De Top 25 How-To Geek-artikelen van 2012

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 1

Wij bij How-To Geek waarderen al onze lezers en hopen dat je nieuwe en interessante dingen hebt geleerd van onze vele artikelen. We hebben de top 25 artikelen verzameld die in 2012 op How-To Geek zijn gepubliceerd.

Hoe Shockwave Flash-crashes in Google Chrome te repareren

Als uw exemplaar van Google Chrome een plotselinge en onverklaarbare haat tegen Shockwave Flash heeft gekregen, zijn we er om u te helpen. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u Chrome kunt temmen en het leuk kunt laten spelen met Flash.de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 2

10 geweldige toepassingen voor Wolfram Alpha

Je hebt misschien gehoord van Wolfram Alpha, een computergestuurde kennisengine. Dat klinkt een beetje eng, maar het is een geweldig hulpmiddel als je er eenmaal je hoofd omheen kunt wikkelen.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 3

Hoe u uw Android-apparaat kunt rooten en waarom u dat zou willen?

Je hebt waarschijnlijk gehoord van mensen die hun Android-telefoons rooten. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je dat zelf kunt doen - of je hebt afgevraagd waarom mensen de moeite zouden nemen - heb je geluk. U kunt uw Android in slechts een paar minuten rooten.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 4

Hoe u uw iPod kunt synchroniseren met een andere pc zonder uw muziek te verliezen

Zoals alle iPod-bezitters misschien weten, is het niet mogelijk om uw iPod met meer dan één computer te synchroniseren. Maar wat als deze computer (waarmee je de iPod synchroniseert) het begeeft? Alle inhoud op je iPod staat op het spel, want als je hem met een andere computer synchroniseert, wordt alles gewist. Ach, arme eenzame iPod. Gelukkig is er een uitweg. Blijf dus lezen om te zien hoe u uw iPod kunt synchroniseren met een nieuwe computer zonder het risico te lopen gegevens te verliezen.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 5

Opstarten in veilige modus op Windows 8 (de gemakkelijke manier)

Een van de meest voorkomende stappen bij het oplossen van problemen met een pc is om op te starten in de veilige modus. Dit is lange tijd bereikt door op de F8-toets te drukken, dit verandert allemaal met Windows 8 en de automatische reparatiemodus. Maar wat als we de veilige modus willen?

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 6

Hoe Android-apps standaard op de SD-kaart te installeren en bijna elke app naar de SD-kaart te verplaatsen

Android-apps worden standaard op de interne opslag geïnstalleerd, maar u kunt de SD-kaart ook instellen als uw standaardinstallatielocatie. Met deze truc kun je bijna elke app naar de SD-kaart verplaatsen - geen root-toegang vereist.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 7

Browser traag? Hoe Google Chrome weer snel te maken

Is het u opgevallen dat uw doorgaans snelle Google Chrome-browser langzamer wordt of zelfs crasht? Onnodige plug-ins, extensies en zelfs browsegegevens kunnen uw browser vertragen tot een crawl of deze laten crashen. Hier leest u hoe u het kunt oplossen.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 8

Een met een wachtwoord beveiligde map maken zonder extra software

Het is belangrijk op te merken dat dit uw gegevens niet echt verbergt voor iemand die weet wat ze doen.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 9

Bouw een mediacentrum van $ 35 met Raspbmc en Raspberry Pi

Als je het opzetten van een mediacentercomputer hebt uitgesteld omdat ze luid, duur zijn, niet in je mediarek passen, of al het bovenstaande, lees dan verder om te zien hoe je een XBMC-gebaseerde $ 35 kunt bouwen mediacenter met plug-and-play gemak.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 10

Batch hernoemen van bestanden in Windows: 4 manieren om meerdere bestanden te hernoemen

Windows wordt geleverd met verschillende manieren om meerdere bestanden tegelijk te hernoemen vanuit Windows Verkenner, de opdrachtprompt of PowerShell. Of u nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke grafische interface of een krachtige opdrachtregelmethode, u vindt het hier.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 11

Een aangepaste achtergrond voor het aanmeldingsscherm instellen op Windows 7

Windows 7 maakt het mogelijk om het welkomstscherm te wijzigen dat verschijnt wanneer u uw computer opstart zonder software van derden, maar deze instelling is goed verborgen. U kunt elke gewenste afbeelding als achtergrond instellen.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 12

