Krijg tegelijkertijd toegang tot al uw Google-accounts met Multiple Sign-in

Wilt u eenvoudig toegang tot al uw Google-accounts zonder meerdere browsers of speciale add-ons te gebruiken? Hier leest u hoe u de nieuwe Google Multiple Sign-in-functie kunt gebruiken om snel toegang te krijgen tot al uw accounts.

Google-services doordringen het grootste deel van ons online leven en velen van ons gebruiken uiteindelijk meerdere Google-accounts voor verschillende projecten. Mogelijk hebt u een persoonlijk Gmail-account, een speciaal account voor uw website en een ander voor gebruik op openbare forums en opmerkingen. Voorheen was de enige manier om toegang te krijgen tot alle accounts het gebruik van meerdere browsers of het gebruik van speciale extensies om tegelijkertijd op meerdere accounts in te loggen. Nu heeft Google het gemakkelijk gemaakt om al uw Google-accounts te koppelen, zodat u ze rechtstreeks in dezelfde browser kunt openen.

Meerdere aanmeldingen toevoegen aan uw Google-accountWanneer u een Google-service gebruikt, zoals Documenten of Gmail, ziet u uw Gmail-adres in de rechterbovenhoek. Om meerdere accounts toe te voegen, moeten we ons Google-account bewerken.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 1

Ga naar Google.com/accounts (link hieronder) en log in met uw standaard Google-account. Zorg ervoor dat u uw primaire account gebruikt, want dit blijft het belangrijkste account dat u ziet wanneer u Google-services gebruikt.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 2

Klik op Bewerken naast Meerdere aanmeldingen onder het gedeelte Persoonlijke instellingen.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 3

Selecteer Aan - Gebruik meerdere Google-accounts in dezelfde browser en vink elk vakje aan om te laten zien dat u de beperkingen en functies van Multiple Sign-in begrijpt. Niet alle Google-apps ondersteunen het momenteel, maar de meeste van de belangrijkste, zoals Gmail en Documenten, werken er prima mee. Klik onderaan op Opslaan als je klaar bent.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 4

Je ziet nu een bevestiging bovenaan de pagina. Klik op de link Terug om terug te gaan naar de pagina Accounts-instellingen.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 5

U zou nu een pijl-omlaag naast uw Google-account moeten zien. Klik erop en klik vervolgens op Aanmelden bij een ander account om nog een account toe te voegen.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 6

Log in met het andere Google-account dat u wilt toevoegen in het inlogvenster.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 7

Nu ziet u uw tweede Google-account wanneer u op de pijl-omlaag naast uw e-mailadres klikt. Uw eerste hoofdaccount wordt vet weergegeven als standaard. Klik op het andere e-mailadres om naar dat account over te schakelen.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 8

Als u nog een Google-account wilt toevoegen, klikt u nogmaals op de link Aanmelden bij een ander account om het toe te voegen.

Een gekoppeld account verwijderen

Wil je de extra accounts die je hebt toegevoegd verwijderen? Helaas is er momenteel geen manier om slechts één gekoppeld account te verwijderen, dus u moet Multiple sign-in uitschakelen om de accounts te verwijderen. Om dat te doen, logt u zoals eerder in op uw Google Accounts-pagina en klikt u op Bewerken naast Meerdere aanmeldingen.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 9

Klik onderaan op het opsommingsteken Uit en klik op Opslaan.

toegang-tot-al-uw-google-accounts-tezelfdertijd-met-multiple-signin foto 10

Nadat u de wijzigingen heeft opgeslagen, heeft u alleen toegang tot uw primaire Google-account. Als u ooit besluit dat u het tweede account opnieuw wilt toevoegen, herhaalt u de bovenstaande stappen. Houd er rekening mee dat hiermee de gegevens over uw tweede account volledig uit het eerste account worden verwijderd, wat geweldig is als u per ongeluk uw account aan de verkeerde Google-login hebt toegevoegd.

