Transformeer uw XP-computer naar een moderne look

Ik weet zeker dat de meesten van ons erg moe zijn als ze naar de wolken en het cartoonachtige uiterlijk van Windows XP kijken. Vandaag gaan we kijken naar een paar gratis alles-in-één transformatiepakketten om XP een moderne uitstraling te geven.

Na het gebruik van Vista en nu Windows 7, als je teruggaat en kijkt naar het originele XP-uiterlijk, toont het zeker zijn leeftijd.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 1** Noot van de redactie: grote wijzigingen zoals deze moeten met de nodige voorzichtigheid worden geprobeerd, omdat dit instabiliteit in XP kan veroorzaken. **

Vista-transformatiepakket

U kunt de gebruikersinterface van XP eenvoudig nieuw leven inblazen met het Vista Transformation Pack.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 2

In de Express-modus kunt u de functies voor uw gebruikersaccount kiezen waar ze de benodigde hoeveelheid systeembronnen weergeven.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 3

De hoeveelheid tijd die nodig is om de instellingen toe te passen, is afhankelijk van het vermogen van uw computer en het aantal geïnstalleerde functies.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 4

Wanneer alles is ingesteld, is een herstart vereist.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 5

Na het opnieuw opstarten verschijnt het Welcome Center waar u aanpassingen kunt doen aan de configuratie en andere instellingen.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 6

Ga naar het gedeelte Uiterlijk om de Windows Aero-look te krijgen.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 7

XP heeft nu de Vista Sidebar, Start Menu, Icons en meer die je naar wens kunt aanpassen. Dit neemt meer systeembronnen in beslag om alle functies soepel te laten werken, maar het is vrij trouw aan de Vista-look en feel.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 8

Download het Vista Transformation Pack

Zeven transformatiepakket

Net als het Vista-pakket hierboven, zal het Seven Transformation Pack uw op XP gebaseerde systeem converteren naar het uiterlijk en gevoel van Windows 7. De installatie lijkt sterk op het Vista-pakket, waarbij u kunt selecteren welke functies in de Express-modus worden opgenomen.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 9

Net als bij het Vista-pakket krijg je de look en feel van Windows 7, inclusief pictogrammen en menulay-outs ... dit is een opname van Windows Verkenner.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 10

Hier is een foto van het volledige bureaublad met het startmenu van Windows 7.

transformeer-je-xp-computer-naar-een-moderne-look foto 11

Zeven transformatiepakket downloaden

Meer verhalen

Geekplezier voor jou en de kinderen met Crayon Physics Deluxe

Je vindt niet elke dag een spel dat net zo verslavend en leuk is voor zowel jezelf als de kleintjes, maar Crayon Physics Deluxe is er zeker een. Dit is een leuk en uitdagend 2D-puzzelspel waarmee je technische vaardigheden kunt testen met krijttekeningen die tot leven komen als echte fysieke objecten.

Een ISO-image branden in Windows 7

Eindelijk biedt Microsoft de mogelijkheid om ISO-images op schijf te branden in Windows 7. Ik heb deze functie een paar keer gebruikt en het werkt ongelooflijk goed en is gemakkelijk te gebruiken.

Vrijdagpret: online flashgames om het weekend in te luiden

Soms kan het weekend hier niet snel genoeg komen. Om je te helpen het weekend in te gaan, een paar leuke online games om te spelen terwijl je wacht op het fluitsignaal, dus laten we meteen beginnen.

Stripboeken lezen op uw computer

Het lezen en organiseren van een stripboekenverzameling op uw computer is efficiënt en erg leuk. Vandaag zullen we een aantal gratis applicaties bekijken waarmee je je favoriete stripboeken op je computer kunt lezen.

Help kinderen online veilig te houden met KidZui

Een geweldig hulpmiddel om uw kinderen online veilig te houden, is KidZui, een browser met een kinderthema met meer dan 1 miljoen kindvriendelijke websites, foto's en video's. Vandaag nemen we een rondleiding door hoe het werkt.

Friday Fun: Track Mania Nations Forever

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald ... TGIF en tijd voor wat plezier! Vandaag hebben we een leuk spel dat helemaal gratis is en van hoge kwaliteit. Track Mania Nations Forever is een racespel in arcade-stijl voor Windows dat je online kunt spelen.

Vrijdagplezier: raceplezier met SuperTuxKart Racer

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald, dus het is tijd om achterover te leunen met een coole gratis racegame! Tux Racer is een gratis spel gebaseerd op het Mario Kart-concept, maar bevat in plaats daarvan de Linux-mascotte Tux.

Laat uw systeem automatisch oude downloads opschonen

Wordt uw downloadmap voortdurend vol met oude bestanden waarvan u zich niet eens herinnert dat u ze hebt gedownload? Natuurlijk kunt u altijd de inhoud van de map verwijderen en opnieuw beginnen, maar een betere manier is om uw computer te leren hoe deze voor u moet worden schoongemaakt.

Geek Fun: gebruik Double Vision om heimelijk televisie te kijken op het werk

Weer een glorieuze maandag, tijd om weer aan dat TPS-rapport te werken waarvan de baas vorige week tegen je schreeuwde dat je klaar moest zijn. Je wilt de baas laten zien dat je hard aan het werk bent om het rapport af te maken, maar het is al een week geleden - dus ze kunnen nog een dag wachten terwijl je de Family Guy van vorige week inhaalt.

Gebruik Sleep.FM om wakker te worden met internet

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een grote fan van Sleep.FM.