Uwall.tv maakt van YouTube een videojukebox

ualltv-draait-youtube-in-een-video-jukebox foto 1

Als je vaak naar YouTube gaat om je muziek te repareren, is Uwall.tv een video-afspeellijstservice die YouTube verandert in je persoonlijke muziekvideojukebox.

Ga naar Uwall.tv, vul een artiest of bandnaam in en Uwall.tv genereert een afspeellijst met muziek op basis van de act waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt verder filteren op populariteit, uploaddatum, beoordeling en videokwaliteit. Uwall.tv stelt ook andere artiesten voor waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. Als u zich aanmeldt met Facebook Connect, kunt u ook aangepaste afspeellijsten maken en ontsnappen aan de beperking van één artiest.UWall.tv is een gratis service, inloggen is alleen vereist voor het maken en opslaan van aangepaste afspeellijsten.

UWall.tv [via Google Tutor]

Meer verhalen

Smart Taskbar is een duimvriendelijke Android Task Launcher

Als je je telefoon vaak met één hand gebruikt, wil je zeker eens kijken naar Smart Taskbar, een add-on voor Android-telefoons waarmee je eenvoudig apps kunt starten met een veeg van je duim.

Hoe u binnen enkele seconden honderden complexe fotobewerkingen kunt maken met Photoshop-acties

Heb je een enorme map met afbeeldingen die moeten worden aangepast? Een paar honderd aanpassingen lijken misschien een grote, tijdrovende klus, maar lees er een om te zien hoe Photoshop repetitieve taken automatisch kan uitvoeren, zelfs als u niet weet hoe u moet programmeren!

Een draadloze kaart installeren in Linux met Windows-stuurprogramma's

Het gebruik van een Windows-stuurprogramma in Linux kan u ook snellere overdrachtssnelheden of betere coderingsondersteuning geven, afhankelijk van uw draadloze kaart.

Hoe u AirVideo-functies gratis in Android kunt krijgen

In de tutorial van vandaag beginnen we met het geven van instructies over het installeren van VLC-Share, gevolgd door het configureren van de firewall en port forwarding, en we voltooien de tutorial met een overzicht van de VLC-Share-functies.

Week in Geek: Botnet-epidemie gevoed door Malware Toolkits-editie

Deze week hebben we geleerd hoe je mediabestanden van elke pc naar een PlayStation kunt streamen, gebruikersspecifieke draadloze netwerken in Windows 7 kunt inschakelen, het bandbreedteverbruik van individuele applicaties kunt bewaken, het Linux Grub2 opstartmenu op een gemakkelijke manier kunt configureren, Dropbox aan het startmenu kunt toevoegen. , symbolische links begrijpen,

Desktop Fun: Gevederde Vrienden Wallpaper Collection Series 1

Vogels kunnen dienen als prachtige inspiratiebronnen met hun gevarieerde kleuren, zang en vliegkunsten. Vandaag hebben we een prachtige zwerm vogels die je aan je bureaublad kunt toevoegen met de eerste in onze reeks van Feathered Friends Wallpaper-collecties.

Comix is ​​een Awesome Comics Archive Viewer voor Linux

Heb je een geweldige verzameling strips in elektronische vorm, maar heb je een geweldige app nodig om ze te bekijken? Als je een Linux-systeem hebt, hebben we de perfecte app voor je... Comix, de open source krachtpatser voor het lezen van strips.

Download de MakeUseOf eBook-gids om Windows gratis te versnellen

Onze vrienden bij MakeUseOf.com hebben weer een nieuw eBook uitgebracht in hun reeks gidsen voor, nou ja, zo ongeveer alles. Deze geeft u enkele tips om uw Windows-pc te versnellen.

Win verticale UI-ruimte terug door een werkbalk toe te voegen aan de linker- of rechterkant van Firefox

Wilt u zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de verticale UI-ruimte op het scherm van uw systeem, maar heeft u horizontale ruimte over? Nu kunt u de werkbalkpictogrammen en hun geweldige functionaliteit verplaatsen naar een slanke zijbalk...

Androidify verandert je in een avatar in Android-stijl

Met Androidify, een gratis applicatie voor Android-telefoons, kun je een avatar in Android-stijl van jezelf (of wie dan ook) maken. Verwissel de kleding, pas de zijkant van je noggin aan, voeg een piratenooglapje toe, de aanpassingsopties zijn er in overvloed.