De tekortkomingen van Windows 8 oplossen: een eenvoudigere manier om de weergave Alle apps te openen

windows-8-and-8217 repareren;s-tekortkomingen-een-eenvoudigere-manier-om-alle-apps-foto te openen 1

De weergave Alle apps in Windows 8 is best handig, aangezien veel van de applicaties die een nerd zou willen gebruiken, niet op het startscherm worden vastgemaakt, maar het is lastig om daar te komen. We gingen op zoek naar een betere oplossing.

Als het erop aankomt, is de weergave Alle apps het meest vergelijkbaar met de weergave Alle programma's vanuit het Startmenu, helemaal terug naar Windows 95. Windows Vista heeft het aanzienlijk veranderd en Windows 7 iets meer, maar over het algemeen , het Startmenu was de manier om toegang te krijgen tot al je apps, en de weergave Alle apps is hetzelfde, alleen volledig scherm.En zeker, je kunt al die andere Windows-apps zoals Event Viewer en je gewone desktop-apps rechtstreeks op het startscherm vastzetten, maar de pictogrammen zien er vreselijk uit op het scherm, omdat je ze ook niet kunt vervangen door een mooie afbeelding in Metro-stijl icoon. Als je dat zou kunnen doen, zijn we misschien in zaken, maar aangezien ze lelijk zijn en we systeem-tweakers zijn, is er geen manier om ze daar vast te pinnen. We hebben dus het scherm Alle apps nodig.

Het probleem is dat het verwarrend en belabberd is om daar te komen.

Om daar te komen, open je normaal gesproken het startscherm door in de hoek te klikken of op de Windows-toets te drukken. Vervolgens moet u met de rechtermuisknop op de lege ruimte op de pagina klikken of op de Win + Z-toetscombinatie drukken om de app-balk te openen, van waaruit u het scherm Alle apps kunt starten. Als u een aanraakapparaat gebruikt, kunt u vanaf de onderkant van het scherm omhoog vegen, wat een beetje eenvoudiger is, maar nog steeds nogal verborgen.

windows-8-and-8217 repareren;s-tekortkomingen-een-eenvoudigere-manier-om-alle-apps-foto 2 te openen

Na maanden van omgaan met die onzin, besloot ik dat het tijd was om een ​​betere oplossing te bedenken. Natuurlijk wendde ik me tot AutoHotkey om de bal aan het rollen te krijgen.

Het eerste wat ik deed, was controleren op sneltoetsen en herinnerde me dat de sneltoetscombinatie WIN + Q de weergave Alle apps opent ... soorta. Wat het eigenlijk doet, het opent het zoekvak, wat redelijk nutteloos is, omdat ik hetzelfde kan doen door gewoon op de Windows-toets te drukken en mijn zoekopdracht te typen.

windows-8-and-8217 repareren;s-tekortkomingen-een-eenvoudigere-manier-om-alle-apps-foto 3 te openen

Toen realiseerde ik me dat je CTRL + TAB op het startscherm kunt gebruiken om heen en weer te schakelen tussen het startscherm en het scherm Alle apps. Voila! Mijn oplossing was simpel: automatiseer dit met AutoHotkey. Het script was eenvoudig genoeg, nadat ik me realiseerde dat je een heel kleine vertraging tussen de toetsaanslagen moest toevoegen.

Dus ik heb een script gemaakt dat het indrukken van de Windows-toets automatiseert, 60 milliseconden wacht en vervolgens de Ctrl + Tab-toetscombinatie verzendt.

Stuur {LWin}
Slaap 60
Stuur {Lctrl naar beneden}
Slaap 10
Verzenden {Tab}
Slaap 10
Stuur {Lctrl omhoog}

U kunt dat AutoHotkey-script nemen en het compileren tot een uitvoerbaar bestand, een snelkoppeling maken en vervolgens het pictogram aanpassen aan wat u maar wilt.

windows-8-and-8217 repareren;s-tekortkomingen-een-eenvoudigere-manier-om-alle-apps-foto te openen 4

En tot slot, pin die snelkoppeling naar de taakbalk. Nu heb je met één klik toegang tot elke app op je systeem.

fix-windows-8-and-8217;s-tekortkomingen-een-eenvoudigere-manier-om-alle-apps-foto te openen 5

Waar het verrassend handig wordt, is eigenlijk op het startscherm zelf ... op een tablet. In plaats van omhoog te vegen en op het pictogram te drukken om toegang te krijgen tot de weergave Alle apps, kunt u gewoon met uw vinger op een enkele tegel tikken en bent u daar in de weergave Alle apps, klaar om elke toepassing te starten.