Conclusie

Of je nu meerdere persoonlijke Gmail-accounts hebt of er een voor zakelijk en een voor persoonlijk gebruik gebruikt, dit is een geweldige manier om je accounts bij elkaar te houden. Helaas heeft u op deze manier geen toegang tot uw Google Apps-accounts, hoewel u wel tegelijkertijd kunt inloggen op een Google Apps-account en een standaard Gmail-account. Ondersteuning voor Google Apps-accounts zal hier uiteindelijk aan worden toegevoegd, maar voor nu is het een geweldige oplossing om toegang te krijgen tot al uw standaard Google-accounts zonder in- en uit te loggen of tijdelijke oplossingen te gebruiken.

Als u e-mail wilt verzenden en ontvangen van andere e-mailaccounts, waaronder Hotmail-accounts, in Gmail, vindt u hier een artikel over het toevoegen van Pop3-e-mailaccounts aan Gmail.

Links

Toegang tot uw Google-accountinstellingen

Meer info over Google Multiple Sign-in

Meer verhalen

Checklist voor het opnieuw installeren van Windows

Moet u Windows opnieuw installeren op uw computer? Hier is een checklist van de dingen die u moet doen voordat u de sprong maakt en opnieuw installeert.

Hoe installeer ik Perl op IIS 6 voor Windows Server 2003

Perl is een zeer populaire scripttaal die wordt gebruikt om een ​​breed scala aan tools te ontwikkelen. Een van de bekende toepassingen zijn webgebaseerde CGI-toepassingen (Common Gateway Interface) waarmee Perl-scripts kunnen worden uitgevoerd vanaf een webserver. Met een beetje configuratie kunt u IIS 6 configureren op uw

Hoe Windows Home Server Vail in VMware Player in te stellen en te installeren

De nieuwe Windows Home Server Beta is beschikbaar voor het publiek om te testen en je hebt misschien geen extra machine om hem op te installeren. Hier bekijken we het gebruik van de gratis VMware Player om het te installeren, zodat u het kunt testen.

8-bits videogamestijl Kleur fietsen in HTML 5

Weet je nog hoe die retro-videogames vroeger achtergronden hadden met geanimeerd water of vuur? Ze gebruikten een techniek genaamd color cycling, die nu mogelijk is op het web dankzij HTML 5.

Beginner: autorisatie van alle computers die aan uw iTunes-account zijn gekoppeld intrekken

Als je in de loop der jaren verschillende computers hebt gehad waarop iTunes werd uitgevoerd en geautoriseerd voor je account, moet je ze mogelijk allemaal intrekken. In deze mini how-to laten we je zien hoe.

Week in Geek: Hackers Get Hacked Edition

Deze week hebben we geleerd hoe we Netflix instant streaming content kunnen bekijken via Zinc TV, een proefrit kunnen maken met webOS zonder een telefoon te kopen, iTunes voor Windows sneller te laten werken, OneNote 2010-notebooks in Evernote te importeren, aan de slag te gaan met GeekTool voor OS X en meer. Tijd om je favoriete comfortabele stoel omhoog te trekken en

Month in Geek: editie juli 2010

Het was een drukke maand hier bij How-To Geek en nu is het tijd om terug te blikken op de tien populairste artikelen van juli.

Maak uw eigen Hyperlink-functie invoegen in elke app met AutoHotkey

Als u ooit Microsoft Word of Windows Live Writer hebt gebruikt, weet u waarschijnlijk hoe u tekst kunt markeren en vervolgens de sneltoets Ctrl+K kunt gebruiken om die tekst in een hyperlink om te zetten. Als je in een teksteditor zit, is het niet zo eenvoudig ... tot nu toe.

Groepsvideochat gratis met familie en vrienden

Of het nu gaat om een ​​diploma-uitreiking of een nieuwe geboorte, er zijn veel speciale gelegenheden in het leven waarvoor we graag aanwezig zouden willen zijn, maar vanwege de afstand niet kunnen. Als een oproep niet lukt, kun je als volgt videochatten met maximaal 20 vrienden of familie met Tokbox.

Hier is de geheime offline installatiedownload voor Windows Live Essentials Beta

Als u Windows Live Essentials op meer dan één pc tegelijk installeert, is het dwaas om het standaardinstallatieprogramma te gebruiken, dat alle componenten op elke afzonderlijke machine downloadt. Hier leest u hoe u het volledige installatieprogramma kunt krijgen.