Tekst importeren in Excel 2007

Niets is gelijk aan Excel voor het kraken van getallen, maar wat als uw gegevens nog niet in een Excel-spreadsheet staan? Het is net zo eenvoudig als het gebruik van de wizard Tekst importeren.

Open een lege of bestaande Excel 2007-spreadsheet. Klik op het tabblad Gegevens op het lint en kies Van tekst.Kies het tekstbestand dat u wilt importeren en dubbelklik. Hiermee wordt de wizard Tekst importeren geopend. Kies uw gegevenstype en op welke rij u de gegevens wilt laten beginnen en klik op volgende.

import-tekst-in-excel-2007 foto 2

Stap 2 van de Wizard stelt u in staat om de scheidingslijnen tussen uw gegevens te beheren.

import-tekst-in-excel-2007 foto 3

Met stap 3 van de wizard kunt u kolomindelingen kiezen, gegevensvoorbeelden en andere geavanceerde instellingen bieden. Als alles is georganiseerd klik je op Voltooien.

import-tekst-in-excel-2007 foto 4

Er wordt een laatste venster weergegeven waarin u wordt gevraagd waar u de gegevens in het blad wilt plaatsen. Hier kun je zien dat ik voor A6 heb gekozen. Klik OK…

import-tekst-in-excel-2007 foto 5

Uw tekstgegevens worden nu ingevoerd in het Excel-blad!

import-tekst-in-excel-2007 foto 6

Meer verhalen

Verwijder PartyPoker (of andere items) uit het menu Extra van Internet Explorer

Mijn vriend maakte de grote fout om PartyPoker vanaf zijn werk naar een laptop te downloaden - zelfs nadat hij het had verwijderd, verscheen het menu-item nog steeds. Hij was bang dat hij gepakt zou worden door de IT-mensen, dus vroeg hij me hoe ik er vanaf kon komen.

Gebruik je Mac Mini als een mediaserver, deel 1

Het volgende belangrijke is om uw Mini daadwerkelijk op de televisie aan te sluiten. Hiervoor heb je twee kabels en (minimaal één adapter) nodig. De adapter kan hier bij Apple worden gekocht ($ 20 USD). Wat het in feite doet, is DVI (Digital Video Interface) converteren naar S-Video of RCA-video-uitgang (I

Pagina's afdrukken in Internet Explorer 7 zonder kop- of voetteksten

De kop- en voetteksten die altijd samen met de pagina worden afgedrukt bij het afdrukken van een pagina, kunnen irritant zijn. Ik weet heel goed welke pagina ik heb afgedrukt, dus het heeft voor mij geen zin om de URL onderaan de pagina te tonen.

Maak een snelkoppeling voor het vergrendelen van uw computerscherm in Windows 7 of Vista

De snelste manier om uw computerscherm te vergrendelen, is door de sneltoets Win+L te gebruiken. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan om de muis te gebruiken om het werkstation te vergrendelen, of willen gewoon beide opties hebben.

ISP-tekst of bedrijfsbranding verwijderen uit de titelbalk van Internet Explorer

We hebben het allemaal wel eens gezien: een bedrijf vol bazen met puntige haren voelt de behoefte om hun bedrijfsnaam in de titelbalk van Internet Explorer in te voegen.

Snelle tip: Scrollen door Firefox-tabbladen uitschakelen

Een van de functies in Firefox 2.0 waar ik gek van wordt, zijn de schuifknoppen voor tabbladen als je veel tabbladen hebt geopend. Ik zou liever alle tabbladen op het scherm zien, ook al zijn ze klein.

Maak een back-up van uw bestandscoderingssleutel in Windows Vista

Windows Vista bevat een technologie voor bestandscodering die vanuit gebruikersperspectief erg lijkt op de technologie die in Windows XP bestond, maar Vista maakt het heel eenvoudig om een ​​back-up te maken van de bestandscoderingssleutel. In XP zouden uw versleutelde bestanden verloren gaan als u uw wachtwoord zou wijzigen. In Vista, een codering

Snelle tip: bespaar tabbladruimte voor veelgebruikte tabbladen in Firefox met FaviconizeTab

Zoals de meeste krachtige gebruikers, heb ik altijd ten minste Google Reader- en Gmail-tabbladen open ... en ze nemen altijd zoveel ruimte in beslag. Was er maar een extensie om bepaalde tabbladen te verkleinen tot alleen het zeer gedenkwaardige pictogram.

Bewaak uw website in realtime met Apachetop

Als webmaster wilde ik vaak realtime hits kunnen zien zodra ze binnenkomen. Natuurlijk, Google Analytics is een geweldig pakket om trends in de loop van de tijd te bekijken, maar er is een vertraging van een paar uur en je kunt echt geen gegevens zien zoals verzoeken per seconde of totale bytes.

Automatiseer het invullen van WordPress-commentaarvelden

Een van de vervelendere dingen van het bezoeken van blogs is dat je alle commentaarvelden moet invullen. Ze zijn hetzelfde op elke blog (inclusief deze). Natuurlijk kun je op de pijl-omlaag drukken en Firefox herinnert zich misschien wat je het laatst hebt getypt, maar het is nog steeds lastig, vooral als blogger wanneer je wilt