Toegang tot browsegeschiedenis in Google Chrome op de gemakkelijke manier

Klinkt toegang met één klik tot uw browsegeschiedenis in Google Chrome geweldig? Kijk dan eens naar de extensie History Button.

Voordat

Meestal zijn er twee methoden om uw browsegeschiedenis in Chrome te bekijken:



  • Het menu Extra gebruiken om toegang te krijgen tot de geschiedenispagina
  • Toetsenbord-ninja-magie uitvoeren met de sneltoets Ctrl + H

Maar wat als geen van beide methoden je echt aanspreekt? Misschien is een werkbalkknop precies wat u zocht.

toegang-browsing-geschiedenis-in-google-chrome-the-easy-way foto 1

Installatie

Tijdens het installatieproces wordt u gevraagd om de installatie van de extensie te bevestigen. Klik op Installeren om het toevoegen van uw nieuwe geschiedenisknop aan Chrome te voltooien.

toegang-browsing-geschiedenis-in-google-chrome-the-easy-way foto 2

Zodra u klaar bent met het installeren van de extensie, ziet u uw nieuwe History Toolbar-knop en het volgende bericht.

toegang-browsing-geschiedenis-in-google-chrome-the-easy-way foto 3

Er zijn geen opties waar u zich zorgen over hoeft te maken... Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van die goede toegang met één klik.

toegang-browsing-geschiedenis-in-google-chrome-the-easy-way foto 4

Na

Met een zeer minimale impact op de gebruikersinterface van uw browser heeft u nu eenvoudig toegang tot uw browsegeschiedenis.

toegang-browsing-geschiedenis-in-google-chrome-the-easy-way foto 5

Conclusie

Hoewel dit misschien niet iets is dat iedereen leuk zal vinden, is de History Button-extensie een erg leuke toevoeging aan Chrome voor diegenen die liever een werkbalkknop gebruiken in plaats van menu's of sneltoetsen.

Links

Download de History Button-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Bestanden verwijderen die ouder zijn dan een bepaalde datum

zoek /pad/naar/bestanden* -mtime +5 -exec rm {} ;

ClassicShell voegt klassiek startmenu en Explorer-functies toe aan Windows7

Als u overstapt van XP naar Windows 7, kan het moeilijk zijn om u aan te passen aan de nieuwe gebruikersinterface. Vandaag bekijken we het gratis hulpprogramma ClassicShell, waarmee u het originele Startmenu en de klassieke Windows Verkenner-functies terugkrijgt.

Opstartproblemen oplossen met Startup Repair Tool in Windows 7 & Vista

Het kan een vreselijk gevoel zijn als uw nieuwe Windows 7-computer niet goed opstart in Windows of helemaal niet opstart. Als het met uw machine gebeurt, raak dan niet in paniek en probeer de Startup Repair Tools die bij het besturingssysteem zijn geleverd.

Exporteer uw iGoogle-startpagina naar een ander account

Als je een fan bent van iGoogle, heb je waarschijnlijk een perfecte setup met RSS-feeds, thema's en andere gadgets, precies zoals je het wilt. Vandaag bekijken we hoe u die instellingen naar een ander Google-account kunt exporteren, zodat u uw favoriete startpagina niet opnieuw hoeft te bouwen.

Week in Geek: The What on Earth is that Process Edition

Ooit naar Taakbeheer gekeken en je afgevraagd wat dat rare proces is? Je bent niet de enige, we doen hier hetzelfde, en we hebben een hele lijst ervan die we al voor je hebben ontcijferd.

Verbeter uw zoekresultaten in Firefox

Wilt u uw zoekresultaten bij Yahoo, Google en Bing verbeteren? Geniet van meer functies met uw zoekresultaten met de BetterSearch-extensie voor Firefox.

Herstel uw MySQL-database vanuit een back-upbestand

We hebben u al laten zien hoe u een back-up van uw MySQL-server kunt maken vanaf de opdrachtregel, maar het is erg belangrijk om te weten hoe u die gegevens kunt herstellen voor het geval u een fout moet herstellen. Je moet er ook een punt van maken om je herstelproces op een andere doos te testen, gewoon om te maken

Vrijdagpret: spellen met vakantiethema

Vrijdag is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is om op het werk uit te sloven en wat flashgames te spelen tot het fluitsignaal klinkt. Vandaag komen we in de vakantiestemming door je een aantal vakantie- en winterthema-spellen te brengen die je zeker zullen vermaken.

Pas het Windows 7-aanmeldingsscherm aan

Vind je het leuk om de Windows-interface aan te passen en ben je het standaard inlogscherm in Windows 7 beu? Vandaag bekijken we Windows 7 Logon Background Changer, een gratis en open source-app waarmee u het aanmeldingsscherm eenvoudig kunt aanpassen.

Maak aangepaste bureaubladachtergronden met Photovisi

Heb je geweldige familiefoto's en ben je op zoek naar een manier om mooie collagebehang te maken voor de komende feestdagen? Kijk hoe eenvoudig het is om te doen op de Photovisi-website.