Twee manieren om de kerstman te volgen deze kerstavond

two-ways-to-track-santa-deze-kerstavond foto 1Als je opgewonden kleintjes in huis hebt en je wilt de Kerstman in de gaten houden terwijl hij deze kerstavond zijn wereldwijde rondes maakt, dan zullen deze twee handige Santa Trackers je helpen om een ​​beetje extra kerstopwinding op te wekken.

Dit jaar hebben we twee Santa Trackers om te delen. NORAD zet hun traditie van het volgen van de kerstman voort. In een wending ging NORAD echter samen met Microsoft-zoekmachine Bing om dit jaar hun kaarttracking te hosten. Als reactie hierop lanceerde Google hun eigen Santa Tracker. Het zijn allebei perfect bruikbare trackers, maar als je oudere kinderen hebt en je wilt meegenieten, kunnen ze genieten van de sociale media-updates van de kerstman die zijn opgenomen in de Google-tracker. U kunt beide bekijken via de onderstaande links.

NORAD volgt de kerstman [Gehost door Bing Maps]
Santa Tracker [Gehost door Google Maps]Meer verhalen

Week in Geek: gratis versie van Google Apps for Business is stopgezet

De WIG-editie van deze week staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Android's 'Google Now'-services zijn op weg naar Chrome, Microsoft is klaar om Hotmail-gebruikers naar Outlook.com te pushen, een 25 GPU-configuratie verslindt wachtwoordhashes tot 348 miljard per seconde, en meer.

Geek Trivia: wat deed de eerste webcammonitor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De beste gratis programma's voor het gebruik van virtuele desktops in Windows

Als u vaak veel toepassingen tegelijk opent, kan een virtueel bureaubladprogramma u helpen om al die vensters op uw bureaublad georganiseerd te houden. Met een virtueel bureaubladprogramma kunt u open applicaties in afzonderlijke virtuele desktops plaatsen, waardoor u minder rommel op uw bureaublad hebt.

Desktop Fun: Starscapes Wallpaper Collection Series 2

Nieuwe werelden vol buitenaardse ruïnes, bedekt met eeuwige schemering, rijp met landbouwoogsten en meer wachten op onverschrokken ontdekkingsreizigers zoals jij om ze te verkennen. Reis naar de verre uiteinden van de kosmos en ervaar nieuwe wonderen op je desktop met de tweede in onze serie Starscapes

Snel en automatisch een Windows-programma opnieuw opstarten wanneer het crasht

We hebben allemaal weleens gehad dat programma's op ons crashten in Windows. U kunt de tijd nemen om het programma handmatig opnieuw te starten, of u kunt een eenvoudig programma zoals ReStartMe het automatisch voor u laten herstarten.

Geek Trivia: Wiens interventie zorgde ervoor dat Star Trek het daglicht zag?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: wat staat er op je geeky kerstlijst

Eerder deze week vroegen we je om te delen wat er op je geeky kerstlijstje staat; je hebt gereageerd en we zijn terug om je verlangen naar technische goodies te delen.

Vrijdagpret: Poolverhaal

In de game van deze week ga je samen met een ijsbeer op zoek naar een warmere plek om te leven. In elke fase van de reis kom je uitdagingen tegen die overwonnen moeten worden om de reis voort te zetten. Kun jij de juiste manier van handelen bedenken of word je gewoon een ander blok ijs in de?

Hoe u uw Google Authenticator-referenties naar een nieuwe Android-telefoon of -tablet kunt verplaatsen

De meeste app-gegevens op uw Android zijn waarschijnlijk online gesynchroniseerd en worden automatisch gesynchroniseerd met een nieuwe telefoon of tablet. Uw Google Authenticator-inloggegevens zullen dat echter niet doen - ze worden om voor de hand liggende veiligheidsredenen niet gesynchroniseerd.

Hoe u uw bestanden kunt herstellen vanuit de Windows.old-map na het upgraden

Als je ooit je Windows-installatie hebt geüpgraded zonder te formatteren, ben je waarschijnlijk de map Windows.old tegengekomen die alle bestanden van je vorige installatie bevat. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken om uw bestanden te herstellen.