Geef een tekstbericht weer tijdens het opstarten van Windows 7

Soms wilt u misschien een sms-bericht achterlaten voor een gebruiker voordat deze zich aanmeldt op een Windows 7-computer. Vandaag laten we je een handige truc zien waarmee je een bericht kunt achterlaten dat ze kunnen lezen voordat je inlogt.

Een SMS-bericht toevoegen

Om een ​​bericht toe te voegen, klik op Start en typ regedit in het zoekvak en druk op Enter.toon-een-tekstbericht-tijdens-opstarten-van-windows-7 foto 1

Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrent VersionPoliciesSystem en dubbelklik op legalnoticecaption.

toon-een-tekstbericht-tijdens-opstarten-van-windows-7 foto 2

Voer in het veld Waardegegevens de gewenste koptekst in... bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of de naam van uw computer... wat u maar wilt en klik vervolgens op OK.

toon-een-tekstbericht-tijdens-opstarten-van-windows-7 foto 3

Dubbelklik vervolgens op legalnoticetext …

toon-een-tekstbericht-tijdens-opstarten-van-windows-7 foto 4

En voer in het veld Waardegegevens het bericht in dat u wilt weergeven en klik op OK. Sluit de Register-editor af en start de computer opnieuw op.

een-tekstbericht-weergeven-tijdens-opstarten-van-windows-7 foto 5

Nadat de machine opnieuw is opgestart, ziet u het sms-bericht dat u zojuist hebt gemaakt in het welkomstscherm.

U kunt elk sms-bericht opnemen dat u wilt dat de gebruiker kan lezen voordat hij of zij zich aanmeldt.

Dit is een handige truc als je een bedrijf of school hebt en een bepaald bericht aan de gebruiker wilt laten zien voordat ze inloggen op de machine.

Meer verhalen

Vraag de lezers: welke zoekmachine gebruikt u?

Hoewel Google de zoekmachinemarkt domineert, zijn er zeker andere alternatieven zoals Bing en Yahoo. Vandaag zijn we benieuwd welke je gebruikt, en zou je ooit een andere overwegen?

Zorg ervoor dat Windows uw dubbele monitoren correct plaatst

Als u een opstelling met twee monitoren hebt en elke monitor een andere grootte of hoogte heeft, kan het vervelend zijn om de muisaanwijzer ertussen te verplaatsen. Hier is een snelle tip die het proces gemakkelijker zal maken.

Wijzig de standaard lettergrootte in Word

Ben je gefrustreerd door altijd de lettergrootte te moeten wijzigen voordat je een document maakt in Word? Hier leest u hoe u een einde kunt maken aan die frustratie en voor eens en altijd uw favoriete standaardlettergrootte kunt instellen!

Google-zoekopdrachten met meerdere kolommen inschakelen met een gebruikersscript

Wilt u de weergave van zoekresultaten bij Google verbeteren en de webpaginaruimte beter benutten? Met een beetje magie van gebruikersscripts kun je die zoekresultaten er beter uit laten zien en beter laten passen in je favoriete browser.

Converteer gratis .3GP- en .3G2-bestanden naar AVI / MPEG

Download de Pazera gratis 3GP naar AVI Converter. U moet de downloadmap uitpakken, maar het is niet nodig om de applicatie te installeren. Dubbelklik op het bestand 3gptoavi.exe om de toepassing uit te voeren.

Eenheidsconversies uitvoeren met de Windows 7-rekenmachine

Wilt u eenvoudig oppervlakte, volume, temperatuur en vele andere eenheden omrekenen? Met de rekenmachine in Windows 7 is het eenvoudig om vrijwel elke eenheid naar een andere te converteren.

ClearType Tuner gebruiken in Windows 7

Terug in Windows XP was er een belangrijk Power-speelgoed gemaakt om ClearType in te schakelen voor gebruikers van LCD-schermen. Nu is het standaard in Windows 7, maar misschien weet u er niets van. Dus laten we eens kijken.

Media streamen van Windows 7 naar XP met VLC Media Player

Dus je hebt een nieuwe computer met Windows 7 en je staat te popelen om te profiteren van de mogelijkheid om media via je thuisnetwerk te streamen. Maar de rest van de familie gebruikt nog steeds Windows XP en je bent nog niet helemaal klaar om het geld voor de upgrades uit te geven. Nou, vandaag laten we je zien hoe je dat doet

Lege nieuwe tab Quick-Fix voor Google Chrome

Als u andere browsers heeft die u gebruikt, ingesteld op about:blank voor nieuwe tabbladen, voelt u zich waarschijnlijk nogal gefrustreerd over de standaard nieuwe tabbladpagina van Google Chrome. De Blank New Tab-extensie is de perfecte oplossing voor dat probleem.

Fix Firefox scrolt niet met pijltoetsen omhoog/omlaag of Home/End-toetsen

Als u een probleem bent tegengekomen waarbij uw Firefox-installatie niet meer scrolt wanneer u de pijltoetsen omhoog of omlaag gebruikt, en zelfs de Home- of End-toetsen niet meer werken, is er een eenvoudige oplossing.