Geef uw Google Agenda weer in Windows Agenda

Windows Vista bevat een ingebouwde kalendertoepassing die behoorlijk gelikt is, maar als een verslaafde aan Google Agenda, zou ik mijn Google-agenda gewoon in een desktopclient willen bekijken. Dit is waar Vista's Abonneren op agenda-functie redelijk goed werkt.

Om je te abonneren op je Google Agenda, moet je eerst de iCal-link naar je agenda hebben. Ga in Google Agenda naar InstellingenAgenda's en klik vervolgens op je agenda in de lijst.

U zou een gedeelte Privé-adres moeten zien:toon-je-google-agenda-in-windows-agenda foto 1

Klik met de rechtermuisknop op de ICAL-link en kies Snelkoppeling kopiëren om de link naar het klembord te kopiëren.

Open nu Windows Agenda en klik op de knop Abonneren op de werkbalk:

toon-je-google-kalender-in-windows-kalenderfoto 2

Plak de URL in het tekstvak en klik op de knop Volgende:

toon-je-google-agenda-in-windows-agenda foto 3

Na wat veel te lang lijkt, zie je het volgende scherm:

toon-je-google-kalender-in-windows-kalenderfoto 4

Het belangrijkste dat u op dit scherm wilt kiezen, is het update-interval, waardoor de agenda automatisch wordt gesynchroniseerd. Ik heb ook een vriendelijkere naam gekozen.

Dat is alles. Merk op dat de blauwe afspraken degene zijn die uit Google Agenda kwamen:

toon-je-google-kalender-in-windows-kalenderfoto 5

Meer verhalen

Met Smozzy kun je op internet surfen zonder een data-abonnement

Android: Smozzy neemt een onorthodoxe benadering om internet naar telefoons zonder data te brengen; het levert websites - foto's, stylesheets en alles - via sms.

Bureaubladplezier: Halloween 2011 Icon Packs

Ben je op zoek naar iets om je bureaublad met Halloween-thema die perfecte touch te geven? Breng vervolgens uw bureaubladpictogrammen en app-docks naar de spookachtige kant met onze Halloween 2011 Icon Packs-collectie.

Hoe fotografie werkt: camera's, lenzen en meer uitgelegd

Ben je in de war door die digitale spiegelreflexcamera die je hebt en al het fotografiejargon dat daarbij hoort? Bekijk enkele basisprincipes van fotografie, leer hoe uw camera werkt en hoe u hierdoor betere foto's kunt maken.

Gebruik Android om je muziek te bedienen zonder uit bed te komen

Heb je ooit gewenst dat je je computer kon laten starten en stoppen met het afspelen van muziek zonder naar het toetsenbord en de muis te grijpen? Als u een Android-apparaat heeft, kunt u dit doen met slechts twee gratis applicaties!

Stomme geektrucs: beheer je SkyDrive via de opdrachtregel

Oorspronkelijk gelanceerd als een aprilgrap door het Microsoft SkyDrive-team, bleek SkyCMD een echt geeky manier te zijn om bestanden en mappen op je SkyDrive vanaf de opdrachtregel te beheren. Laten we snel kijken.

Waarom u de native resolutie van uw monitor zou moeten gebruiken

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat het belangrijk is om de oorspronkelijke resolutie van je beeldscherm te gebruiken, ervan uitgaande dat je een LCD flat-panel monitor gebruikt in plaats van een oude CRT-monitor. Bij een LCD zal het gebruik van een lagere resolutie resulteren in een inferieure beeldkwaliteit.

Wat voorkomt dat alle wifi-apparaten in mijn netwerk met elkaar in botsing komen?

Uw thuisnetwerk zit waarschijnlijk vol met verschillende Wi-Fi-apparaten die terugzenden naar het Wi-Fi-knooppunt; hoe gaat het knooppunt om met al het verkeer zonder dat alle inkomende transmissies in botsing komen?

Welke Windows-services kunt u veilig uitschakelen?

Als u elke laatste druppel prestatie uit uw pc wilt persen, kunt u overwegen enkele van de ingebouwde Windows-services uit te schakelen. Maar welke moet je uitschakelen? En welke kun je veilig uitschakelen?

Hoe u Windows de schermbeveiliging onmiddellijk kunt laten starten wanneer deze is vergrendeld

Ben jij een van die mensen die graag de screensaver ziet verschijnen als je opstaat van je computer? Hier is een eenvoudige manier om de screensaver te laten verschijnen zodra u uw pc vergrendelt.

Hoe Secure Boot werkt op Windows 8 en 10, en wat het betekent voor Linux

Moderne pc's worden geleverd met een functie genaamd Secure Boot ingeschakeld. Dit is een platformfunctie in UEFI, die het traditionele pc-BIOS vervangt. Als een pc-fabrikant een Windows 10- of Windows 8-logosticker op zijn pc wil plaatsen, vereist Microsoft dat hij Secure Boot inschakelt en enkele richtlijnen volgt.