Open uw bladwijzers in het contextmenu met contextbladwijzers

Op zoek naar een gemakkelijke manier om overal in uw browservenster toegang te krijgen tot uw bladwijzers in plaats van altijd naar de menubalk te moeten gaan? Dat kan nu met Context Bookmarks!

Opties & Gebruik

Zodra u de extensie hebt geïnstalleerd, is alles klaar voor gebruik. Er zijn twee opties die u kunt deselecteren als u dat wenst.toegang-uw-bladwijzers-in-het-contextmenu-met-context-bladwijzers foto 1

Klik met de rechtermuisknop om toegang te krijgen tot uw contextmenu en daar onderaan ziet u het item Bladwijzers. Snelle en gemakkelijke toegang tot al uw bladwijzers daar in het browservenster zonder terug te hoeven gaan naar de bovenkant van uw browser om ze te openen (leuk!).

Opmerking: deze extensie heeft geen toegang tot bladwijzers die u mogelijk in de bladwijzerwerkbalk heeft.

Conclusie

Als je liever toegang hebt tot je bladwijzers vanaf elke plek waar je je muis hebt in plaats van terug te gaan naar de bovenkant van je browser, dan is dit een add-on die je moet bekijken.

Links

Download de Context Bookmarks-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Zorg dat systeemherstel minder schijfruimte gebruikt in Windows 7

Moe van de systeemherstelfunctie in Windows 7 die veel te veel schijfruimte in beslag neemt? Je kunt het eenvoudig aanpassen met een eenvoudige schuifbalk, je hoeft alleen maar te weten waar je moet kijken.

Tekstgebieden in webformulieren in Firefox uitvouwen

Ben je de kleine tekstgebieden in webformulieren beu en zou je ze gewoon groter willen maken? Zeg vaarwel tegen die kleine tekstgebieden met de Textarea++-extensie voor Firefox.

Snelle tip: het markeren van nieuwe programma's uitschakelen in Windows 7, Vista en XP

Een ergernis die je misschien niet leuk vindt aan Windows, is wanneer het nieuw geïnstalleerde programma's markeert die standaard zijn ingeschakeld in XP, Vista en Windows 7. Vandaag zullen we kijken naar het uitschakelen ervan in alle drie de versies van Windows.

Maak een systeemherstelschijf in Windows 7

De nieuwe versie van Windows lijkt veel stabieler dan eerdere releases, maar je weet maar nooit wanneer er een storing kan optreden. Vandaag bekijken we een optie in Windows 7 waarmee u een systeemherstelschijf kunt maken voor het geval u er vanaf moet opstarten om uw besturingssysteem te herstellen.

Hoe u Windows Update vastzet op de taakbalk in Windows 7

Een item dat lijkt alsof je gemakkelijk naar de taakbalk in Windows 7 zou moeten kunnen vastzetten, is Windows Update, maar dat is het helaas niet. Met een beetje werk kunnen we het echter vastzetten op de taakbalk of het startmenu en hier laten we u zien hoe.

Gespecialiseerde werkbalkknoppen toevoegen aan Firefox op de gemakkelijke manier

Wilt u nieuwe werkbalkknoppen toevoegen die niet in de standaardset zijn opgenomen? Dan zult u zeker genieten van de verscheidenheid aan knoppen die beschikbaar zijn met de Toolbar Buttons-extensie voor Firefox.

Onze kijk op XP-modus in Windows 7

Als u zich zorgen maakt dat sommige van uw oude maar vertrouwde softwaretoepassingen niet op Windows 7 kunnen worden uitgevoerd, lost Microsoft het probleem op met de XP-modus. Vandaag brengen we u een overzicht van de XP-modus door te kijken hoe u deze installeert, hoe deze eruitziet en bepaalt of uw systeem deze kan uitvoeren.

Gemakkelijker toegang tot uw browsegeschiedenis in Firefox

Vindt u het zoeken in de geschiedenis van uw browser frustrerend omdat het standaardmenu Geschiedenis en -beheer niet zo intuïtief zijn als u zou willen? Nu kunt u die geschiedenis gemakkelijker doorzoeken met de extensie Geschiedenis-submenu's.

Voorkom dat thema's pictogrammen en cursors wijzigen in Windows 7

Als je wat hebt gespeeld met de nieuwe functie Thema's in Windows 7, is het je misschien opgevallen dat de thema's ook je pictogrammen en muisaanwijzers kunnen veranderen, maar als je dat niet wilt toestaan, is er een eenvoudige tip om te maken ze gedragen zich.

Maak Aero Peek Display direct (of schakel het uit) in Windows 7

Aero Peek is een van de handigere nieuwe functies in Windows 7 ... beweeg je muis gewoon een halve seconde naar de taakbalk en al het andere wordt verborgen zodat je het bureaublad of het toepassingsvenster kunt zien. Maar waarom duurt het een halve seconde?