Top 5 technologieën die de wereld binnenkort kunnen veranderenTechnologie is altijd aan het veranderen, vordert en past zich aan, het staat nooit stil. Soms kan wat op het ene moment ronduit onmogelijk lijkt te zijn, op een ander moment plotseling haalbaar worden en binnen een paar jaar later zelfs een trendy ding worden.

Pas onlangs leken draagbare computers een fantastisch idee, maar sommige volgende grote dingen staan ​​al om de hoek om mainstream te worden. Augmented en virtual reality kunnen binnenkort door de komst van de Oculus Rift naar de letterlijke realiteit worden gekatapulteerd.

Nu je dit weet, is hier een lijst met top 5 technologieën die de wereld binnenkort kunnen veranderen.

1. Google-auto zonder bestuurder

Tegenwoordig is het geen nieuws meer dat auto's zelf kunnen rijden. Als zoekmachinebedrijf heeft Google de dromen van een auto zonder bestuurder voor velen mogelijk gemaakt. De auto zonder bestuurder van Google die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie die de neiging heeft om de menselijke intelligentie in een auto na te bootsen, maakt gebruik van de input die is afgeleid van een sensor aan de bovenkant van het voertuig, de video die zich direct in de auto bevindt en enkele positiesensoren en radar geïnstalleerd op verschillende delen van de auto om te bewegen zonder enige menselijke inspanning.

2. StoreDot snel opladende batterij

Het prototype voor een batterij van de volgende generatie die geavanceerde technologieën voor energieopslag combineert met een ongewone kennis van nanotechnologie, werd onlangs onthuld door een innovatief, hightechbedrijf - StoreDot. In een poging om de elektrolytprestaties te verbeteren en de elektrodecapaciteit te vergroten, heeft het bedrijf een nieuwe manier gevonden om effectief genoegen te nemen met bio-organische 'nanodots'. Hiervoor is slechts 30 seconden nodig om de batterij volledig op te laden.

3. Grot2

De Cave2 bestaat uit een optisch bewegingsvolgsysteem met 10 camera's, een surround sound-systeem bestaande uit 20 luidsprekers en 72 lcd-panelen die een hybride realiteitsomgeving bieden waarin ingenieurs, wetenschappers en artiesten volledig kunnen opgaan in hun onderzoek. Deze 360o omhullende structuur die erg handig is met een 3D-bril, is ontworpen om ingenieurs en wetenschappers in staat te stellen alles waar ze maar mee willen werken virtueel te ervaren en te omzeilen.

4. 3D-geprint voedsel

Het is verbazingwekkend om te geloven dat voedsel tegenwoordig op een haalbare manier kan worden 3D-geprint. Mensen worden gestaag gewonnen door deze technologie die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een reeks van 3D-printbare poedermengsels wordt momenteel ontwikkeld door een Duits bedrijf, Biozoon. Wanneer ze worden afgedrukt, hebben deze mengsels de neiging om te stollen, maar wanneer ze worden gegeten, smelt het voedsel zeer snel. Dit nieuwe 3D-printbare voedsel is voornamelijk ontworpen voor mensen die niet in staat zijn om voedsel door te slikken of die lijden aan dysfagie.

5. Super Maglev-trein

De wereld is al getuige geweest van de introductie van zeer snel bewegende Maglev-treinen in China en Japan, waarvan bekend is dat ze een gemiddelde snelheid van 260 mijl per uur bereiken. Met de volgende fase van het treinvervoer zal Super Maglev echter waarschijnlijk nog sneller worden nagesynchroniseerd. Gebouwd op dezelfde Maglev-technologie, zal Super Maglev zeer waarschijnlijk snelheden bereiken van ongeveer 1800 mijl per uur. Dankzij de nieuwe Maglev-systemen met gesloten buizen. Als wetenschappers en ingenieurs maar konden bedenken hoe ze lange vacuümbuizen onder druk moeten zetten en bouwen, zou er geen angst meer zijn om in de kortst mogelijke tijd en met de veiligste middelen lange afstanden af ​​te leggen.

Aanbevolen verhalen

Technische trends in 2017: 5 essentiële apparaten om een ​​Smart Home te creëren

Dacht je dat slimme huizen tientallen jaren ver weg waren? Denk nog eens na. Volgens de studie van vorige maand door CNET en Coldwell Banker heeft 28% van de Amerikanen al minstens...5 Technologieën die ervoor zorgen dat auto's veilig kunnen worden bestuurd

Technologie wordt tegenwoordig gezien als een zwaard met twee gezichten, dat in sommige gevallen een grote zegen was en in andere rampzalig. Op de manier waarop technologie een groot voordeel is geweest...

11 beste websitebouwers die u kunt gebruiken om uw website te maken

Waarom heb je een website nodig? Het antwoord is simpel; je hebt het nodig om de miljoenen verbonden door het World Wide Web te bereiken en je boodschap over te brengen. Of je...

Obama praat over sociale media en klimaatverandering in laatste toespraak

Zijn advies: 'Als je het beu bent om met vreemden op internet in discussie te gaan, probeer dan in het echt met ze te praten.'

De toekomst van de telefoon van LeEco ligt mogelijk bij DirecTV

De op inhoud gerichte telefoons van het Chinese bedrijf hebben geweldige video nodig. AT&T kan bieden.