Ubuntu 14.04 Alpha 2-builds zijn beschikbaar om te downloaden

ubuntu-1404-alpha-2-builds-zijn-beschikbaar om te downloaden foto 1

Als je de voortgang van de nieuwste Ubuntu LTS-release hebt bijgehouden, dan zul je zeker enthousiast zijn over het nieuws van vandaag! De tweede set alpha-builds van Ubuntu 14.04 is nu beschikbaar om te downloaden in zes verschillende 'smaken', waardoor je het perfecte excuus hebt om te genieten van een weekend vol systeemtestplezier.

Als je op zoek bent naar de reguliere Unity UI-versie van Ubuntu, dan moet je nog even wachten. De eerste bètaversie komt op 27 maart beschikbaar.De versies die op dit moment beschikbaar zijn om te downloaden zijn: GNOME, Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu, Kylin en Ubuntu Cloud Image. Haast je om nu een exemplaar van je favoriete versie te bemachtigen!

Ubuntu GNOME 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 2 downloaden

Kubuntu 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 2 downloaden

Xubuntu 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 2 downloaden

Download Edubuntu 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 2

Ubuntu Kylin 14.04 (Trusty Tahr) Alpha 2 downloaden

Download Ubuntu 14.04 LTS (Trusty Tahr) Alpha 2 – Cloud Image Opmerking: De Ubuntu Cloud Image kan worden uitgevoerd op uw persoonlijke Ubuntu Cloud, of worden gewijzigd, opnieuw gebundeld en geüpload naar Amazon EC2.

Bonus!

De achtergrond die in de bovenstaande schermafbeelding wordt weergegeven, kan hier worden gedownload:

Haar en haar scooter (door ilolamai) [deviantART]

[via OMG! Vrij!]

Meer verhalen

Geek Trivia: In de jaren 1920 hebben Amerikanen de economie van Ecuador gered door miljoenen te consumeren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Windows XP-versie van Microsoft Security Essentials wordt stopgezet

Nu de deadline voor het einde van de levensduur van Windows XP steeds dichterbij komt, heeft Microsoft een nieuwe stap voorwaarts gezet door de ondersteuning van het verouderde besturingssysteem af te schaffen. Vanaf 8 april wordt ook de Windows XP-versie van Microsoft Security Essentials stopgezet, samen met ondersteuning voor XP.

Niet-Steam-spellen toevoegen aan Steam en aangepaste pictogrammen toepassen

De gamebeheerclient van Steam is erg gestroomlijnd als je alleen door Steam gekochte games gebruikt, maar het moet een beetje worden aangepast als je niet-Steam-games aan het opstartprogramma toevoegt. Lees verder terwijl we je laten zien hoe je een game, applicatie of emulator aan Steam kunt toevoegen met aangepaste pictogrammen en illustraties.

Hoe u van taak kunt wisselen op het startscherm in Windows 8.1

Het Start- of Modern-scherm heeft geen taakbalk, dus als u moderne apps uitvoert, kunt u niet meer zien welke apps actief zijn. Er zijn een paar manieren om te controleren welke moderne apps actief zijn en om te schakelen tussen alle actieve apps.

Dual Boot Windows en SteamOS

Valve's SteamOS is een besturingssysteem voor gaming in de woonkamer op basis van desktop Linux. Het is momenteel in bèta, maar je kunt het zelf op bijna elke computer installeren dankzij Ye Olde SteamOSe, een wijziging van het SteamOS-installatieprogramma.

Geek Trivia: wat gebruiken dolfijnen als een recreatieve drug?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de startknop in Windows 8.1 te verbergen (waarom? We weten het niet)

Windows 8 heeft berucht de Start-knop verwijderd, en toen bracht Windows 8.1 die knop terug - maar misschien ben jij het soort persoon dat eraan gewend raakte dat het weg was. Dus nu kun je het weer verwijderen.

Hoe u het computerpictogram op het Windows 8.1-bureaublad kunt weergeven

Het computerpictogram dat u gewend bent in Windows 7, Vista en XP is nu niet beschikbaar op het bureaublad in Windows 8.1. Helemaal weg is het echter niet. Er is een gemakkelijke manier om het terug te brengen.

De AORUS X7-gaminglaptop heeft dubbele GPU's, is minder dan een inch dik

We hadden geen idee dat een bedrijf zoveel kracht in een echt slanke laptop kon stoppen, maar ze zijn erin geslaagd - met dubbele NVIDIA GTX 765M grafische kaarten, niet minder. 17,3-inch scherm, Intel Core i7, tot 32 GB RAM en dubbele SSD-schijven in een verpakking van 0,9 inch dik. We vermoeden dat de batterij dat niet doet

Yahoo lanceert Slick News Digest-app voor iPhone

Het is een tijdje geleden dat we onder de indruk waren van alles wat Yahoo te bieden heeft, maar ze maken de laatste tijd zeker een comeback. De Yahoo Weather-app is mooi en functioneel, en vandaag hebben ze op CES een zeer interessante en visueel indrukwekkende News Digest-app voor iPhone aangekondigd.