Vanuit de Tipsbox: elk bestand vastzetten op de taakbalk van Windows 7

from-the-tips-box-pin-elk-bestand-naar-de-windows-7-taakbalk foto 1

Elke week duiken we in de tipbox en delen we de tips die je instuurt. Deze week belichten we een geweldige tip en de bijbehorende instructievideo die je laat zien hoe je een bestand vastzet op de Windows 7-taakbalk.

Robert Jasiński schrijft met een slimme manier om elk bestand dat u wilt naar de taakbalk vast te pinnen. Als u een tekstdocument naar de taakbalk sleept, wordt het standaard vastgemaakt aan het uitvoerbare bestand van Kladblok - hetzelfde gebeurt met elk ander bestand dat is gekoppeld aan een uitvoerbaar bestand.Wat als u dat specifieke tekstbestand naar de taakbalk wilt vastzetten en niet naar het uitvoerbare bestand (of welk ander bestand dan ook)? Robert deelt zijn methode:

1. Maak een plaatshouderbestand (zoals een nieuw tekstdocument).

2. Hernoem het bestand met de extensie .EXE

3. Sleep de extensie naar de Windows-taakbalk om deze vast te zetten.

4. Ga naar C:UsersUSERNAMEAppDataRoamingMicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchUser PinnedTaskBar waarbij GEBRUIKERSNAAM de gebruikersnaam is van het account dat u gebruikt.

5. Vervang het lege uitvoerbare bestand door een echte snelkoppeling naar uw bestand. Zorg ervoor dat u de snelkoppeling die u maakt aanpast, zodat de nieuwe snelkoppeling exact overeenkomt met de naam van de vastgezette snelkoppeling.

6. Start Windows opnieuw (of gebruik Taakbeheer om Windows Verkenner geforceerd opnieuw te starten) om de taakbalkpictogrammen te dwingen te vernieuwen. Genieten van!

En daar heb je het. U bent niet langer beperkt tot het vastzetten van bestanden op de taakbalk die aan hun toepassingen is gekoppeld, maar kunt ze desgewenst onafhankelijk vastzetten. Bedankt voor het schrijven en maak een video bij je tip Robert!


Heb je zelf een tip om te delen? Tutorialvideo of niet, stuur ons een e-mail op tips@howtogeek.com en misschien ziet u uw tip op de voorpagina.

Meer verhalen

13 juni 1983: Pioneer 10 verlaat het binnenste van het zonnestelsel

In de wereld van ruimtesondes is Pioneer 10 een beetje een wonder dat zijn missie heeft overleefd en tien keer langer heeft gewerkt dan NASA ooit had verwacht.

Hoe u uw smerige toetsenbord in de vaatwasser schoonmaakt (zonder het te verpesten)

We hebben je al enkele geweldige manieren laten zien om je toetsenbord schoon te maken. Voor nerds die niet bang zijn, bekijk hoe je je toetsenbord vaatwasmachinebestendig maakt en schoonmaakt met de helft van het werk en in de helft van de tijd.

Maak een persistente, opstartbare en gevirtualiseerde Linux USB-drive met LiLi

Live Linux USB-drives zijn vaak de beste tool voor het verwijderen van virussen en bestandsherstel, maar wat als u software op uw drive wilt installeren zonder opnieuw op te starten? Hier is hoe met de LinuxLive (LiLi) USB Creator.

Week in Geek: FBI infiltreert Amerikaanse hackersgroepen

Deze week hebben we geleerd hoe je opstartbare netwerkschijven kunt instellen met PXE, video kunt streamen naar zowel iOS- als Android-apparaten met Plex, de versienummers van Android OS kunt controleren, hoofdtelefoonaansluitingen kunt inschakelen voor gelijktijdige luidspreker-/koptelefoonuitgang en bestanden op een iPad kunt laden. geweldige Geek Deals, veel plezier gehad met

Desktop Fun: Rainbows Wallpaper Collection Series 1

Regenbogen zijn een prachtig gezicht om te zien wanneer ze verschijnen en kunnen een gevoel van ontzag in ons opwekken. Fleur je bureaublad en je dag op door een natuurlijke uitbarsting van kleur toe te voegen vanaf de eerste in onze serie Rainbows Wallpaper-collecties.

Speel Retro Nintendo-games in je browser

Het is vrijdag en tijd om het volume zachter te zetten, het hokje voor de baas te verkennen en een paar klassieke games rechtstreeks in je webbrowser op te starten.

Wat u zei: hoe versleutelt u uw gegevens?

Eerder deze week hebben we u gevraagd uw favoriete tools en trucs te delen voor het versleutelen van uw gegevens. Nu zijn we terug om de meest populaire tools te benadrukken en hoe u ze gebruikt.

Breek in een afgesloten koffer zonder een spoor [Geek Tricks]

Voor wie achter een YouTube-onvriendelijke firewall zit, de basis van de truc is dit: je drukt met een pen of ander puntig voorwerp de rits van een koffer naar binnen. Door de druk komen de tanden van de rits uit elkaar...

Vrijdagpret: Raft Wars

Waarom neemt u na een lange werkweek niet een paar minuten de tijd om te ontspannen en plezier te maken? In het spel van deze week is het jouw missie om een ​​kleine jongen genaamd Simon te helpen de schat die hij op het strand heeft gevonden te verdedigen tegen de kwaadaardige piraten die hem willen stelen.

De standaardwebbrowser in iOS wijzigen?

Er zijn tal van alternatieve webbrowsers op iOS - Opera Mini, Atomic en Skyfire, om er maar een paar te noemen. Zonder de standaardbrowser te kunnen wijzigen, voelt geen van hen zich thuis, maar er is een oplossing als je gejailbreakt bent.