Twitter verwijdert @replies van limiet van 140 tekens

twitter-verwijdert-antwoorden-van-140karakter-limiet foto 1 Twitter

Hoewel velen de korte en zoete aard van Twitter's limiet van 140 tekens hebben omarmd, kan de beperking een beetje vervelend zijn. Dus vorig jaar heeft Twitter een paar wijzigingen aangebracht om u te helpen meer uit te drukken met minder. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om een ​​retweet te citeren zonder dat dit van invloed is op het aantal tekens, en je kunt ook afbeeldingen en peilingen bijvoegen zonder je zorgen te maken over de beperking. Vandaag introduceert Twitter nog een andere verandering: je kunt nu op iemand of een groep mensen reageren zonder dat die @gebruikersnamen kostbare ruimte in beslag nemen.

Dit betekent in wezen dat de gebruikersnaam van de persoon op wie u reageert, nu boven de tweettekst verschijnt in plaats van erin. Als je een groep mensen beantwoordt, toont de kop het aantal andere mensen in het gesprek. Dus als je op drie mensen reageert, is de tekst 'Beantwoorden aan @username en 2 anderen'. Om te zien wie er nog meer in het gesprek is, kun je op de tekst 'Beantwoorden op' tikken om een ​​checklist met namen te zien. Als je bepaalde mensen niet meer in de discussie wilt hebben, kun je ze gewoon uitvinken en doorgaan.Als u echter andere mensen aan het gesprek wilt toevoegen of taggen, moet u hun @gebruikersnamen nog steeds handmatig invoeren, net als voorheen, en dat neemt uw tekenbeperking in beslag. Maar als ze eenmaal zijn toegevoegd, hoeft u ze niet opnieuw te @@. Wat betreft hoeveel mensen je kunt toevoegen aan een Twitter-convo, we horen dat de functie plaats biedt aan maximaal 50 personen.

Het bedrijf experimenteert al een paar maanden met deze functie, met wisselend succes. Een recente test gebruikte echte namen in plaats van gebruikersnamen, wat sommige gebruikers irriteerde, terwijl een andere het onmogelijk maakte om te zien wie er nog meer in het gesprek was. Deze update lost deze problemen echter op en lijkt een redelijke oplossing te zijn voor diegenen die niet willen dat gebruikersnamen hun tweets vervuilen.

'Ons werk is nog niet af', zegt Twitter in een verklaring. 'We blijven nadenken over hoe we de conversaties kunnen verbeteren en Twitter gebruiksvriendelijker kunnen maken.' Deze update wordt vanaf vandaag uitgerold op internet en op zowel iOS als Android.

Aanbevolen verhalen

iCloud leidde autoriteiten naar Twitter-aanvaller van journalist

De verdachte stuurde een journalist een stroboscoopbeeld dat een epileptische aanval zou hebben veroorzaakt.

Is er een limiet aan hoeveel u van Netflix kunt downloaden voor offline weergave?

Netflix heeft onlangs een welkomstfunctie geïntroduceerd: je kunt Netflix-films en -programma's downloaden om ze later offline te bekijken. Maar is er een limiet aan hoeveel inhoud u kunt downloaden?

Apple verwijdert de SD-kaartsleuf op nieuwe Macbook Pro, maar maakt het echt uit?

Na jaren van geruchten heeft Apple in oktober 2016 eindelijk een nieuwe Macbook Pro onthuld. De apparaten gingen kort na de eerste aankondiging in de verkoop. Appel gek...