Er is natuurlijk een snelle seconde waarin het scherm terugflitst naar het bureaublad, omdat AutoHotkey een bureaubladtoepassing is. Misschien biedt Microsoft een betere manier om dit in Windows Blue te doen, maar voor nu werkt dit best goed. Opmerking: het werkt niet op de Surface RT, omdat, nou ja ... bijna niets interessants werkt op Windows RT.

fix-windows-8-and-8217;s-tekortkomingen-een-eenvoudigere-manier-om-alle-apps-foto te openen 6

Als je echt zou willen, zou je het script kunnen wijzigen om in plaats daarvan Alle apps te starten met een sneltoets.

Meer verhalen

Early Internet Explorer 11 Build heeft een functie voor het synchroniseren van tabbladen, vermomd als Firefox

In het weekend lekte een vroege build van Windows Blue op internet en biedt een interessant kijkje in de nieuwste versie van Internet Explorer. De nieuwe versie wordt geleverd met een functie voor het synchroniseren van tabbladen en doet verrassend genoeg zich voor als Firefox (Gecko). Microsoft heeft ook extra

Hoe meldingen voor een specifiek e-mailaccount in Windows 8 in of uit te schakelen

Meldingen kunnen soms overweldigend worden, vooral als u net zoveel e-mail ontvangt als wij.

Hoe u uw Google Reader RSS-feeds in Outlook kunt importeren

Er zijn tal van artikelen over alternatieven voor Google Reader, maar wist u dat u uw favoriete e-mailclient ook kunt gebruiken om uw RSS-feeds te lezen?

Unieke vibratie-beltonen maken voor contacten met Vybe

Wanneer je in een vergadering zit, in de trein zit of je telefoon om een ​​andere reden hebt gedempt, kunnen trillingen je laten weten wanneer je wordt gebeld. Maar met Vybe kun je unieke trillingspatronen voor contacten maken, zodat je weet wie er belt zonder dat je naar je telefoon hoeft te kijken.

Geek Trivia: welke film bevatte 's werelds eerste volledig computergegenereerde reeks?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe een iPhone-voicemail te back-uppen naar MP3

Er zijn tal van redenen waarom iemand een back-up van zijn voicemail zou moeten maken; misschien voor juridische doeleinden of om de stem van een overleden geliefde te redden. Wat je redenen ook zijn, deze gids laat je twee manieren zien om een ​​back-up te maken van de voicemails van je iPhone in MP3-formaat.

Hoe ik leerde om te stoppen met haten en van Windows 8 te gaan houden

Windows 8 is nu al een paar maanden bij ons. Van consumentenpreviews tot de uitgebrachte producten, er is veel gemor over de wijzigingen die door Microsoft zijn aangebracht. Maar nadat ik aanvankelijk een hekel had aan Windows 8, begon ik er van te houden. Oprecht.

Geek Trivia: De eerste synthetische kleurstof werd ontdekt door een chemicus die op zoek was naar wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een map met afbeeldingen gemakkelijk comprimeren vanaf de opdrachtregel

Als je te maken hebt met een groot aantal afbeeldingen, wil je echt niet elke afbeelding in een foto-editor moeten openen en vervolgens opslaan als een geoptimaliseerd webbestand. Het is veel gemakkelijker om het in bulk te doen, en als je een toetsenbord-ninja bent, kun je het gemakkelijk doen met een enkele regel.

Tekst van een PDF-bestand converteren naar een bewerkbaar Word 2013-document

Word 2013 biedt een nieuwe functie, genaamd PDF Reflow, waarmee u PDF-bestanden in Word kunt importeren en de tekst als een Word-document kunt bewerken. U kunt de tekst vervolgens opnieuw opslaan of exporteren als PDF-bestand.