Test Drive Windows 7 Online met Virtual Labs

Heb je de openbare bèta van Windows 7 gemist en wil je deze uitproberen voordat je daadwerkelijk de sprong maakt en upgradet? Misschien wil je leren hoe je nieuwe features implementeert in een zakelijke omgeving. Hier leest u hoe u Windows 7 rechtstreeks vanuit uw browser kunt testen.

Of u nu 10.000 desktops beheert of gewoon uw eigen laptop beheert, het is meestal het beste om een ​​nieuw besturingssysteem uit te testen voordat u het installeert. Als u een upgrade uitvoert van Windows XP, vindt u mogelijk veel dingen onbekend. Microsoft heeft een speciale Windows 7 Test Drive-website opgezet met bronnen om IT-professionals te helpen bij het testen en implementeren van Windows 7 op hun werkplek. Dit is een geweldige bron om Windows 7 vanuit het comfort van uw browser uit te proberen en enkele van de nieuwe functies te bekijken zonder het zelfs maar te installeren.

Houd er rekening mee dat de online versie lang niet zo responsief is als een volledige standaardinstallatie van Windows 7. Het heeft ook niet de volledige Aero-interface of desktop-effecten en kan langzaam worden vernieuwd, afhankelijk van uw internetverbinding. Beoordeel de prestaties van Windows 7 dus niet op basis van dit virtuele lab, maar gebruik het als een manier om meer te leren over Windows 7 zonder het te installeren.Ermee beginnen

Om een ​​proefrit met Windows 7 te maken, gaat u naar de Microsoft Windows 7 Test Drive-website (link hieronder). U moet de Windows 7 Test Drive in Internet Explorer uitvoeren, omdat hiervoor Active X-ondersteuning is vereist. We hebben deze fout ontvangen bij een poging om de Test Drive in Firefox uit te voeren:

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 1

Klik nu op de link Maak een proefrit linksonder op de pagina.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 2

Deze site bevat verschillende testdrives om verschillende functies van Windows 7 en het bijbehorende ecosysteem van producten te demonstreren, waaronder Windows Server 2008 R2, waarvan sommige, inclusief de XP Mode-testdrive, nog niet klaar zijn. Voor deze test hebben we de MED-V Test drive geselecteerd, aangezien deze Office 2007 en 2010 omvat, zodat je ze ook in Windows 7 kunt testen. Selecteer eenvoudig de gewenste proefrit en klik op Nu proberen!

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 3

Als u nog niet eerder een Windows-testrit hebt uitgevoerd, wordt u gevraagd een ActiveX-besturingselement te installeren. Klik op de link om te installeren.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 4

Klik op de gele balk bovenaan de pagina in Internet Explorer en selecteer om de add-on te installeren. Mogelijk moet u een UAC-prompt goedkeuren om de installatie te voltooien.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 5

Zodra dit is voltooid, klikt u op de link onderaan de pagina om terug te keren naar uw proefrit. De testritpagina zou automatisch moeten vernieuwen; als dit niet het geval is, klikt u op vernieuwen om het opnieuw te laden.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 6

Nu zal de testrit de componenten laden.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 7

Zodra het volledig is geladen, klikt u op de link om Windows 7 in een nieuw venster te starten.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 8

Mogelijk ziet u een prompte waarschuwing dat de server mogelijk is geïmiteerd. Klik eenvoudig op Ja om door te gaan.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 9

Het testlab geeft u enkele aanwijzingen om aan de slag te gaan; klik op Venster sluiten als u klaar bent om Windows 7 uit te proberen.

Dit is het standaardbureaublad in de Windows 7-testrit. Je kunt het net als een normale Windows-computer gebruiken, maar houd er rekening mee dat het langzaam kan werken, afhankelijk van je internetverbinding.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 11

Deze testrit bevat zowel Office 2007 als Office 2010 Tech Preview, zodat je beide ook in Windows 7 kunt uitproberen.

U kunt de nieuwe Windows 7-toepassingen uitproberen, zoals het herwerkte Paint with the Ribbon-interface van Office.

Of u kunt zelfs de nieuwste versie van Media Center testen, hoewel deze u zal waarschuwen dat deze mogelijk niet goed werkt met de verkleinde grafische afbeeldingen in de testrit.

