Technische trends in 2017: 5 essentiële apparaten om een ​​Smart Home te creëren

Dacht je dat slimme huizen tientallen jaren ver weg waren? Denk nog eens na.
Volgens het onderzoek van vorige maand door CNET en Coldwell Banker heeft 28% van de Amerikanen al minstens één smart home-apparaat. Veel Amerikanen maken van hun hele huis een smart home.
Uit het onderzoek bleek dat meer dan 80% van de eigenaren van slimme huizen vindt dat ze de juiste beslissing hebben genomen. Ze verwachten ook dat de waarde van hun huizen in de loop van de tijd ook zal stijgen.
Als u de voordelen van een smart home overweegt, zijn er een aantal apparaten die u kunt gebruiken. Hier zijn er een paar waarin u misschien wilt investeren.

Amazon Echo

Veel mensen gebruiken Siri op hun iPhone. Amazon bouwde voort op dat concept door de Echo uit te brengen.
De Amazon echo is een spraakgestuurde slimme luidspreker. Het wordt geleverd met een virtuele assistent die bekend staat als 'Alexa. '
Je kunt Alexa gebruiken om:  • Speel je favoriete nummers
  • Onderzoek het weer of andere vragen die je hebt
  • Vertel je een grap
  • Activeer andere slimme huishoudelijke apparaten

Ik moedig je aan om Engadgets eerdere recensie van de Echo te lezen. Hier is een fragment:
'De grote aantrekkingskracht van Echo is hoe het kan dienen als een persoonlijke assistent, zodat je kunt profiteren van nieuws, weer, informatie, muziek, alarmen en andere diensten. CNET zegt dat het eigenlijk 'een van de betere spraakgestuurde apparaten' is als het gaat om het begrijpen van de commando's die je erop blaft.'

iGrill2

Houd je van grillen in de zomer? Misschien wilt u de iGrill2 van Weber kopen.
Dit is een slimme thermometer die kan synchroniseren met je laptop of tablet. U kunt de temperatuur van uw grill en vlees overal in huis volgen, zodat u niet steeds naar uw grill hoeft om te controleren.

de drone

Drones werden oorspronkelijk gebouwd voor oorlog. Tegenwoordig hebben ze veel constructievere doeleinden. Amazon en andere bedrijven zijn begonnen met het gebruik van drones om producten te bezorgen, maar er zijn ook een aantal manieren waarop consumenten ze elke dag kunnen gebruiken.
Hier zijn enkele coole manieren om een ​​drone in je huis te gebruiken:

  • Als er vogels of eekhoorns in je tuin komen, kun je je drone gebruiken om ze weg te jagen.
  • U kunt uw drone gebruiken om kleine voorwerpen van lagere niveaus van uw huis naar de ramen van hogere niveaus te vervoeren. Dit is een goede leraar voor gehandicapte ouders die hun kinderen dingen niet kunnen blijven vertellen.
  • Het zijn waarschijnlijk manieren waarop je je drone kunt aanpassen om eenvoudige taken op grote hoogte uit te voeren, zoals het snoeien van bomen.

Er zijn talloze geweldige drones op de markt. Zorg ervoor dat u uw due diligence doet om de juiste te vinden.

Augustus Smart Lock

Veel mensen zijn niet happig op het gebruik van een slim slot. Ze zijn bang dat ze buitengesloten worden als het wifi-signaal wordt verstoord of de batterij van je smartphone uitvalt.
Gelukkig biedt de August Smart Lock het beste van twee werelden. Als slim slot kun je je smartphone gebruiken om je huis binnen te komen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw sleutels kwijtraakt. Gelukkig kun je er ook met je sleutels bij, zodat je niet in de kou staat als het signaal wordt verstoord.

Aanbevolen verhalen

Beste technische cadeau: entertainment onderweg

De feestdagen zijn net voorbij en mensen over de hele wereld verheugen zich met betoverende geschenken. Tot nu toe hebben velen van ons een geavanceerde smartphone ontvangen...

De 5 carrièrepaden naar een rijk leven

Wil je rijk worden? Bekijk deze vijf carrièrepaden die je daar kunnen brengen.

Business Choice Awards 2017: Boekhoudsoftware en -services

Geen enkele gebruiker is echt verliefd op hun boekhoudoplossing, maar dit zijn degenen die onze lezers aanbevelen.

5 zakelijke trends die in 2017 van de grond komen

Een voorbeeld: de 'one-size-fits-all'-aanpak verdween samen met mobiele strategieën en de B-52's.

5 online services die internet tot een essentieel onderdeel van het leven maken

Heb je ooit je leven gevoeld zonder internet? Het is eng, niet? Voor degenen die in beide tijdperken leefden - met internet en zonder internet, ze ac...