Keyboard Ninja: tabellen invoegen in Word 2007

Als u vaak Microsoft Word gebruikt en de Keyboard Ninja-status wilt bereiken, moet u leren hoe u tabellen aan uw Word-document kunt toevoegen zonder de muis aan te raken.

Het enige wat u hoeft te doen is +-+ typen en op enter drukken, en Word zal automatisch een tabel invoegen. Het + symbool geeft een kolomeinde aan, en de – symbolen geven de breedte van de kolom in de tabel aan. Met +-+ krijgt u bijvoorbeeld een zeer kleine tabel met één kolom, maar u kunt meer doen.

Laten we eens kijken naar een nuttiger voorbeeld, waarbij we een tabel met 3 kolommen willen met een bredere middelste kolom.keyboard-ninja-insert-tables-in-word-2007 foto 1

Dit is wat er gebeurt nadat je op de enter-toets hebt gedrukt. (Ik heb gegevens aan de tabel toegevoegd ter illustratie)

keyboard-ninja-insert-tables-in-word-2007 foto 2

Bij het toevoegen van gegevens kunt u van de ene kolom naar de andere tab. Om een ​​nieuwe rij toe te voegen, drukt u opnieuw op tab wanneer u zich in de laatste kolom aan de rechterkant bevindt.

keyboard-ninja-insert-tables-in-word-2007 foto 3

U kunt met deze methode zoveel kolommen of rijen aan uw tabel toevoegen als u wilt.

Meer verhalen

Een film maken/bewerken met Windows Movie Maker in Windows Vista

In deze tutorial laat ik je zien hoe je Windows Movie Maker (een zeer videobewerkingssoftware in Windows Vista) kunt gebruiken om films te bewerken en te maken.

Unzip of Unrar veel bestanden tegelijk in Linux

Als je een map hebt met tientallen gecomprimeerde of rar'd-bestanden, kun je een enkele opdracht uitvoeren om ze allemaal in één stap uit te pakken, dankzij de kracht van de bash-shell.

Bekijk uw Google-agenda in Outlook 2007

Google Agenda is een fenomenale webtoepassing voor het beheren van uw agenda's, maar zovelen van ons zijn nog steeds gedwongen om Outlook op het werk te gebruiken. Het goede ding is dat je het beste van twee werelden kunt hebben door je vanuit Outlook te abonneren op je Google Agenda.

Tekst importeren in Excel 2007

Niets is gelijk aan Excel voor het kraken van getallen, maar wat als uw gegevens nog niet in een Excel-spreadsheet staan? Het is net zo eenvoudig als het gebruik van de wizard Tekst importeren.

Snel tekst vertalen naar een andere taal in Word 2007

Het onderzoeksvenster in Word 2007 kan u helpen om eenvoudig tekst in andere talen te vertalen, met behulp van tweetalige woordenboeken die worden aangedreven door WordLingo.com.

Volg MySQL-query's met mysqlsniffer op Ubuntu

U hebt een productiedatabaseserver en u kunt het loggen van query's niet inschakelen ... dus hoe ziet u de query's die worden uitgevoerd op de database?

.OGM-videobestanden afspelen in Windows Vista

Dus je hebt een heleboel .OGM-videobestanden en ze kunnen niet worden afgespeeld in Windows Vista... relax, je hoeft alleen maar de juiste codecs te installeren om ze af te spelen vanuit Windows Media Player.

Zorg ervoor dat de mini-opmaakwerkbalk stopt met opduiken in Word 2007

Een van de grootste nieuwe veranderingen in Office 2007 is de nieuwe mini-werkbalk die verschijnt wanneer u tekst markeert en ofwel met de rechtermuisknop klikt of uw muis omhoog beweegt.

Voorvertoning van documenten zonder ze te openen in Word 2007

Als u veel Word-documenten hebt en niet zeker weet welke de informatie bevat die u nodig hebt, kunt u met Microsoft Word 2007 een voorbeeld van een document in Word bekijken zonder dat u elk document hoeft te openen.

AutoHerstel-interval wijzigen op Office 2007

AutoHerstel is een Microsoft Office-functie die voorkomt dat u werk verliest in het geval van een systeemcrash of stroomuitval door uw document automatisch op bepaalde tijdsintervallen op te slaan.