Top technische innovaties voor slimmere en betere huizen vandaag

Technologie gaat niet alleen over de nieuwste smartphones en de laaiende sportauto's - het is eerder een allesomvattende paraplu die ook huisontwerp, huisinrichting en huisverbetering omvat. Van op afstand bedienbare jaloezieën tot apparaten die een dorstige plant voelen tot ultrasone aromatherapie-diffusor en nog veel meer, de snel oprukkende technische scene heeft iets voor bijna elke kamer van het huis. Dus, wat zijn de meest veelbelovende hightech-huisinnovaties van vandaag? Welnu, we presenteren u een coole selectie van top 6-gadgets voor slimmere, betere en uitnodigendere huizen.

  1. Ultrasone geurverspreider

Je hebt vast wel eens gehoord van geurverspreiders die verfrissende geuroliën bevatten om je woonkamer nog meer ontspannen te maken. Maar dan, de traditionele diffusers geuren je kamer ten koste van schadelijke chemicaliën en warmte die ook met het aroma in de kamer worden afgegeven. U hoeft zich echter geen zorgen meer te maken over dergelijke ongewenste problemen, want vandaag krijgt u een ultrasone geurverspreider. Ondersteund door milieuvriendelijke ultrasone technologie, verspreiden deze diffusers essentiële oliën en water zonder chemicaliën en hitte, wat resulteert in een veilige en echt welkome aromamist. Het zijn de ultrasone golven die 100 procent pure mist creëren.  1. Ultra HD 4K-tv

Kan tv ver achterblijven als het gaat om technologie in huisontwerp? Nou, zeker niet en als je het hebt over de nieuwste innovaties op dit gebied, het is de Ultra HD 4K-tv die tegenwoordig het meest in de schijnwerpers staat. In eenvoudige bewoordingen betekent een 4K Ultra HD-tv een tv-wonder met een 4x hogere resolutie in vergelijking met conventionele HD-tv's. Dus, wat krijg je? Welnu, scherpere beeldkwaliteit en meer visuele details dankzij 3840 pixels x 2160 vergeleken met 1920 bij 1080p zoals gebruikelijk bij gewone HD-televisies. Ja, het is waar dat de 4K-tv spreekt van een scherpe prijs, maar aangezien veel kanshebbers meedoen, zullen de bedrijven snel wortel schieten voor een concurrerende prijsstelling, tot ons gemak.

  1. Sensorapparaat voor dorstige planten

Heb je kamerplanten in de woonkamer en vervloek je jezelf vaak dat je ze niet op tijd water geeft? Het is tegenwoordig een drukke wereld waar we geketend zijn aan overvolle agenda's die ons nauwelijks de tijd laten om voor ons huis te zorgen. Maar u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het besproeien van de plannen, want vandaag heeft u een hypermodern Thirsty-plantdetectieapparaat. Zoals de naam al zegt, waarschuwt het apparaat wanneer uw groenten hun voedsel nodig hebben. Het apparaat werkt op zonne-energie, dus je bespaart ook nog eens op stroom.

  1. Jaloezieën met afstandsbediening

Jaloezieën zijn ongetwijfeld een schoonheid, maar het irriteert altijd als je helemaal naar je raam moet lopen om ze te sluiten of te openen. Maar u kunt nu afscheid nemen van al dit soort overlast, met dank aan de op afstand bedienbare jaloezieën. Ja, je hebt het goed gehoord. Tegenwoordig heb je supergeavanceerde jaloezieën waarmee je elke beweging van de jaloezie vanaf je bank kunt regelen met slechts 1 druk op de knop, het enige wat je hoeft te doen is de maat van je jaloezieën goed op te meten. De op afstand bedienbare opties zouden vooral geweldig zijn voor de jaloezieën die op hoge ramen en dakramen zijn gemonteerd.

  1. Afstandsbediening met meerdere bedieningselementen

Hoe zou het zijn als je tegelijkertijd door je tv-zenders kunt bladeren terwijl je je plafondventilator aanzet? Klinkt utopisch, toch? Welnu, nu heb je echt een slimme afstandsbediening waarmee je niet één maar minstens 3 apparaten kunt gebruiken - het is zeker een van de topfavorieten onder de moderne hightech-gadgets voor de woonkamer.

  1. Kleurrijke digitale lichten

Hoe zou het zijn als we onze kamers met één druk op de knop in het licht van onze favoriete tinten zouden kunnen baden? Gewoon magie, niet? Welnu, tot onze grote vreugde hebben de ontwikkelingen in de sector van de huistechnologie gezorgd voor ultramoderne digitale lampen die ons in staat zullen stellen om precies te doen wat we willen. Aangedreven door LED-technologie, stellen deze lampen u in staat om uw favoriete tint en ook het helderheidsniveau te kiezen. Veel bedrijven werken de laatste tijd aan deze dramatische lichten en een van de beste heeft een magische microprocessor gemonteerd die het LED-systeem bestuurt en het mogelijk maakt om 16,7 miljoen+ kleuren te produceren.

Dus, welke is jouw keuze?

Aanbevolen verhalen

Spaanse tech start-up scene spreekt van een bloeiende toekomst

Voorbij zijn de dagen dat Silicon Valley, Londen of München de enige namen waren als het ging om tech startups en bigwigs. De Spaanse tech-startup scene show...

Tips voor het schoonmaken en onderhouden van een fishfinder

Het hebben van een goed vermeld en prachtig, duidelijk scherm op uw fishfinder is van vitaal belang wanneer u probeert te vissen. Het scherm kan wat water krijgen van regengolven, spatten...

Alexa maakt je auto slimmer - en vice versa

Het gebruik van de spraakservice van Amazon in auto's is indicatief voor een AI-afhankelijke toekomst.

Technische innovaties in webdesign: 3 beste alternatieven voor Wordpress

In 2003 brachten twee jonge ontwikkelaars, Matt Mullenweg en Mike Little, een nieuw webplatform uit met de naam WordPress. WordPress was oorspronkelijk bedoeld als een eenvoudige blo…