Tabellen invoegen in PowerPoint 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

PowerPoint is een geweldige manier om gegevens aan groepen te presenteren, en als u diavoorstellingen maakt, is het belangrijk om te weten hoe u informatie moet presenteren. Vandaag gaan we kort in op het gebruik van tabellen in een presentatie.

Op het lint Klik op het tabblad Invoegen en klik op Tabel.insert-tabellen-in-powerpoint-2007 foto 1

U krijgt een menu waarmee u kunt selecteren hoeveel rijen en kolommen u in de tabel wilt opnemen.

invoegen-tabellen-in-powerpoint-2007 foto 2

Kies het ontwerp en thema door het tabblad Ontwerp te kiezen en Thema's te selecteren.

invoegen-tabellen-in-powerpoint-2007 foto 3

Ook bij Design kunt u kiezen uit een overvloed aan tafelontwerpen. Als u de muisaanwijzer over de verschillende ontwerpen beweegt, kunt u zien hoe dat ontwerp eruitziet in het document.

invoegen-tabellen-in-powerpoint-2007 foto 4

U kunt ontwerpen, kleuren en thema's echt mixen en matchen om een ​​hoogwaardige presentatie te creëren.

invoegen-tabellen-in-powerpoint-2007 foto 5

Meer verhalen

E-mailantwoorden verzenden naar een andere ontvanger in Outlook 2007

Heb je er ooit zeker van willen zijn dat een antwoord teruggaat naar meer dan één e-mailadres? Misschien wilt u dat iemand automatisch antwoordt op uw thuis- en persoonlijke adres, of u wilt ervoor zorgen dat uw baas wordt opgenomen in antwoorden in plaats van dat u de berichten naar hem moet doorsturen.

Windows Media Player-plug-in voor Firefox installeren

Dus je hebt zojuist een trainingsvideo gekocht en in je computer gestopt. U klikt op het menu in het dialoogvenster voor automatisch afspelen en het opent Firefox, uw standaardbrowser. Nu staar je naar een leeg scherm. Wat nu?

Snelle tip Sneller gebruik van de muis

Hoewel ik geen Keyboard Ninja ben, navigeer ik toch graag snel door Windows. U kunt uw muis efficiënter maken met de snap-to-optie die inherent is aan XP. Dit werkt ook met Vista, hoewel het duidelijk anders is om naar deze instelling te gaan.

Zorg ervoor dat de muisaanwijzer wegblijft van wat u typt

Als je muisaanwijzer constant in de weg lijkt te zitten terwijl je typt, ben je niet de enige... je klikt in het midden van wat tekst en begint te typen om meer in te voegen, maar de cursor blijft in de weg. Er is een klein hulpprogramma genaamd MouseAway dat dit probleem voor u zal oplossen ... het is niet nieuw, maar het is

VNC versnellen op Vista door visuele effecten te beperken

Ik heb gemerkt dat dit de externe verbinding aanzienlijk versnelt. Houd er rekening mee dat u de oude instelling waarschijnlijk opnieuw moet inschakelen nadat u klaar bent.

Alleen grappig voor een nerd

Ik heb veel grappige situaties gehoord en gezien in mijn IT-carrière, maar vandaag was de beste die ik in lange tijd heb gehoord. Een persoon verwees naar de asterisk-toets op hun toetsenbord als The Snowflake Key. LMAO doet de 20 minuten lachen die ik recht deed niet.

Pagina's opslaan voor later met Leeslijst-extensie voor Firefox

Ik besteed enorm veel tijd aan het surfen op internet op zoek naar nieuwe ideeën om over te schrijven, dus een van de grootste problemen voor mij is het taggen van artikelen om ze later beter te kunnen lezen. Ik weet ook zeker dat ik elk moment een pagina zal bereiken waarop staat dat je het einde van internet hebt bereikt, ga nu naar buiten.

Niet-officiële Windows XP-thema's gemaakt door Microsoft

Iedereen die ooit heeft geprobeerd het thema in Windows te wijzigen, weet al dat je het uxtheme-bestand moet hacken om thema's in XP te installeren die niet digitaal zijn ondertekend door Microsoft. Als u uw systeem liever niet wilt of niet kunt patchen, bent u wellicht geïnteresseerd in deze onofficiële

XP: pas schermflikkering op CRT-monitoren aan

Laten we eerlijk zijn ... CRT-monitoren zijn er nog steeds in de kantooromgeving. Waar ik werk, zijn we ze langzaam aan het uitfaseren als ons budget het toelaat. Onlangs was ik bezig met het oplossen van een probleem met een oudere computer met een CRT-monitor en toen ik ernaar keek, werd ik bijna ziek van het flikkerende

Vouw het dialoogvenster Bladwijzer toevoegen standaard in Firefox uit

Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk geïrriteerd dat elke keer dat je een bladwijzer in Firefox toevoegt, je op de uitvouwknop moet klikken om de mappenlijst weer te geven voordat je de map kunt vinden om de bladwijzer in te plaatsen.