Timr is een eenvoudige webgebaseerde afteltimer

timerr-is-een-eenvoudige-webgebaseerde-countdown-timer foto 1

Als u op zoek bent naar een eenvoudige afteltimer zonder franjes, dan is Timr een webgebaseerde oplossing die net zo gebruiksvriendelijk is als het instellen van een fysieke kookwekker.

Als je op een echte kookwekker aan de knop kunt draaien, kun je Timer gebruiken. Bezoek de site, gebruik je muis om aan de knop te draaien en klik op de startknop. Timr telt af en klinkt een alarm wanneer de ingestelde tijdsperiode is verstreken - het is een doodeenvoudige timer met een mooie visuele overlay. Voor nog een geweldige timer met een eenvoudige webinterface (evenals een downloadbare Adobe Air-gebaseerde versie), bekijk de eerder beoordeelde Focus Booster.Timer [via verslavende tips]

Meer verhalen

Friday Fun: Siege Hero – Viking Vengeance

Je werkweek zit er bijna op, maar waarom zou je, tot je voor de dag kunt vertrekken, niet stiekem wat kasteel kraken? In de game van deze week leid je een leger Vikingen op kruistocht om je vijanden te verslaan, het goud te grijpen en onderweg je bondgenoten te redden.

Verbeter de geluidskwaliteit van uw Android-apparaat met een equalizer

Android-apparaten worden soms bekritiseerd vanwege de geluidskwaliteit, maar de EQ van Gingerbread heeft daar verandering in gebracht. We laten je zien hoe je gebruik kunt maken van audio-equalizers om je muziek en systeemgeluiden een boost te geven, of je nu Gingerbread hebt of vastzit aan FroYo.

Uit de doos met tips: gebruik een oud cd-doosje opnieuw als kabelorganizer

Een keer per week kijken we in de tipsbox en delen we de tips en trucs die je mailt. Deze week richten we ons op een geweldige tip die van een oud (en waarschijnlijk ongebruikt) cd-doosje een kabelorganizer maakt.

DIY RFID-blokkerende portemonnee verijdelt gegevensdieven

Bezorgd over hightech dieven die de inhoud van uw RFID-identificatie- en creditcards in handen krijgen? Creëer een RFID-blokkerende portemonnee om ze op afstand te houden.

Gebruik uw SSH-configuratiebestand om aliassen voor hosts te maken

Deze truc is voor Linux- en SSH-gebruikers die vaak inloggen op externe systemen. Steeds opnieuw dezelfde informatie moeten typen is geestdodend repetitief, maar het gebruik van een SSH-configuratiebestand maakt het proces veel handiger.

Hoe u Touch gebruikt om lege bestanden te maken en tijdstempels te wijzigen

Elk bestand op uw computer heeft een tijdstempel, die de toegangs- en wijzigingstijd voor een bestand bevat, maar wist u dat u die tijdstempel kunt wijzigen? Hier is hoe het te doen.

Vraag de lezers: gebruikt u sociale netwerk-apps?

Deze week kijken we naar sociale netwerken. Gebruik je apps voor sociale netwerken om het nut van sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en andere te vergroten?

Maak één inhoudsopgave van meerdere Word 2010-documenten

Maak je een heel lang document, maar heb je een hekel aan de gedachte om met de hoofddocumentfunctie van Word om te gaan? Het is in het verleden bekend dat de hoofddocumentfunctie in Word documenten corrumpeert.

Pandora HTML5 beschikbaar voor iedereen; Geen 40-uurs limiet meer

De populaire muziekstreamingservice Pandora heeft de bètatest van zijn nieuwe HTML5-webinterface afgerond en voor alle gebruikers uitgerold. Tegelijkertijd hebben ze de gratis gebruikerslimiet van 40 uur per maand verwijderd - luister gratis zo lang als je wilt.

Soortgelijke Afbeeldingen Fretten Uit Dubbele Afbeeldingen

Windows: SimilarImages is een dubbele bestandszoeker die is aangepast om afbeeldingsbestanden te vinden. In plaats van simpelweg onbewerkte statistieken te vergelijken, scant het ook de foto zelf. Als gevolg hiervan vindt u meer duplicaten en kunt u selecteren welk bestand u wilt behouden.