Toon of verberg de menubalk in Firefox op de gemakkelijke manier

Heeft u slechts af en toe gemakkelijke toegang tot de menubalk in Firefox nodig, maar wilt u deze de rest van de tijd verborgen houden? Dan kunt u genieten van het beste van twee werelden met de Hide Menubar-extensie voor Firefox.

Voordat

Hier is onze browser met de menubalk die fulltime wordt weergegeven. Leuk, maar wat als we een ingebouwde aan/uit-schakelaar voor de menubalk zouden kunnen hebben?Na

Het installeren van de extensie is snel en eenvoudig ... en er zijn geen opties om je zorgen over te maken. Zodra je Firefox herstart is de Menubalk al verborgen zoals hieronder weergegeven (leuk!).

Dus wat doe je als je af en toe toegang tot de menubalk nodig hebt? Druk gewoon op de linker of rechter Alt-toets ... het werkt net als een tuimelschakelaar. De menubalk wordt ook automatisch verborgen wanneer u binnen de webpagina of buiten de browser zelf klikt. Zoet en eenvoudig!

Conclusie

Met de extensie Menubalk verbergen kunt u genieten van de menubalk wanneer u die nodig hebt, maar houdt u deze uit de buurt als u dat niet doet. Genieten van!

Links

Download de Hide Menubar-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Open afbeeldingen in nieuwe tabbladen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit een webpagina met veel afbeeldingen bekeken en wilde je een gemakkelijke manier om die afbeeldingen in nieuwe tabbladen te openen om naar te kijken nadat je klaar bent met bladeren op de pagina? Dat kan nu met Afbeelding openen in nieuw tabblad.

Werk aan en verbeter uw foto's met PhotoFiltre

Op zoek naar een goed betrouwbaar fotoprogramma met een mooie set tools erbij? Nu kunt u genieten van het werken aan en verbeteren van uw foto's met PhotoFiltre.

Microsoft Security Essentials is een gratis antivirusprogramma

Microsoft Security Essentials is een gratis hulpprogramma dat realtime bescherming biedt om schadelijke virussen en andere malware van uw pc te identificeren en te verwijderen. Vandaag bekijken we hoe het presteert en welke bescherming het te bieden heeft.

Q-Dir – Bestandsbeheer met meerdere panelen

Soms zou het leuk zijn om meer te hebben dan een weergave met twee panelen als je door een bestandsbeheerder kijkt. Nu kunt u uw bestanden beheren met maximaal vier weergavevensters tegelijk met Q-Dir.

Houd nieuwe e-mail bij met Gmail Notifier

Het openen van een webbrowser en het meerdere keren per dag controleren van uw Gmail-account kan vervelend worden. Vandaag kijken we naar een cool gratis hulpprogramma dat op de achtergrond draait en je waarschuwt wanneer een nieuw bericht wordt ontvangen.

Naam en adres van webpagina bekijken met Tab Pop-up voor Firefox

Wilt u meer dan alleen een afbeeldingsvoorbeeld van de inhoud van een tabblad bij het schakelen tussen meerdere tabbladen in Firefox? Nu kunt u meer krijgen met Tab Popup.

Pas het systeemvak in Windows 7 aan met behulp van lokaal groepsbeleid

Als u een ervaren pc-gebruiker bent, bent u misschien geïrriteerd door de ballonmeldingen die verschijnen en u vertellen wat u al weet. Misschien wilt u helemaal niets in het systeemvak zien. Vandaag bekijken we hoe u de meldingen kunt uitschakelen met behulp van Lokaal groepsbeleid

Een Access-database importeren in Excel

Soms moet u items uit een Access-database halen en in Excel plaatsen, zodat u ze kunt ordenen voor een rapport of presentatie. Hier zullen we bekijken hoe u de database kunt importeren met Access en Excel 2007.

Zoek websites vanaf uw bureaublad in Windows 7 met zoekconnectoren

De nieuwe Windows 7 Search is sterk verbeterd ten opzichte van eerdere versies en stelt u in staat om naar gegevens te zoeken op lokale en netwerkcomputers. Vandaag gaan we nog een stap verder en laten we u zien hoe u de zoekmogelijkheden kunt uitbreiden naar sites op internet.

Voeg het bladwijzermenu toe aan uw bladwijzerwerkbalk met Bookmarks UI Consolidator

Ooit gewenst dat u uw bladwijzermenu en bladwijzerwerkbalk met elkaar zou kunnen combineren? Dat kan nu met Bookmarks UI Consolidator.