Het nieuwe Gold-abonnement van Tinder toont je likes voordat je veegt

Tinder

Tinder introduceert een andere abonnementsoptie, die wordt geleverd met een exclusief voordeel om bestaande premiumleden wat extra geld te laten verdienen. Tinder Gold geeft je toegang tot een nieuwe 'Likes You'-optie waarmee je in principe door al je openstaande likes kunt bladeren. Zie het als een snelkoppeling waarmee je de riff raff kunt verwijderen en rechtstreeks naar de mensen in de app kunt gaan die in jou geïnteresseerd zijn.

Gouden leden zouden de 'Likes You'-functie bovenaan de wedstrijdlijst moeten zien. Van daaruit heb je toegang tot het 'Likes You'-raster en begin je met automatisch matchen, negeren of klikken op het profiel van elke persoon. Bij het vegen in het algemeen kunnen Gold-leden hun likes identificeren dankzij de aanwezigheid van een gouden hart naast de naam van de persoon. De snelvuurfunctie is op maat gemaakt voor onze hyperactieve surfgewoonten.Zowel gratis gebruikers als Tinder Plus-abonnees hebben toegang tot het Gold-abonnement voor een nog niet bekendgemaakte vergoeding (volgens TechCrunch probeert het bedrijf prijspunten uit in verschillende regio's). De dating-app test de service in eerste instantie in slechts een handvol markten, waaronder Argentinië, Australië, Canada en Mexico - het is momenteel niet beschikbaar in de VS.

Goud wordt ook geleverd met alle voordelen die je krijgt met Plus, zoals Passport, Rewind, onbeperkte likes, vijf Super Likes per dag, één Boost per maand en meer profielcontroles. Net als Tinder Plus zal de prijs van goud ook dalen op basis van de duur die je kiest, met kortingen voor abonnementen van 6 en 12 maanden.

Goud is een andere in een gestage reeks pogingen van het bedrijf om wat geld van gebruikers af te pakken. En het zou kunnen werken: Tinder houdt de lippen stijf op elkaar over het aantal betalende leden dat het heeft, maar bij de laatste telling werd geschat dat 1 miljoen van zijn 50 miljoen gebruikers zich hadden aangemeld voor zijn premium-service.

Aanbevolen verhalen

NYU landt de ambitieuze VR/AR-hub van New York City

New York City zet veel in op AR en VR.

Pas op, abonnementsboxen: Amazon Prime Wardrobe is hier

Met een nieuwe bètaservice van de online retailer kunnen Prime-leden een doos vullen met kleding en accessoires en de items die ze niet willen gratis retourneren.

BioWare's 'Anthem'-trailer pronkt met sci-fi-chaos in de gedeelde wereld

Bekijk de eerste gameplay-trailer voor Anthem, de volgende game van BioWare.

Bekijk de Xbox Live-games van april met een gouden line-up

Leden kunnen volgende maand vier gratis games krijgen: Ryse: Son of Rome, Walking Dead: Season 2, Darksiders en Assassin's Creed Revelations.