Toekomstige Moto Mods kunnen plaknotities en verbeterde audio bieden

Motorola

In zijn voortdurende poging om relevant te blijven in een competitieve markt, probeert Motorola een gemeenschap van hardwareontwerpers op te bouwen voor de modulaire add-ons van de Moto Z. Gisteren bracht het bedrijf verschillende winnaars van regionale hackathons samen voor een pitch-evenement in Chicago, in de hoop het beste van deze innovatieve, indie-creaties te vinden. Het jurypanel, dat bestaat uit executives van Lenovo en Verizon, selecteerde twee teams voor maximaal $ 1 miljoen aan investeringsfinanciering van Lenovo Capital, evenals de uiteindelijke distributie door Verizon.

De winnende teams zijn onder meer Digiframe, een mod van Andrius Valentukonis en Ilja Laurs die je een klein op widgets gebaseerd plaknotitiescherm op de achterkant van je telefoon geeft waarop belangrijke informatie wordt weergegeven zonder dat je specifieke apps op je Moto Z hoeft te starten. Je kunt het plakken aan uw koelkast als deze ook niet aan uw telefoon is bevestigd, zodat u notities of takenlijsten kunt achterlaten voor huisgenoten, familie of uzelf.De MACAY TrueSound HiFi, van Abigain Brown en Yousef Alsayid, zet een audioconverter op je Moto Z. Deze winnende hardwaremod zet zowel digitaal-naar-analoog als analoog-naar-digitaal signalen om en belooft muzikanten en audiofielen een HiDef-audio te geven poort voor professionele audiotoepassingen, zoals aansluiting op studioapparatuur of hoogwaardige luidsprekers en hoofdtelefoons.

Runner-up-projecten zijn onder meer een draadloze oplaadmod, een slider-toetsenbord voor die hardware-typist holdouts, een edge-notification mod en een zonnelader die aan je telefoon kan worden bevestigd. Het zonnebatterijteam won afgelopen februari de eerste plaats in de hackathon van San Francisco.

Alle deelnemers aan de Pitch Day nemen deel aan het Moto Mods Accelerator-programma, dat technische en ontwerpondersteuning biedt. De resterende teams kunnen hun projecten blijven verfijnen via het ontwikkelaarsportaal van Motorola en de samenwerking met Indiegogo. Het programma biedt ook technische feedback, ontwerpondersteuning en praktische coaching om teams te helpen hun mods klaar te maken voor primetime.

Aanbevolen verhalen

De Renault R.S. 2027 Vision zou de F1-auto van de toekomst kunnen zijn

Renault debuteerde zijn visie voor de Formule 1-auto van de toekomst in Shanghai.

Volkswagens crossover van de toekomst gebruikt AR om je op de hoogte te houden

In 2020 hoef je niet meer naar beneden te kijken op het instrumentenpaneel, want al die info wordt naar je gezichtsveld geprojecteerd.

de volgende Moto Z Force herleeft de koptelefoonaansluiting

Lenovo keert de trend van het weggooien van old-school audiopoorten om.

AT&T past zijn onbeperkte data-abonnementen aan om tethering aan te bieden

10 GB per lijn, plus incentives voor u om DirecTV te krijgen.

Prototype Motorola Moto Mods inclusief Alexa-integratie

Motorola's nieuwe Moto Mods bevatten een prototype gamepad en Amazon Alexa-integratie.