Hoe u uw Android via USB kunt verbinden met de internetverbinding van uw pc

Mensen binden hun computers vaak aan hun smartphones en sturen het netwerkverkeer van hun computer via de mobiele dataverbinding van het apparaat. Omgekeerde tethering is het tegenovergestelde: uw Android-smartphone of -tablet aan uw pc koppelen om de internetverbinding van uw pc te gebruiken.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 13

Flash installeren op de Nexus 7 en andere Jelly Bean-apparaten

Flash is in de toekomst misschien niet belangrijk, maar veel websites willen het vandaag. Als je nog niet klaar bent om Flash op te geven, kun je Flash op je Nexus 7 installeren, zelfs als Adobe het niet goedkeurt.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 14

47 sneltoetsen die in alle webbrowsers werken

Elke belangrijke webbrowser heeft een groot aantal sneltoetsen gemeen. Of u nu Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Apple Safari of Opera gebruikt, deze sneltoetsen werken in uw browser.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 15

Hoe u uw media in uw hele huis kunt synchroniseren met XBMC

XBMC is een geweldige oplossing voor een mediacentrum, maar als je het overal in huis gebruikt, lopen je bibliotheekupdates en lijsten met bekeken media niet synchroon. Lees verder terwijl we laten zien hoe u al uw mediacentra op dezelfde pagina kunt houden.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 16

Synchroniseer uw iOS-apparaat met een nieuwe computer zonder gegevens te verliezen

Het synchroniseren van uw bestaande iOS-apparaat met een nieuwe computer kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als u geen gegevens wilt verliezen die al op het apparaat staan. Het kan moeilijk zijn om de nieuwe computer je iOS-apparaat te laten accepteren, maar zeker niet onmogelijk. Laten we dus doorgaan en kijken hoe u uw bestaande iPod Touch, iPhone of iPad kunt synchroniseren met een nieuwe computer, zonder bestaande inhoud op het apparaat te verliezen.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 17

De beste gratis draagbare apps voor uw Flash Drive Toolkit

Kleine, betaalbare USB-flashdrives met grote capaciteit bieden ons de mogelijkheid om gemakkelijk grote hoeveelheden gegevens in onze broekzak mee te nemen. Waarom nemen we niet ook onze favoriete programma's mee, zodat we op elke computer kunnen werken?

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 18

Hoe u het klassieke startmenu terugkrijgt in Windows 8

Zowel de Start-knop als het klassieke Start-menu zijn verdwenen in Windows 8. Als je niet van het volledige scherm houdt, Metro-stijl startscherm, zijn er een paar manieren om een ​​klassiek Start-menu terug te krijgen.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 19

Een Xbox 360-controller gebruiken op uw Windows-pc

Het toetsenbord en de muis zijn misschien geschikt voor veel native computergames, maar het voelt ronduit raar om op die manier geëmuleerde games te spelen. Of je nu Super Mario met een goede gamepad wilt spelen of comfortabel een nieuwe pc-titel zoals Diablo III wilt uitproberen, wij hebben het voor je.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 20

3 eenvoudige manieren om afbeeldingen met een lage resolutie (en typografie) te verbeteren

Bij How-To Geek hebben we uitgebreid geschreven over hoe het onmogelijk is om afbeeldingen te verbeteren en details terug te winnen die verloren zijn gegaan of er om te beginnen niet zijn. Veranderen we onze toon? Nee, er is niets magisch aan deze tips, behalve de verbeterde resultaten die u krijgt als u uw eigen afbeeldingen met een lage resolutie verbetert. Blijf lezen en geef het een kans!

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 21

Een back-up maken van uw sms-berichten naar uw Gmail-account

Een back-up maken van uw sms-berichten van uw Android-telefoon naar uw Gmail-account is zo eenvoudig dat er geen reden is om er geen back-up van te maken en ze daarbij zoekvriendelijk te maken. Lees verder om te zien hoe u van uw Gmail-account een sms-kluis kunt maken.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 22

Wireshark gebruiken om pakketten vast te leggen, te filteren en te inspecteren

Wireshark, een netwerkanalysetool die voorheen bekend stond als Ethereal, vangt pakketten in realtime op en geeft ze weer in een door mensen leesbaar formaat. Wireshark bevat filters, kleurcodering en andere functies waarmee u diep in het netwerkverkeer kunt graven en individuele pakketten kunt inspecteren.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 23

Stomme geektrucs: hoe de Batman-curve in Google Zoeken te plotten

Vorig jaar heeft Google de mogelijkheid toegevoegd om grafieken te plotten, waarmee je wiskundige functies direct op de Google-pagina met zoekresultaten kunt plotten. Hier leest u hoe u het Batman-logo maakt.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 24

