Ubisoft's Steep gratis te spelen dit weekend

Ubisoft wil meer mensen verleiden om zijn open wereld extreme sportspel Steep te spelen, dus van vrijdag tot maandag laat de Franse uitgever je het gratis spelen.

Steep, ontwikkeld door Ubisoft Annecy, is een online multiplayer-gerichte game waarmee spelers de met sneeuw bedekte bergen van de Alpen en Alaska kunnen verkennen. Skiën, snowboarden, paragliden en wingsuits zijn allemaal aanwezig om u bezig te houden. In plaats van een typische videogame met duidelijke doelen, is Steep opgezet als een speeltuin die je kunt verkennen terwijl je probeert de beste trucs uit te voeren tijdens je reizen.Hier is 15 minuten gameplay met dank aan IGN om je een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten:

Het gratis speelweekend staat open voor pc-, PS4- en Xbox One-bezitters. Het begint op 10 maart om 08:01 uur voor Xbox One-bezitters, waarbij pc- en PS4-bezitters tot 18:00 uur moeten wachten om te beginnen met spelen. Het gratis weekend eindigt op 13 maart om 7.59 uur voor Xbox One en om 18.00 uur voor pc en PS4.

Ubisoft biedt ook een flinke (sorry!) korting op de game van 10 tot 21 maart voor Xbox-bezitters en tot 15 maart voor pc-/PS4-bezitters. Op Xbox Live kun je de Standard Edition met 50 procent korting krijgen of de Gold Edition met een Season Pass voor 40 procent. De PlayStation Network-korting is 44 procent voor beide versies, en op pc is de korting 40 procent voor beide.

Verwant

  • De beste pc-games van 2017De beste pc-games van 2017

Als je kiest voor de Gold Edition van de game, worden de drie beloofde DLC-packs het Winter Fest Pack, Extreme Pack en Adrenaline Pack genoemd. Samen bieden ze nieuwe uitdagingen en kostuums, raketvleugels, basejumpen en snelvliegen, en een aantal unieke nachtelijke sportacties.

Wanneer u ervoor kiest om te profiteren van een gratis weekenddeal, is het belangrijk om rekening te houden met de downloadtijd voor een game. In het geval van Steep is het een download van 25 GB, wat relatief klein is, aangezien we gewend zijn om games met downloads regelmatig ten noorden van 50 GB te zien.

Aanbevolen verhalen

Interactieve film 'Late Shift' komt in april naar consoles

De FMV 'kies je eigen avontuur' gaat naar PS4 en Xbox One.

De beste gratis apps voor mobiele belastingvoorbereiding van 2017

Als uw belastingen niet te ingewikkeld zijn, kunt u ze gratis indienen vanaf uw telefoon met een van deze beste apps voor het voorbereiden van belastingen.

Dit zijn de Nintendo Switch-games die je na 'Zelda' gaat spelen

Nintendo zegt dat de console elke week een nieuwe indiegame krijgt.