Tabbladen opslaan om ze later in Opera te bekijken met Tab Vault

winkel-tabs-voor-later-bekijken-in-opera-met-tab-kluis foto 1Bent u een power-tabgebruiker die Opera als uw hoofdbrowser gebruikt? Als u gek wordt van teveel tabbladen in uw tabbladbalk, dan kan Tab Vault u helpen deze tabbladen op te slaan in een inklapbare zijbalk om ze later te bekijken.

Tab Vault-functies:

  • De lijst met tabbladen opnieuw ordenen met slepen en neerzetten
  • Klik op een opgeslagen tabblad om het in een nieuw tabblad te openen, of sleep het naar de pagina om het in het huidige tabblad te openen
  • Verwijderde tabbladen worden naar de prullenbak van Tab Vault gestuurd, zodat u ze niet per ongeluk kunt verwijderen
  • Exporteer de lijst met opgeslagen tabbladen als een Opera-sessie voor bewaring
  • Tabbladen importeren uit een Opera-sessie

Het opslaan van een tabblad of het openen van uw opgeslagen tabbladen is net zo eenvoudig als klikken op de werkbalkknop. De zijbalk blijft niet fulltime open en als hij open is, wordt het tabblad dat momenteel wordt bekeken, verduisterd. Als u een tabblad opent vanuit het opgeslagen gedeelte, wordt ook de zijbalk van Tab Vault automatisch gesloten.Een ding dat we vanaf het begin erg handig vonden, was het activeren van de optie Huidig ​​​​sluiten na opslaan. Als dit niet is aangevinkt, moet u tabbladen handmatig sluiten nadat u ze hebt opgeslagen.

winkel-tabs-voor-later-bekijken-in-opera-met-tab-kluis foto 2

Een andere leuke functie die je in de bovenstaande afbeelding kunt zien, is de mogelijkheid om opgeslagen tabbladen als sessies te exporteren en importeren. Tab Vault zal zeker nuttig zijn voor iedereen die een power tab-gebruiker is!

Hier zijn twee specifieke dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van de extensie...

Vanaf de startpagina van de extensie:

Omdat deze extensie geen pop-up gebruikt, moet u zich op een gewone webpagina bevinden (geen snelkeuze) om het Tab Vault-paneel te openen.

Om ervoor te zorgen dat deze extensie op alle pagina's werkt, typt u opera:config in de adresbalk en vinkt u zowel User JavaScript als Always Load User JavaScript aan. Om het te laten werken op beveiligde verbindingen of in de modus voor privé browsen, gaat u naar Menu > Extensies > Extensies beheren, selecteert u Privacy met de tandwielknop naast de extensie en vinkt u de juiste vakjes aan.

Tab Vault [via OMG! Ubuntu!]

Meer verhalen

Google Apps-klanten hebben nu toegang tot de volledige set Google-services

Heeft u geduldig gewacht om toegang te krijgen tot het volledige aanbod van Google-services in uw Google Apps-account? Je wachten is eindelijk voorbij! Google heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van dezelfde services die beschikbaar zijn voor reguliere Google-accounts.

Voeg vakantiestijleffecten toe aan je foto's met Glitterboo

Heb je foto's die je feestelijk wilt maken op zoek naar de aankomende feestdagen? Glitterboo kan speciale effecten aan je afbeeldingen toevoegen en ze iets speciaals maken om naar te kijken.

Leuke sociale netwerken Schoolklas Foto [Afbeelding]

deviantART-lid darkywarky heeft een leuke afbeelding gemaakt met populaire sociale internetnetwerken, afgebeeld als studenten op een klassenfoto.

Hoe FileMenu te gebruiken om uw bestanden efficiënter te beheren

Het ordenen van bestanden kan erg tijdrovend zijn en het verplaatsen van bestanden tussen mappen vereist vaak veel muisklikken tussen de ene bestandsdirectory naar de andere. Hier leest u hoe u FileMenu kunt gebruiken om deze taken efficiënter uit te voeren.

Een indextabel maken als een professional met Microsoft Word

Afbeelding door Ifijay

Hoe u een partitieschema voor uw Linux-pc kiest

Bang voor het gevreesde p-woord? Je bent niet alleen. Partities kunnen ingewikkeld worden, dus hier is een uitleg van wat ze zijn, hoe ze worden gebruikt en een eenvoudige sjabloon om te gebruiken voor je eigen Linux-installatie.

AeroWeather verandert de aero-kleur van uw systeem om de weersomstandigheden weer te geven

Bent u op zoek naar een leuke en unieke manier om de huidige weersomstandigheden in uw omgeving te volgen? Met AeroWeather kunt u de huidige temperatuur of buitenomstandigheden volgen door de aero-kleur van uw systeem aan te passen.

Luister naar en krijg toegang tot Grooveshark op uw bureaublad

Wilt u Grooveshark rechtstreeks vanaf uw bureaublad openen in plaats van een open browservenster te behouden? Zo ja, dan is de Grooveshark Desktop-app precies wat u zoekt.

Vraag de lezers: hoe vaak installeert u uw besturingssysteem opnieuw?

Het af en toe opnieuw installeren van onze besturingssystemen is een feit, of we nu Windows, Linux of OS X gebruiken. Wat we deze week willen weten, is hoe vaak u uw besturingssystemen opnieuw installeert.

Wat is de beste Office-app voor mijn iPhone of iPod Touch?

Wilt u zien wat alle belangrijke Office-apps voor iPhone en iPod Touch bieden zonder geld te verspillen door ze allemaal te kopen? Hier is onze definitieve gids voor de beste iOS Office-apps, zodat u ze kunt leren voordat u ze koopt.