TV-antennehelper maakt HDTV-antennekalibratie een fluitje van een cent

tv-antenne-helper-maakt-hdtv-antenne-kalibratie-a-snap foto 1Als je een Android-apparaat rockt, is TV Antenna Helper een gratis tool waarmee je je HDTV-antenne kunt oriënteren voor de beste signaalsterkte.

De gratis (door advertenties ondersteunde) applicatie controleert uw locatie en geeft een overzicht van alle HDTV-zenders binnen bereik. U kunt de signaalsterkte controleren, kompaspeilingen gebruiken om de antenne uit te lijnen met de stations waarop u wilt afstemmen en aanvullende informatie over het station en uw oriëntatie erop controleren. Het is het soort gereedschap dat je niet elke dag nodig hebt, maar als je eropuit gaat, bespaar je veel tijd en ergernis.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie en om een ​​gratis exemplaar voor je Android-apparaat te bemachtigen.TV-antennehelper [Android Market via verslavende tips]

Meer verhalen

Hoe Star Wars de wereld veranderde [Infographic]

De Star Wars-filmfranchise heeft een enorme impact gehad op de wereld van film, gaming en speciale effecten. Bekijk deze interessante infographic om te zien hoe Star Wars de wereld heeft beïnvloed.

Tabs Visual Manager voegt miniatuurtabbladen toe die overschakelen naar Chrome

Als je een heleboel tabbladen rockt en soms een kleine visuele herinnering nodig hebt om te onthouden waar je een tabblad hebt achtergelaten waarnaar je op zoek bent, toont Tabs Visual Manager al je tabbladen voor eenvoudig visueel schakelen.

Lezen op telefoon duwt gegevens van uw bureaublad naar de juiste Android-app

Read On Phone is een Android-applicatie die op intelligente wijze gegevens vanaf uw bowser naar uw telefoon pusht. In plaats van simpelweg de URL op uw telefoon te openen, wordt de juiste toepassing voor de taak geopend en wordt tekst opgemaakt.

De complete gids voor Gmail

De complete gids voor Gmail helpt je te leren hoe je een krachtige gebruiker kunt zijn.

MetroTwit is een slanke native Twitter-client voor uw Windows-systeem

Ben je dol op het nieuwe Metro-ontwerp en heb je ook een native Twitter-desktopclient voor je Windows-systeem nodig? Dan wil je misschien eens kijken op MetroTwit.

Hoe u uw Android-telefoon als modem kunt gebruiken; Geen rooten nodig

Als de mobiele hotspot/tethering-abonnementen van uw mobiele provider te duur zijn, sla ze dan over en bind uw telefoon aan uw computer zonder uw maandelijkse factuur te hoog te maken. Lees verder om te zien hoe je gratis mobiel internet kunt scoren.

Maak efficiënt gebruik van de tabbalkruimte door de tabbreedte in Firefox aan te passen

Is uw tabbladbalk te snel vol tijdens het browsen met Firefox? Bereid u vervolgens voor om efficiënt gebruik te maken van de ruimte op de tabbladbalk en verminder de hoeveelheid scrollen door tabbladen met de extensie Custom Tab Width voor Firefox.

Gebruik een kleurpotlood om gegraveerde letters op elektronica te verbeteren

Of je nu een nieuw elektronicaproject maakt of definitie aan een oud stuk probeert toe te voegen, je kunt een eenvoudig krijtje gebruiken om geëtste logo's en tekst eruit te laten springen.

Vraag het de lezers: sociale websites – browsergebaseerde interface versus desktopclients

De meeste mensen hebben een favoriete sociale website waarop ze elke dag actief zijn, maar hebben verschillende methoden om daar met hun vrienden te communiceren. Deze week willen we weten of je liever een browsergebaseerde interface of een desktopclient gebruikt om te communiceren met de door jou gekozen sociale diensten.

Wat kan Super Mario ons leren over grafische technologie?

Als je ooit Super Mario Brothers of Mario Galaxy hebt gespeeld, dacht je waarschijnlijk dat het alleen maar een leuk videospel was, maar plezier kan serieus zijn. Super Mario heeft lessen te leren die je misschien niet verwacht over graphics en de concepten erachter.