Open Wolfram Alpha Search in Google Chrome

Gebruik je Wolfram Alpha Search graag en wil je er on-demand toegang toe in Google Chrome? Zie hoe gemakkelijk het is om van die Wolfram Alpha-goedheid te genieten met de Chrome Alpha-extensie.

Chrome Alpha in actie

Klik op de werkbalkknop om aan de slag te gaan. Dit is hoe het vervolgkeuzevenster eruit zal zien ... voer de term in waarnaar u wilt zoeken en druk op Enter op uw toetsenbord of klik op Go!. Merk op hoe de werkbalkknop er in rust uitziet...access-wolfram-alpha-search-in-google-chrome foto 1

Zodra een zoekopdracht aan de gang is, verandert de werkbalkknop van uiterlijk. Er zal een rode rechthoek over het onderste gedeelte zijn met witte stippen die er doorheen bewegen. Het wordt weer normaal wanneer het zoeken is voltooid.

access-wolfram-alpha-search-in-google-chrome foto 2

Voor ons voorbeeld hebben we zoekopdrachten uitgevoerd op drie termen (een website, een locatie en een bedrijf). Onze eerste zoektocht was naar informatie op YouTube.

Opmerking: als een term geen resultaten oplevert, is de vervolgkeuzelijst leeg.

access-wolfram-alpha-search-in-google-chrome foto 3

De tweede zoekterm was Singapore...

access-wolfram-alpha-search-in-google-chrome foto 4

En de laatste zoekterm was Microsoft. De vervolgkeuzelijst bewaart de resultaten van de laatst uitgevoerde zoekopdracht totdat een nieuwe term wordt ingevoerd (zelfs als u uw browser opnieuw start). Erg handig en handig als u gedurende de dag even naar die specifieke informatie moet verwijzen.

access-wolfram-alpha-search-in-google-chrome foto 5

Conclusie

Als je Wolfram Alpha Search graag gebruikt en hebt gewacht op een gemakkelijke manier om toegang te krijgen in Chrome, dan is deze extensie een perfecte aanvulling op je browser.

Links

Download de Chrome Alpha-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Controleer de compatibiliteit van extensies voor aankomende Firefox-releases

Raak je gestrest en vraag je je af of je favoriete extensies compatibel zullen zijn met de volgende Firefox-release? Nu kunt u gemakkelijk zien wat compatibel is en wat niet in één oogopslag met behulp van de Is It Compatible? extensie voor Firefox.

Notities toevoegen aan Google Kladblok vanuit Chrome

Gebruik je Google Notebook dagelijks en heb je een gemakkelijke manier nodig om toegang te krijgen tijdens het browsen in Google Chrome? Dan wil je zeker eens kijken naar de add 2 Google Notebook-extensie.

Bescherm uzelf tegen het nieuwste beveiligingslek van Internet Explorer

Het lijkt erop dat je de woorden IE Security Hole veel hoort, nietwaar? Nu is er nog een beveiligingslek en een kwaadwillende website zou het kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw bestanden - het is geen goede zaak, maar hier zijn enkele snelle tips om uzelf te beschermen.

Zoeken in Windows uitschakelen

Als u Windows Search echt niet veel gebruikt, kunt u indexering volledig uitschakelen door de Windows Search-service uit te schakelen. U kunt nog steeds zoeken - het duurt alleen langer zonder een index.

Beheer gebruikersaccounts in Windows Home Server

Nadat u uw Windows Home Server hebt ingesteld, wilt u gebruikers toevoegen en de inhoud beheren waartoe ze toegang hebben. Hier bekijken we hoe u een nieuwe gebruiker kunt toevoegen, hun toegang tot gedeelde mappen kunt bepalen en hoe u een gebruiker kunt uitschakelen of verwijderen.

Voeg OS X Styled Stacks toe aan uw computer met 7Stacks

Ben je dol op hoe Stacks eruitzien in Mac OS X en wil je dat soort functionaliteit aan je Windows-systeem toevoegen? Hier kijken we naar 7Stacks die je een vergelijkbare ervaring geeft.

Voeg een Remember The Milk-taakvenster toe aan Gmail in Chrome

Remember The Milk is een van de meest populaire takenlijstdiensten die beschikbaar zijn. De Remember The Milk for Gmail-extensie voegt een RTM-taakvenster toe aan Gmail dat gemakkelijk toegankelijk is in Google Chrome.

Sluit al uw geopende apps in een handomdraai

Je hebt serieus werk op je computer gedaan en hebt een heleboel apps, browsers, spreadsheets en documenten geopend. Je bent klaar voor de dag, maar het wordt een gedoe om elke app en elk document afzonderlijk te sluiten. Hier bekijken we een geweldig hulpprogramma dat al uw hardloopactiviteiten zal afsluiten

Speciale tekens gebruiken in Windows

Soms werkt u aan een online formulier of een andere toepassing waarbij u een speciaal teken moet invoegen. De functie Karakterkaart in Windows is een functie die vaak over het hoofd wordt gezien en waarmee u speciale tekens aan uw werk kunt toevoegen.

De functie Bibliotheken in Windows 7 begrijpen

De nieuwe bibliothekenfunctie in Windows 7 maakt het eenvoudiger om uw bestanden en mappen te beheren. Vandaag bekijken we hoe u toegang krijgt tot bibliotheken, hoe u ze gebruikt en hoe u ook netwerklocaties aan de bibliotheken kunt toevoegen.