Top technische gadgets om je run te verbeteren

Fitness en alle technologie die ermee verbonden is, hebben de afgelopen jaren een enorme opleving en verbetering gekend. Met nieuwe fitnesscentra en boetieks die wereldwijd opduiken, en 2017 vol en beladen met miljoenen gezondheids- en fitnessresoluties, blijkt de toekomst voor fitness en de gerelateerde technologie veelbelovend te blijven.

De gelijktijdige fixatie van de wereldbevolking op gezondheid en fitness lijkt perfect te passen bij de meest opvallende kenmerken van het digitale tijdperk; om aan de gezondheidsproblemen van elk individu te voldoen, is er een breed scala aan technische gadgets met betrekking tot fitness die zelfs de meest kieskeurige gadget-professional tot rust kunnen brengen. Van hightech fitnesshorloges tot draagbare arm- en hoofddeksels - fitnessaccessoires beschikken nu over de kracht om slaap, voedsel- en wateropname en activiteitsniveaus te reguleren. Combineer deze geavanceerde technologie en slimme software met internationaal erkende merken en logo's, en individuen zouden bereid zijn de hoge prijskaartjes te dragen voor zelfs het dunste horloge.

Voordat u echter dat horloge omdoet en u voorbereidt op een verkwikkende hardloopsessie, kan het handig zijn om enkele basisprincipes te bespreken en ervoor te zorgen dat u op uw best loopt.

Zonder verder oponthoud, hier is een overzicht van de beste fitnessaccessoires die je run kunnen verbeteren!

  1. Mobiele applicaties

Hoewel deze technisch gezien niet als apparaten tellen, zijn fitnesstoepassingen erin geslaagd een indrukwekkende slag te slaan op de fitnessmarkt als geheel. Dergelijke applicaties zijn snel en eenvoudig te downloaden en kunnen zelfs voorgeprogrammeerd zijn op bepaalde mobiele apparaten.

Het mooie van dergelijke toepassingen is hun allesomvattende karakter; ze volgen alle basisprincipes van uw reis naar fitness: uw streefgewicht voor gewichtsverlies, waterinname, uren om te slapen en calorieën om te verbranden worden allemaal gegenereerd en aanbevolen op basis van uw huidige gewicht en langetermijndoelen.

U kunt uw gegevens in de vorm van grafieken in kaart brengen of wekelijks rapporten ontvangen over uw voortgang in procenten. Sommige toepassingen gaan zelfs zo ver dat u routinematig wordt gevraagd om te beginnen met hardlopen als u een tijdje zittend bent geweest.  1. Fitness horloges

Dit apparaat heeft de wereld de laatste tijd stormenderhand veroverd en is verkrijgbaar tegen verschillende prijzen; sommige kosten misschien maar rond de $ 100 om te kopen, terwijl andere je $ 400 of meer kosten. Bepaalde horloges kunnen worden gekocht met aanpasbare banden en geven een gevoel van esthetische aantrekkingskracht aan uw hardloopervaring.

Omdat deze horloges rond gevoelige aderen op de pols zijn vastgemaakt, kunnen ze uw voedingsinname verwerken en berekenen zonder dat handmatige invoer nodig is. Bovendien kunnen bepaalde horloges uw paslengte en cadans bijhouden en u adviseren om snelheid op te voeren of te vertragen op basis van uw huidige gewicht en eventuele doelen. Je hartslag en hartslag worden bijgehouden en hoeveel kilometers je hebt gelopen om je die motivatieboost te geven.

  1. Bevestigbare foot-pods

Deze discrete foot-pods kunnen aan uw hardloopschoenen worden bevestigd en worden rechtstreeks gesynchroniseerd met een applicatie die op elk mobiel apparaat kan worden gedownload. Deze gadget belooft de slagsnelheid, grondcontacttijd, paslengte, impactrotatie, hartslag en andere gerelateerde statistieken te berekenen en vast te leggen. Deze nummers worden vervolgens weergegeven op uw mobiele applicatie en van daaruit worden aanbevelingen en records afgehandeld.

  1. Draagbaar hoofddeksel

Deze fitnesstrackers blijken misschien niet zo discreet en onopvallend te zijn als een standaard fitnesshorloge of een clip-on foot-pod, maar ze slagen erin om de klus te klaren. Met bepaalde brillen kunt u bijvoorbeeld hardlopen zonder ook maar een keer naar uw fitnesshorloge of mobiele applicatie te kijken om uw voortgang te controleren.

De bril biedt comfortabel zicht, heeft ingebouwde GPS en kaarten en houdt alles bij, van cadans, loopsnelheid, hartslag en dergelijke. Bovendien kan de hoofdband mogelijk Bluetooth-verbonden zijn en kunt u tijdens het hardlopen worden gebeld!

Aanbevolen verhalen

5 unieke Home Tech-gadgets die je kunt gebruiken

Technologie heeft ons leven slimmer, beter en veel comfortabeler gemaakt. Ben je op zoek naar geweldige gadgets die je een slimmer huis beloven? Als we kijken naar...

Overweegt u een drone cadeau te doen aan uw kind?

Het is 2017 en veel kinderen vragen drones als cadeau voor hun verjaardag of na het behalen van een goede score bij examens. Kleine, onbemande vliegtuigen die...

11 beste websitebouwers die u kunt gebruiken om uw website te maken

Waarom heb je een website nodig? Het antwoord is simpel; je hebt het nodig om de miljoenen verbonden door het World Wide Web te bereiken en je boodschap over te brengen. Of je...

6 manieren waarop technologie uw productiviteit op het werk kan verbeteren

6 manieren waarop technologie uw productiviteit op het werk kan verbeteren Als u zich ooit op het werk afgeleid voelde, bent u niet de enige. Uit een CareerBuilder-onderzoek bleek dat 75% van de werknemers...