Toegang tot muziek van Amie Street in Boxee

Een van onze favoriete sites om nieuwe muziek te ontdekken is Amie Street. Vandaag bekijken we de Amie Street-app voor Boxee waarmee je toegang hebt tot je favoriete deuntjes vanuit de Boxee-interface.

Amie Street is een coole site waar je veel coole muziek van onafhankelijke artiesten kunt ontdekken. Wat Amie Street uniek maakt, is dat de meeste muziek gratis begint, waarna de prijs stapsgewijs stijgt naarmate de populariteit groeit. Met de Amie Street-app voor Boxee heb je toegang tot muziek en afspeellijsten die je op de site hebt gemaakt, en er komen nog meer functies aan.

Voor dit voorbeeld gebruiken we de muis en het toetsenbord, maar je kunt natuurlijk ook naar elk gedeelte gaan met je afstandsbediening als je die hebt. Of u kunt uw iPod touch ook in een Boxee-afstandsbediening veranderen.Amiestraat in Boxee

Om toegang te krijgen tot de Amie Street-app, start Boxee en klik op Apps in het hoofdmenu.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 1

Typ onder de zoekzijbalk Amie Street en selecteer deze in het resultatenveld.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 2

Vervolgens kunt u het toevoegen aan het gedeelte Mijn apps... en dubbelklikken op het pictogram.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 3

Klik op Start om het te gebruiken.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 4

U krijgt een welkomstscherm te zien waar u kunt inloggen op uw account. Als je nog geen account hebt, is er ook een optie om naar de Amie Street-site te gaan en er een aan te maken.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 5

Voer uw accountgegevens in...

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 6

Nu heb je toegang tot je bibliotheek, afspeellijsten, zoeken naar nieuwe deuntjes en je aanbevolen bands en artiesten bekijken.

Beweeg de aanwijzer over een album om er wat meer informatie over te krijgen, zoals het muziekgenre.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 8

Je kunt de nummers afspelen van de afspeellijsten die je op de Amie Street-site hebt gemaakt.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 9

Je kunt ook bladeren door de geschiedenis van de muziek die je hebt gespeeld.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 11

Niet alle functies van deze app lijken te werken zoals je zou verwachten, en sommige functies zijn nog niet beschikbaar, zoals de bladerfunctie.

toegang-muziek-van-amie-straat-in-boxee foto 12

Conclusie

Op het moment van schrijven konden we geen muziek kopen of aanvullende informatie over de artiesten krijgen. Naarmate de ontwikkeling van Boxee en deze app doorgaat, kun je meer van een volledige gebruikerservaring en de mogelijkheid om muziek te kopen verwachten. Ook al zijn sommige functies een beetje buggy of niet beschikbaar, als je een Boxee-gebruiker en een fan van Amie Street bent, is dit een coole app om aan je verzameling toe te voegen.

Download Boxee voor Windows, Mac en Ubuntu

Meer informatie over Amie Street op Boxee

Meer verhalen

Schakel Opera-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

Als u een van de mensen bent die niet om de taakbalkminiatuurvoorbeelden in Windows 7 geeft, dan hebben we een snelle en gemakkelijke manier om ze uit te schakelen in Opera Browser.

Spellingcontrole toevoegen aan uw favoriete Windows-apps

Sommige, maar niet alle Windows-apps hebben een of andere ingebouwde spellingcontrole. Als je spellingcontrole wilt toevoegen aan al je apps (of een selecte groep), sluit je dan bij ons aan terwijl we naar tinySpell kijken.

Markeer berichten als gelezen in het leesvenster van Outlook 2010

Voelt u zich ooit geïrriteerd dat Outlook 2010 berichten niet als gelezen markeert zodra u erop klikt en ze in het leesvenster bekijkt? Hier laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Outlook ze als gelezen markeert zodra ze worden geopend.

Stel een video in als bureaubladachtergrond met VLC

Ben je de statische bureaubladachtergronden beu en wil je iets leukers? Vandaag zullen we kijken naar het instellen van een video als achtergrond in de VLC-mediaspeler.

Beheer uw Amazon S3-account met CloudBerry Explorer

Als je een Amazon S3-account hebt dat je gebruikt om een ​​back-up van je gegevens te maken, wil je misschien een gemakkelijke manier om het te beheren. CloudBerry Explorer is een gratis app die op je desktop draait en een gemakkelijke manier biedt om je S3-account te beheren.

Vul een flashstation met draagbare software met Lupo PenSuite

Een flashstation vol draagbare software is handig om overal mee naartoe te nemen. Met de Lupo PenSuite kunt u kiezen uit drie verschillende versies om de beste pasvorm voor uw dagelijkse behoeften te krijgen.

Firefox instellen als boven op andere Windows

Soms moet u een website nauwlettend in de gaten houden en Firefox in beeld houden, ongeacht de andere apps die worden uitgevoerd. Bekijk hoe u Firefox constant in beeld kunt houden met de Always on Top-extensie.

Sorteer uw e-mails op gesprek in Outlook 2010

Geeft u de voorkeur aan de manier waarop Gmail uw e-mails op conversatie sorteert? Hier leest u hoe u deze handige functie ook in Outlook 2010 kunt gebruiken.

Voeg artistieke effecten toe aan uw afbeeldingen in Office 2010

Zou je ooit willen dat je coole effecten zou kunnen toevoegen aan afbeeldingen in je Office-documentafbeeldingen, maar geen toegang hebt tot een grafische editor? Vandaag bekijken we de functie Artistic Effects, een nieuwe functie in Office 2010.

Voeg de zijbalk in Vista-stijl terug toe aan Windows 7

Als je overstapt van Vista naar Windows 7, mis je misschien de zijbalk die in Vista is geïntroduceerd. Vandaag bekijken we een aantal opties om een ​​Sidebar terug te krijgen in Windows 7.