-upstrategie. Maar hoe zit het met het maken van een back-up van de gegevens op de server zelf? Hier bekijken we het gebruik van een externe schijf om een ​​back-up te maken van enkele van uw belangrijke gegevens.

Verhoog de intervallen voor overslaan en opnieuw afspelen in Windows 7 Media Center

Bent u op zoek naar een manier om uw intervallen voor vooruit en achteruit overslaan in Media Center voor Windows 7 te verfijnen? Vandaag laten we u zien hoe u een paar wijzigingen in het register aanbrengt, zodat u de intervallen voor overslaan en opnieuw afspelen kunt aanpassen.

Synchroniseer bestanden tussen computers en mobiele apparaten met Live Mesh

Wilt u overal direct bij uw bestanden kunnen? Met Live Mesh kun je bestanden synchroniseren tussen computers, mobiele apparaten en zelfs Macs, wat zowel gratis als eenvoudig is.

Schijfopruiming plannen in Windows 7 en Vista

Het is altijd een goed idee om regelmatig onderhoudstaken zoals Schijfopruiming op uw Windows-computer uit te voeren om ervoor te zorgen dat deze soepel blijft werken. Vandaag bekijken we hoe u een eenvoudige Schijfopruimingstaak plant en hoe u opdrachtregelschakelaars gebruikt voor een meer geavanceerde installatie.