Het belangrijkste is dat u de nieuwe functies in Windows 7 kunt uitproberen, zoals Jumplists en zelfs Aero Snap. Nogmaals, deze functies zullen niet het snelst werken, maar u kunt ze wel testen.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 15

Tijdens het werken met het Virtual Lab zijn er verschillende taken die u doorloopt. U kunt ook een kopie van de labhandleiding in pdf-formaat downloaden om u te helpen bij het navigeren door de verschillende doelstellingen.

test-drive-windows-7-online-met-virtual-labs foto 16

Op het testritsysteem draait Microsoft Forefront Security, de enterprise security-oplossing waarvan Microsoft Security Essentials componenten heeft aangepast.

Conclusie

Deze virtuele labs zijn geweldig voor technische studenten, of voor degenen onder u die de nieuwe functies uit de eerste hand willen uitproberen. Ook als u niet zeker weet hoe u iets moet implementeren en wilt oefenen in een virtuele omgeving, zijn deze labs behoorlijk waardevol. Hoewel deze labs gericht zijn op IT-professionals, is het een goede manier voor iedereen om Windows 7-functies uit te proberen het comfort van uw huidige computer.

Testrit Windows 7

Meer verhalen

Probeer Windows Phone 7 vandaag nog op uw pc

Er wordt geanticipeerd op de nieuwe Windows Phone 7-serie sinds Microsoft deze onthulde op het Mobile World Congress in februari. Dankzij gratis hulpprogramma's voor ontwikkelaars kunt u nu uit de eerste hand de basisapparaten uit de Windows Phone 7-serie op uw pc ervaren.

Schakel YouTube-opmerkingen uit tijdens het gebruik van Chrome

Ben je het zat dat de reacties op YouTube vol godslastering of irritant zijn om naar te kijken? Nu kun je video's minus de reacties bekijken met de No YouTube Comments-extensie voor Google Chrome.

Kies de teksteditor die wordt gebruikt om de broncode in Internet Explorer te bekijken

Iedereen heeft een favoriete teksteditor die ze graag gebruiken bij het bekijken van of werken met broncode. Als u niet tevreden bent met de standaardkeuze in Internet Explorer 8, sluit u dan bij ons aan terwijl we u laten zien hoe u toegang tot uw favoriete teksteditor kunt instellen.

Aan de slag met Boxee

Boxee is een gratis Media PC-applicatie die draait op Windows, Mac en Ubuntu Linux. Met Boxee kunt u online video, muziek en foto's integreren met uw eigen lokale media en sociale netwerken. Vandaag gaan we Boxee en enkele van zijn functies nader bekijken.

Afbeeldingen en andere objecten centreren in Office 2007 en 2010

Soms kan het moeilijk zijn om een ​​afbeelding in een document te centreren door deze gewoon te slepen en te slepen. Vandaag laten we u zien hoe u afbeeldingen, afbeeldingen en andere objecten perfect centreert in Word en PowerPoint.

Het stemscherm van de Windows-browser biedt een webbrowserkeuze voor Europese gebruikers

Sinds maart mogen onze vrienden aan de andere kant van de vijver in Europa beslissen welke browser ze willen installeren met hun Windows-besturingssysteem. Vandaag dachten we dat we eens zouden kijken naar de stemkeuzes, sommige zijn bekend en van andere heeft u misschien nog nooit gehoord.

doubleTwist is een iTunes-alternatief dat meerdere apparaten ondersteunt

Er zijn veel iTunes-gebruikers, maar helaas kun je het niet met al je draagbare apparaten gebruiken. Vandaag bekijken we doubleTwist, waarmee u uw media kunt synchroniseren met een groot aantal draagbare apparaten en deze ook gemakkelijk kunt delen.

Extensiebestanden hacken om ze versie-compatibel te maken voor Firefox

Een bekend nadeel bij het gebruik van Firefox is het probleem met de compatibiliteit van extensies wanneer een nieuwe hoofdversie wordt uitgebracht. Of het nu gaat om een ​​nieuwe extensie die u voor het eerst probeert of een oude favoriet, we hebben een manier om die extensies weer voor u te laten werken.

Toegang tot uw favoriete RSS-feeds in Windows Media Center

Er zijn veel apps die u helpen bij het organiseren en bekijken van uw favoriete RSS-feeds. Als je veel abonnees hebt, kan het overweldigend zijn om achter een computer te zitten om ze allemaal te bekijken. Vandaag bekijken we hoe u ze vanaf de bank kunt openen met WMC.

Autoruns gebruiken om een ​​geïnfecteerde pc handmatig op te schonen

Er zijn veel anti-malwareprogramma's die je systeem van vervelende dingen zullen opschonen, maar wat gebeurt er als je zo'n programma niet kunt gebruiken? Autoruns, van SysInternals (recent overgenomen door Microsoft), is onmisbaar bij het handmatig verwijderen van malware.