Trage wifi? 5 eenvoudige manieren om uw signaal nu te versterken.

Bier: een onwaarschijnlijk tegengif voor trage wifi. (We wedden dat je dat niet zag aankomen.)

Als je in de verleiding komt om iemand achterover te leunen wanneer je aan het einde van een razend langzaam signaal bent, ben je misschien iets op het spoor. Als je klaar bent, kun je misschien dat lege bierblikje veranderen in een wifi-uitbreidende doe-het-zelf parabolische (alcoholische?) antenne. Dat is nu wanhoop.

Kan je relateren? Als je moe bent van slordige wifi - of, erger nog, gevreesde dode zones - zijn er gelukkig genoeg andere hacks en tools die je kunt proberen.Hier zijn vijf eenvoudige manieren om het bereik en de snelheid van uw wifi-router thuis of op kantoor te vergroten:

De juiste plek, niet onder het aanrecht. Voor de sterkst mogelijke draadloze verbinding plaatst u uw wifi-router op een vlak oppervlak van de vloer, indien mogelijk het dichtst bij het midden van uw huis. Ergens hoog en in de open lucht is het beste, uit de buurt van dikke, dichte bakstenen, stenen, metalen of betonnen muren die het signaal kunnen belemmeren. Zelfs sommige achtergronden belemmeren Wi-Fi-radiogolven (en sommige zijn zelfs ontworpen om).

Zorg ervoor dat u uw router zo plaatst dat signalen recht door muren gaan, in plaats van onder een hoek. Volgens Verizon worden wifi-signalen aanzienlijk zwakker wanneer ze schuin tegen muren botsen. Als u zich in een huis of kantoor met meerdere verdiepingen bevindt, plaatst u uw router op de bovenste verdieping voor maximale dekking.

U wilt uw router ook op minstens 3 meter afstand van bepaalde apparaten en objecten plaatsen die uw wifi-signaal kunnen verstoren, zoals koelkasten, babyfoons, magnetrons, draadloze telefoons, garagedeuropeners, luidsprekers, halogeenlampen en spiegels .

Tv's zijn niet de enige gadgets met kanalen die u kunt wijzigen. Om interferentie van aangrenzende Wi-Fi-netwerken te verminderen, schakelt u het kanaal op het uwe (volgens de instructies op uw specifieke routermodel) naar kanaal 1, 6 of 11. Dit zijn de beste en meest voorkomende kanalen voor draadloze netwerken, volgens Best Buy . Als je overschakelt en je signaal is nog steeds geen bueno, probeer dan een ander kanaal (2 t/m 10) totdat je er een vindt met een sterke verbinding.

De meeste wifi-routers worden geleverd met een paar antennes, maar soms zijn ze niet sterk genoeg om signalen naar moeilijk bereikbare plaatsen en verre hoeken te sturen. Door een high-gain- of boosterantenne aan uw router toe te voegen, kunt u het probleem oplossen en het bereik van uw router onmiddellijk uitbreiden en versterken. Bovendien bieden ze u dekking over grote gebieden, vaak in hele huizen, kantoren, magazijnen en buitenruimtes.

Een behoorlijke verscheidenheid aan high-gain antennes is verkrijgbaar bij de meeste elektronicawinkels, zowel online als offline. Overweeg om een ​​betrouwbare, veelgebruikte antenne te kopen, zoals de Cisco-Linksys High Gain Antenna Kit of Hawking Technology Hi-Gain 6dB Omni-Directional Wireless Antenna. Beide verkopen voor ongeveer $ 15.

Maak je geen zorgen, je hoeft geen techneut te zijn om een ​​high-gain antenne te installeren. Schroef eenvoudig de bestaande antenne van uw router los en schroef de nieuwe erop. Geen kabels. Geen chauffeurs. Geen gedoe.

Weet je nog die bierblik-hack? Als het goed is gedaan, hoor ik dat het bijna net zo effectief kan werken als een high-gain antenne en dat het een stuk goedkoper is. Ik zeg het maar. Als je zin hebt om het te proberen, bekijk dan deze stapsgewijze DIY-instructievideo. Frisdrank- en koffieblikjes werken naar verluidt net zo goed. Veel geluk! (Als je de biertruc probeert, laat dan hieronder een reactie achter en laat me weten hoe het je is vergaan. Ik ben van plan er dit weekend een op te zetten.)

High-gain antennes zenden uw wifi-signaal uit en wifi-extenders, ook wel repeaters genoemd, zenden ze opnieuw uit met verbeterd bereik en snelheid. Tot ziens, wifi-dode zones. Ze kunnen tegelijkertijd worden gebruikt als high-gain antennes.

De bijdragende redacteur van PC World, Lincoln Spector, vindt extenders effectiever dan hun high-gain neven en nichten, maar merkt op dat ze over het algemeen duurder zijn dan zij. Hij heeft gelijk. Een fatsoenlijke plug-in wifi-extender voor een stopcontact, zoals de NETGEAR N300 Wi-Fi Range Extender, kost $ 70. On Networks biedt een even effectieve extender voor slechts $ 40.

