Toolbox Mod maakt de Wii Ultra draagbaar

toolbox-mod-maakt-de-wii-ultra-draagbare foto 1Gezien de sociale aard van de meeste Wii-spellen, is het passend om een ​​gereedschapskist aan te passen om als Wii-koffertje te dienen om het gemakkelijk naar het huis van een vriend te brengen.

Met dank aan knutselaar SpicaJames, vinden we deze eenvoudige maar effectieve toolbox-modificatie. James begon zijn zoektocht oorspronkelijk door te onderzoeken of hij een Pelican-koffer voor zijn Wii en accessoires kon krijgen. Toen hij het prijskaartje van $ 125 onbetaalbaar vond (zoals velen van ons zouden doen voor zo'n nevenproject), zocht hij naar alternatieven. Een goedkope gereedschapskist van $ 12, een beetje schuimrubber en wat handig werk met een paar blikknippers om vormen voor de Wiimotes uit te snijden, en hij had een supergoedkope en gemakkelijk te pakken en uit te pakken Wii-aktetas.

Klik op de onderstaande link om de foto's van zijn build te bekijken.Wii Briefcase (vertaald door Google Translate) [via Hack A Day]

Meer verhalen

Slimme telefoons Schokkend energiezuinig; Leidt tot een lager energieverbruik van huishoudens

Gezien hoe vaak onze smartphones en tablets zijn aangesloten en hun batterijreserves aanvullen, is het gemakkelijk om aan te nemen dat ze veel stroom verbruiken. Analyse toont aan dat de lilliputter maar krachtige apparaten...

Geek Trivia: Videogamers hebben bijgedragen aan baanbrekend onderzoek naar welke ziekte?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Slimme doe-het-zelf-display toont gameconsoles terwijl kabels worden verborgen

Hoe toon je al je vintage gameconsoles terwijl je ze overzichtelijk en speelklaar houdt? Dit aan de muur gemonteerde display doet geweldig werk door de retro-uitrusting te laten zien terwijl alles netjes blijft.

Pak gratis een exemplaar van Plants vs. Zombies; Met dank aan de ADA

In een nogal onwaarschijnlijke combinatie hebben PopCap Games en de American Dental Association samengewerkt om exemplaren van PopCap's hitgame Plants vs. Zombies weg te geven; pak een exemplaar voor jezelf en print enkele spelcoupons uit om uit te delen met Halloween.

Hoe u Click To Play-plug-ins in Firefox inschakelt?

Heb je ooit een webpagina geopend om allerlei soorten multimedia op de pagina te laten spelen? Firefox heeft een verborgen functie die is ontworpen om dergelijke situaties te voorkomen. Lees verder om erachter te komen hoe u dit kunt inschakelen.

Alle Windows 8-edities op één installatieschijf krijgen

Er zijn veel verschillende versies van Windows, maar u wist waarschijnlijk niet dat, afgezien van de Enterprise-editie, de schijf of afbeelding die u bezit alle versies voor die architectuur bevat. Lees verder om te zien hoe we ze kunnen gebruiken om een ​​universele Windows 8-installatieschijf te maken.

Geek Trivia: de eerste Google Doodle gevierd wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Week in Geek: Mozilla Firefox 19 leidt overschakeling naar nieuwe gebruikersinterface van Australis

Onze eerste editie van WIG voor oktober staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Microsoft brengt Windows 8-app-updates uit voordat ze algemeen beschikbaar zijn, Ubuntu repareert NSFW-inhoud in Amazon Unity-resultaten niet, CyanogenMod krijgt zijn eigen OTA-updatemanager en meer.

De gebaren van Windows 8 gebruiken op een laptop-trackpad

Hoewel Windows 8 misschien een beetje misplaatst lijkt op hardware zonder een aanraakscherm, kunnen trackpad-bewegingen helpen om de kloof te overbruggen. Gebaren op een trackpad werken op dezelfde manier als gebaren op een aanraakscherm.

Geek Trivia: Welke sportuitrusting werd achtergelaten op de maan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!