Toegang tot de systeeminstellingen van Windows 7 op de gemakkelijke manier

Bent u op zoek naar een snellere manier om toegang te krijgen tot uw systeeminstellingen zonder het Configuratiescherm te gebruiken? Dan is Windows 7 in a Box een programma om eens van dichterbij te bekijken.

SPECIALE OPMERKING: het domein voor de startpagina van de software is verlopen en de software kan niet langer worden gedownload.

Hoe Windows 7 in een doos eruitzietHet instellen van Windows 7 in a Box gaat heel snel en eenvoudig. Pak het rar-bestand uit, plaats het exe-bestand in een geschikte map Program Files en maak een snelkoppeling. Eenmaal gestart, is de interface gemakkelijk te navigeren en te gebruiken met vervolgkeuzemenu's.

Opmerking: het hoofdvenster van de app is klein.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 1

Het beste wat u kunt doen als u het programma eenmaal heeft gestart, is door de menu's te bladeren om er vertrouwd mee te raken. Systeeminstellingen zijn onderverdeeld in gerichte categorieën om u te helpen zo snel mogelijk te vinden wat u zoekt.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn, hebben we screenshots van alle zes menu's toegevoegd, zodat je een heel goed idee krijgt van alle instellingen die beschikbaar zijn via het programma. Hier ziet u de instellingen die beschikbaar zijn onder het menu Functies...

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 2

En de items die beschikbaar zijn in het menu Mappen.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 3

Het internetinstellingenmenu.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 4

U hebt toegang tot de meer algemene apps die zijn opgenomen in Windows 7 (d.w.z. Windows Media Center, Snipping Tool, enz.) via het menu Programma's.

Opmerking: in dit menu worden geen door de gebruiker geïnstalleerde programma's weergegeven die aan Windows zijn toegevoegd.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 5

Gebruik het menu Extra om toegang te krijgen tot Hulpprogramma's voor systeembeheer.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 6

Toegang tot veelgebruikte systeeminstellingen zoals schermresolutie, gebruikersaccountbeheer en vensterkleur en uiterlijk in het instellingenmenu.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 7

Windows 7 in een doos in actie

Als snel voorbeeld gebruikten we Windows 7 in a Box om toegang te krijgen tot de instellingen van de gebruikersaccounts en deze gingen heel snel open.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 8

Hoewel niet te zien in onze schermafbeelding, is Windows 7 in a Box nog steeds open en wordt het uitgevoerd achter het venster Gebruikersaccounts, klaar voor de volgende groep instellingen of programma's waartoe u snel toegang nodig hebt.

access-windows-7-system-settings-the-easy-way foto 9

Conclusie

Als u op zoek bent naar een snelle manier om toegang te krijgen tot instellingen zonder door de meerdere lagen van het Configuratiescherm te gaan, dan zult u zeker genieten van Windows 7 in a Box.

Meer verhalen

Windows SteadyState brengt uw pc terug naar normaal

Als u een computer met gedeelde toegang hebt, kan het vervelend zijn wanneer andere gebruikers een heleboel wijzigingen in de instellingen aanbrengen. Vandaag bekijken we SteadyState voor Windows Vista en XP waarmee u de computer na een gebruikerssessie in de oorspronkelijke staat kunt herstellen.

Minimaliseer Firefox op de gemakkelijke manier naar het systeemvak

Klinkt het idee om Firefox te minimaliseren naar het systeemvak in plaats van de taakbalk aantrekkelijk? Als dat zo is, kijk dan hoe eenvoudig het is om de extensie MinimalizeToTray Revived in te stellen.

Stomme geektrucs: vind de geheime berichten in websiteheaders

De stomme nerdtruc van vandaag neemt ons mee naar de onzichtbare technische wereld onder de oppervlakte van je favoriete websites en laat ons zien hoe echte nerds geheime berichten verbergen in de HTTP-protocolheaders. We hebben het hier over Serious geek cred.

Verminder uw bladwijzerwerkbalk tot een werkbalkknop

Dus je hebt je gebruikersinterface in Firefox verkleind om meer schermruimte terug te krijgen, maar je hebt veel bladwijzers in je bladwijzerwerkbalk die je elke dag gebruikt. Leer hoe u die werkbalk kunt verkleinen tot een uiterst handige werkbalkknop met behulp van de bladwijzermenu-extensie.

Open en start Windows-hulpprogramma's op de gemakkelijke manier

Ben je het zat om door het Configuratiescherm (of diepere delen van het Startmenu) te moeten graven om toegang te krijgen tot verschillende Windows-hulpprogramma's en deze te gebruiken? Geniet van supersnelle (en gemakkelijke) toegang tot die hulpprogramma's met Windows Utilities Launcher.

Bespaar op uw afdrukbenodigdheden met PrintWhatYouLike

Ben je het beu om veel papier en printerinkt te verspillen om alleen maar nuttige artikelen te laten printen? Leer hoe u die webpagina's snel en gemakkelijk kunt opschonen in Firefox of uw favoriete browser.

Open uw bladwijzers in het contextmenu met contextbladwijzers

Op zoek naar een gemakkelijke manier om overal in uw browservenster toegang te krijgen tot uw bladwijzers in plaats van altijd naar de menubalk te moeten gaan? Dat kan nu met Context Bookmarks!

Voeg Sticky Note Goodness toe aan uw bureaublad met Stickies

Bent u op zoek naar een aanpasbaar programma voor plaknotities voor uw bureaublad dat kan worden aangepast aan uw thema? Zie hoe Stickies een leuke toevoeging is aan elk Windows-systeem.

Maak een back-up van uw browser met de nieuwe FavBackup

Als je het leuk vond om de eerdere releases van FavBackup te gebruiken, dan zul je zeker blij zijn met de extra functies die zijn toegevoegd. Doe met ons mee terwijl we de nieuwste versie van dichterbij bekijken.

Tekstopmaak in Firefox op de gemakkelijke manier verwijderen

Ben je het zat om vanuit Firefox tekst in Kladblok te moeten plakken om de opmaak te verwijderen voordat je het ergens anders kunt gebruiken? Zie hoe eenvoudig het is om alle opmaak te verwijderen met de extensie Tekst zonder opmaak kopiëren.