Hoe dvd's te decoderen met HandBrake (zodat u ze kunt rippen)

Het rippen van dvd's is een geweldige manier om een ​​back-up te bewaren en video's via uw netwerk te streamen. Het proces duurt meestal 2-3 verschillende programma's om de taak te volbrengen. Hier leest u hoe u een stap kunt overslaan en dvd's kunt decoderen met HandBrake.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 25

CCleaner gebruiken als een professional: 9 tips en trucs

CCleaner is meer dan op een enkele knop klikken. Deze populaire applicatie voor het wissen van tijdelijke bestanden en het wissen van privégegevens verbergt een verscheidenheid aan functies, van fijnmazige opties voor het aanpassen van het opschoningsproces tot volledige tools voor het wissen van schijven.

de-top-25-howto-geek-articles-of-2012 foto 26

Gelukkig nieuwjaar!

Meer verhalen

Moet je de Nest Learning Thermostat van Google kopen?

Thermostaten zijn slechts een van de vele huishoudelijke artikelen die een slimme upgrade krijgen in de recente druk op domotica en interconnectiviteit. Is het de moeite waard om een ​​slimme thermostaat aan te schaffen? Lees verder terwijl we de Nest Learning Thermostat beoordelen en je vertellen wat we denken na drie maanden leven met

3 gratis manieren om op afstand verbinding te maken met het bureaublad van uw Mac

Apple verkoopt Apple Remote Desktop in de Mac App Store voor $ 80, maar je hoeft geen geld uit te geven om op afstand verbinding te maken met je Mac. Er zijn gratis oplossingen, waaronder een die in je Mac is ingebouwd.

Alles wat u moet weten over het gebruik van een MicroSD-kaart met uw Amazon Fire-tablet

Amazon's $ 50 Fire Tablet wordt alleen geleverd met 8 GB opslagruimte, maar ondersteunt ook MicroSD-kaarten. Een MicroSD-kaart is een goedkope manier om extra opslagruimte toe te voegen aan uw tablet en deze te gebruiken voor muziek, video's, apps en andere soorten inhoud.

Hoe AutoRun-malware een probleem werd op Windows en hoe het (meestal) werd opgelost

Dankzij slechte ontwerpbeslissingen was AutoRun ooit een enorm beveiligingsprobleem op Windows. Met behulp van AutoRun kon schadelijke software worden gestart zodra u schijven en USB-drives in uw computer stopte.

Wanneer moet u versleuteling gebruiken?

Meer besturingssystemen bevatten standaard codering, wat prima is. Maar als uw besturingssysteem dat niet doet, hoeft u waarschijnlijk niet alles te versleutelen met software van derden.

Hoe u zich kunt aanmelden bij meerdere accounts op dezelfde website tegelijk

Als u zich ooit bij twee verschillende accounts op dezelfde website tegelijk wilt aanmelden, bijvoorbeeld om meerdere Gmail-inboxen naast elkaar te openen, kunt u niet zomaar een nieuw tabblad of browservenster openen.

Hoe maak je jeugdige, stralende portretten in minder dan een minuut

Je hebt het gezien in tijdschriften, fotowebsites, advertenties en tal van andere plaatsen - die romantische, bijna zoetige look toegepast op een afbeelding om de huidtextuur te verzachten en stralende portretten te maken. Hier leest u hoe u die supermodel-gloed in minder dan een minuut kunt krijgen.

Wat is Direct X 12 en waarom is het belangrijk?

Toen Microsoft begon met het beschrijven van nieuwe functies van zijn aankomende Windows 10-besturingssysteem, was DirectX 12 een van die functies waar het over sprak. Gamers zullen onmiddellijk weten wat dit is, maar ze realiseren zich misschien niet hoe belangrijk een update zal zijn.

Een offline kopie van een webpagina opslaan op een iPhone of Android-smartphone

Smartphones hebben nog steeds niet overal internetverbindingen - en zelfs als ze dat wel hadden, zijn er momenten dat u een kopie van een webpagina wilt opslaan. Met moderne iPhones en Android-telefoons kunt u kopieën van webpagina's opslaan, zodat u ze later kunt raadplegen.

Hoe u dealwaarschuwingen kunt krijgen voor zowat elk product met Slickdeals

Er zijn zoveel deals die elke dag verschijnen dat het heel moeilijk kan zijn om ze allemaal bij te houden. Maar er is een eenvoudige manier om alleen de producten te volgen waarin u geïnteresseerd bent en om meldingen in uw e-mail te ontvangen wanneer een bepaalde deal live gaat.