Volledige openbaarmaking: dit artikel is in de cloud geschreven dankzij een Wi-Fi-legup van de bovengenoemde On Networks-extender die op mijn keukenmuur is aangesloten. Ik sluit hem aan in de buurt van waar ik in huis werk en, als ze geluk hebben en wanneer ik niet op tijd ben, waar mijn kinderen ook op hun tablets en smartphones zitten.

Het proces om de goede plek van mijn extender te vinden, is een beetje wisselvallig. Ik moet hem vaak een beetje verplaatsen om de beste locatie te vinden en af ​​en toe moet ik de antennes erop kantelen. Ik gebruik ook maar één extender, maar je kunt er meer dan één gebruiken, indien nodig.

Stop met het delen van de naam van je wifi-netwerk met je buren. Hoe? Door de uitzendingsoptie Service Set Identifier (SSID) uit te schakelen. Als u dit doet, wordt voorkomen dat mensen (vreemden!) in uw omgeving uw netwerk zien -- en er van af gaan en het vertragen. Wat nog belangrijker is, het verkleint het risico om gehackt te worden. Over beveiliging gesproken, als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan even de tijd om je wifi-netwerk met een wachtwoord te beveiligen.

Ontspannen Langzame wifi? 5 eenvoudige manieren om uw signaal nu te versterken. verhalen

4 manieren om te voorkomen dat mensen hun telefoon gebruiken tijdens vergaderingen

Omdat persoonlijke ontmoetingen zijn bedoeld om andere mensen daadwerkelijk te ontmoeten - niet om te sms'en, e-mails te checken en telefoontjes aan te nemen op uw smartphone.

Ben je al aan het singletasken?

Dat zou je zeker moeten zijn. Als u zich op één belangrijk item tegelijk concentreert, wordt u competenter en productiever.

Tijd beheren met 10 tips die werken

Leer hoe u uw tijd kunt beheren door middel van organisatie, prioriteiten stellen en uw dag plannen van Entrepreneur.

Hoe word je miljonair op 30-jarige leeftijd?

Tien stappen om rijk te worden en te blijven in de vroegste fase van je carrière.

Hoe gefocust te blijven: train je hersenen

Leer hoe u gefocust kunt blijven en uw productiviteit kunt verhogen door afleidende signalen te vermijden.

9 tekenen dat u (misschien) nu uw baan moet opzeggen

Zit je vast met nadenken: 'Moet ik mijn huidige functie verlaten of gewoon volhouden?' Overweeg deze belangrijke signalen.

Deze millennials runnen franchises met hun ouders. Dit is wat ze hebben geleerd.

Geconfronteerd met verminderde vooruitzichten op een baan, werken millennials steeds vaker samen met hun ouders in de franchisewereld.

Hoe een zakelijke kans te onderzoeken?

Bescherm uzelf door te leren wat een zakelijke kans werkelijk is, hoe de overheid ze reguleert en welke stappen u moet nemen om ervoor te zorgen dat u de best beschikbare kans hebt gevonden.

6 essentiële eigenschappen van succesvolle ondernemers

Ben je klaar om de sprong te wagen en een franchisebedrijf te runnen?

14 Verbazingwekkend gratis stockfotowebsites

Op zoek naar de perfecte afbeelding voor uw volgende project? Probeer enkele van deze gratis online bronnen.

6 manieren waarop Google Flights andere reiszoeksites verslaat

Google's vluchtzoeker was al een handig hulpmiddel voor reizigers en is nu nog beter geworden. Hier leest u hoe u er het beste van kunt maken.

Hoe de World Series online te bekijken

Er zijn vier live streaming-opties voor wat een historische World Series belooft te worden tussen de Chicago Cubs en Cleveland Indians.

4 dingen die je moet weten over Black Friday

Wat kun je verwachten, waar vind je de beste deals en hoe blijf je weg van alle hype.

6 manieren om jezelf van internet te verwijderen

Eindelijk klaar om van het netwerk af te komen? Het is niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn, maar hier zijn een paar gemakkelijk te volgen stappen die u op zijn minst in de goede richting zullen wijzen.

15 verborgen Facebook Messenger-tips

Er zijn verborgen Messenger-games, leuke emoji-animaties en meer waar je waarschijnlijk niets vanaf weet.

Hoe u uw internetsnelheid kunt controleren

Geloof niet alleen het woord van uw ISP, maar stel uw verbinding op de proef.

Hoe wifi-wachtwoorden te hacken

Je bedoelingen bij het kraken van een wifi-wachtwoord zijn ongetwijfeld nobel - we vertrouwen je - dus hier is hoe het te doen.

12 manieren om uw wifi-netwerk te beveiligen

Maakt u zich zorgen over de beveiliging van uw wifi-verbinding? Volg deze stappen en je bent in een draadloos Fort Knox.