Touchpad Blocker vergrendelt uw touchpad tijdens het typen

touchpad-blocker-vergrendelt-je-touchpad-tijdens het typen van foto

Het touchpad van uw laptop poetsen en met de cursor rondspringen, tekst markeren en zelfs per ongeluk tekst verwijderen, zijn enkele van de problemen die gepaard gaan met gevoelige laptop-touchpads. Touchpad Blocker schakelt het touchpad in en uit terwijl u typt om te helpen bij het ontwijken van die touchpad-ongelukken.

Eenmaal geïnstalleerd, kunt u Touchpad Blocker aanpassen door de schakeldrempel in milliseconden aan te passen, een sneltoets in te stellen om de applicatie te activeren en te deactiveren, en deze zo in te stellen dat deze piept en u een melding geeft wanneer deze actief is. De piep- / meldingsinstelling is het handigst wanneer je het voor het eerst hebt geïnstalleerd en wilt zien hoe het werkt en wanneer, daarna wordt het heel snel vervelend.Klik op de onderstaande link om een ​​exemplaar te bemachtigen of, voor meer tips over het beheren van het trackpad van uw laptop, bekijk hier onze eerdere behandeling van het onderwerp.

Touchpadblokkering [Karpolan-software]

Meer verhalen

The Prospector - Home Dash-extensie creëert een geheel nieuwe browse-ervaring in Firefox

Wilt u een ander soort browse-ervaring proberen terwijl u Firefox gebruikt? Met de Prospector - Home Dash-extensie van Mozilla Labs krijg je een mix van de traditionele gebruikersinterface, de modus voor volledig scherm en een mobiele stijl in ...

Waarom niemand het privacybeleid van websites leest [Infographic]

Wanneer heb je voor het laatst de volledige privacy gelezen van een website waarop je je aanmeldde? Nooit? U zou niet de enige zijn en dit infographic onderzoek van het privacybeleid laat zien waarom.

10 rare gaming-records uit het Guinness Book

De dingen zijn een beetje veranderd in het Guinness Book of World Records dat we in onze jeugd hebben overgoten; de nieuwe versie heeft pagina's met vermeldingen met betrekking tot videogames. Hier zijn enkele van de meer kleurrijke die je waarschijnlijk niet kende.

Vrijdagpret: Daisy in Wonderland

Heb je last van de gevolgen van weer een week van schuren op het werk? Dan is het tijd om even te ontspannen en plezier te maken! In de game van deze week kun je interdimensionaal reizen terwijl je Daisy helpt om naar huis terug te keren.

Gebruik uw vaardigheden om grafieken te tekenen om een ​​gratis Chrome Cr-48-notebook te winnen

Google heeft vandaag aangekondigd dat ze samenwerken met een aantal ontwikkelaars van Chrome-webapplicaties om een ​​aantal van hun Chrome OS-notebooks te distribueren naar gelukkige fans. Toen merkten we iets interessants dat kan...

Gebruik BGInfo om een ​​database met systeeminformatie van uw netwerkcomputers op te bouwen

Als u bekend bent met BGInfo, kunt u deze sectie overslaan. Als u deze tool echter nog nooit hebt gebruikt, duurt het slechts een paar minuten om in te stellen om de gegevens vast te leggen waarnaar u op zoek bent.

Deze week in Geek History: Steve Jobs demonstreert de eerste Mac, Mythbusters komt in de ether en Dr. Strangelove dringt de populaire cultuur binnen

Het was nogal een wilde rit deze week in Geek History: Steve Jobs gaf een demonstratie van de eerste Macintosh-computer, de geliefde nerdshow die MythBusters de lucht in ging, en de iconische film Dr. Strangelove verscheen in de bioscoop en in ons collectieve bewustzijn.

Ylmf OS is een Linux-systeem in Windows XP-stijl

Heb je een familielid of vriend die terughoudend is om Linux te proberen omdat het zo anders is dan Windows? Nu kun je ze helpen die angsten en twijfels te verlichten met Ylmf OS, een Linux-systeem dat is ingesteld op...

iDOS laadt klassieke DOS-spellen op uw iOS-apparaat

Eind vorig jaar haalde Apple iDOS, een DOS-emulator voor iOS-apparaten, uit de App Store. Deze week kwam het terug met enkele aanpassingen die voorkomen dat je iTunes gebruikt om extra DOS-apps in te laden. Bekijk hoe u kunt werken...

MagicScroll is een minimalistische op HTML5 gebaseerde EPUB-lezer

Als u op zoek bent naar een verfijnde webgebaseerde EPUB-lezer, kunt u met MagicScroll boeken van internet lezen, uploaden vanaf uw computer en zelfs de boeken delen met uw vrienden.